Přejít na výpis diskuzí
Update: PS3 hacker George Hotz (ne)uprchl do Jižní Ameriky
23.3.2011 | Petr Poláček
322 příspěvků
-
STAN: Thx for translation .)
-
Případ vyřešen. Teď poklusem zpátky do křoví.
-
Paseku ve tvý hlavě, blbečku.
-
Pro me je to tak jako kdyz bych si dokazal udelat "ovladac" ktery odemkne vsechna auta a prošel bych se po městě. Nejsem zrovna hodny člověk když všem odemknu auto, ale samotná krádež jestli toho odemčeného auta nekdo vyuzije je věc tak trochu jiná .. Já jen ukazal majiteli jak snadno jeho auto odemknu. Připadný zloděj muže nasednout ale ještě si musí pořešit klíček v zapalování (alias musí vlastní silou tu konzoli doodemknout nainstalovaním custom fw apod.) .. Tudíž pro mě větší podíl leží už na samotných zlodějích což už to auto konkrétně nastartují a odjedou s ním .. než na tom člověku který poukázal na to jak vyrobit univerzalní odemykadlo .
-
Jesi dáš na net upirátěnou hru, tak si neporušil zákon, jo? To seš frajer.
-
pro celý vesmír !
-
Pak by měli akcionáři skákat do stropu z toho jak benevolentně Sony zařídilo ochranu tohoto výkvětu elektroniky.
Ano, přiznávám, geohot je vinen tím jak diletantský přístup Sony má a jak si neváží akcionářů. -
děkuji za familiérní pojmenovaní :-) Nicmene ja si rad prectu nazory druhych a mas pravdu ze na tom kus pravdy bude .. tudiz me taky treba v pripade TDU2 ale i dalsich stovky titulu naštval ten vydavatel. Zahadou mi jest jedno .. proc snad 100% vydavatelu se rozhodne mit na steamu cenu vyssi nez v krabici .. ja bych za tim kus toho steamu videl a nejen toho vydavatele .. predpokldam ze pomery a principy stanovani ceny na steamu take neznas tak jako ja a muzes se jen dohadovat jak to je .. vydavatele pripoustim ze Tvuj nazor je opodstatneny .. zaroven ale doufam ze pripustis ze do toho zas tolik nevidime ne ?
-
Ne! jseš nebezpečnej pro celou veřejnost! .)
-
Sony je veřejně obchodovatelná společnost
-
dej si bacha
-
Když si něco koupim tak to je moje a jestli to rozbiju, hacknu nebo s tim udělám cokoliv by jim mělo bejt jedno ne? To spíš jako byste si tu PS3ku pronajímali xD Jediný co GEOHOT podělal je to že to dal na net xD
-
ceny určuje vydavatel, šmudlo, takže steam z toho vynech
-
sony nechápu tímhle šikanováním zákazníků si zakládá na pěknou paseku
-
neutekla jsou to jen lži Sony
-
No teď si mě dostal, ono to fakt vypadá že k tomuhle může zaujmout postoj i spousta bezmozků.
-
reagoval jsem na ten silny (konzole) / slaby (hrani na PC) trh. Rozdeleni zapadni Evropa + USA + ... pouziva konzole X vychodni Evropa + Cina + ... hraje na PC je kravina. S tim, ze anglicky trh je VETSI a proto je cena nizsi, bo pocet prodanych kopii je take vetsi se neda samozrejme jinak nez souhlasit
-
Podle me si Sony uvedomuje, ze skoda PS3 uz byla zpusobena a uz s tim nic neudelaji (jen se budou pokouset piratum zneprijemnit zivot jak jen to pujde). Chce jen vyslat do sveta zpravu, ze nebude tolerovat hackovani jejich hardwaru, a doufa, ze tim odradi schopne lidi od hackovani jejich pristich konzoli.
Na druhou stranu hackeri vidi, ze na trhu se objevil cenove dostupny kus unikatniho a velmi vykoneho hardwaru (mluvim o precesoru Cell), ktery krome ucelu, ke nemuz slouzi primarne, muzou vyuzit pro vlastni hobby projekty. A to mohli hned bez nejakeho hackovani, dokud nebyla z PS3 odstranena OtherOS, pak jim "nezbyla jina moznost" nez tu PS3 hacknout. Bohuzel skupina lidi, kteri maji zajem na PS3 programovat/poustet narocne vypocty/whatever, je nejspis o nekolik radu mensi nez ta skuina lidi, kteri chteji hrat na PS3 hry za ktere nezaplati. -
zkusim to nezaujatě popsat z mého pohledu, to kino zmínil asi proto, že když mluví negativně na adresu Sony popřípadě korporací, tak to není ze zaujatosti protože on sám má produkt firmy kterou tu kritizuje, nejedná se tedy o nějakou zaujatost ale o kritiku v konkrétním případě, Xbox a originály zmínil hádám proto aby nemohl být nařčen z pirátství z obhajoby pirátství apod. dal tím najevo, že si hry kupuje.
že by takhle? možná se pletu *3* -
Jak ohrozil investice všech obyčejných lidí?