Přejít na výpis diskuzí
Update: PS3 hacker George Hotz (ne)uprchl do Jižní Ameriky
23.3.2011 | Petr Poláček
322 příspěvků
-
"Stan" je rozhodně originální nick. Určitě se za tebe někdo vydává, aby mohl poškodit tvou dobrou (?) pověst. Stoprocentně věděl, že tento nick používáš i ty.
Ale teď vážně. Opravdu si myslíš, že ten nick je tak originální, aby jsi o člověku který jej používá mohl napsat, že je "ubožák" ? :P
A teď si představ. Co kdyby jej on začal používat dřív než ty? :)
Přiznal by sis, že jsi ubožák kvůli jednomu blbému nicku? Nebudu urážet tvou inteligenci, protože z několika málo příspěvků o tobě nevím vůbec nic, ale budu předpokládat, že jsi inteligentní a dokážeš se zamyslet. Tak se zamysli než něco napíšeš ;) -
To nelze srovnavat *3*
Proniknout bys musel do SVEHO bytu (PS3 je take Tvuj), hrabat se v jeho bezpecnostnim systemu a nasledne zverejnit kody, ktere by byly spolecne pro dalsich x milionu podobnych bezpecnostnich systemu.
Jenze zadna firma, ktera vyrabi bezpecnosti systemy neni tak hloupa, aby instalovala univerzalni pristupove kody do vsech zarizeni. Dokonce mam pocit, ze by za takovy pristup mela solidni postihy - kdyz uz ne primo pravni, definitivne ekonomicke.
Tohle srovnani take sice neni uplne idealni, ale je to mnohem blize tomu, co jsi napsal Ty. -
Ne, to jsi pravdepodobne udelal ty sam, abys to mohl svest na me, tohle tvoje jednani je opravdu nechutne.
A mimochodem, normalnim lidem by vadilo, ze se v diskuzi za ne vydava nekdo jiny. Jestlize tvrdis ze ti to nevadi, tak bud lzes nebo nejsi normalni. Nevim co je pro tebe horsi :-). Vzhledem k tvymu prvnimu rozhorcenemu prispevku sazim spis na lez. A ted recnicka otazka, ma smysl diskutovat s lharem? -
Na hlavičku někdo trefil tebe, jinak si nedovedu vysvětlit kam chodíš na takový příklady.
-
Ne, bohuzel dela neco horsiho, neposkozuje jen jednu konkretni hru, ale celou platformu najednou.
-
Dosly ti argumenty co? Protoze jsem trefil hrebik presne na hlavicku. Tenhle priklad je presny a pochopi ho i verejnost, ktera jinak presne nerozumi podstate toho o co jde.
-
Neodpovedel jsi mi. Je legalni proniknout do tveho bytu a zverejnit citlive informace, ktere ostatni mohou snadno zneuzit a poskodit te, aniz by ses mohl branit, nebo ne?
-
další z hloupých příkladů, který je těžko i v principu slučitelný se situací kolem geohota.
Jinak se neboj, že na tebe Sony pošle komando v kuklách a koukni se na jeho stránky, má tam podrobný návod step by step na jailbreak PS3 s ještě malým dodatkem na závěr
Note: With the above geohot's PS3 jailbreak guide, you won't be able to play backup games or pirated games or whatever you choose to call them -
eee - nevim o čem to tady zase mluvíš, jen jsem napsal, že nějakej ubožák používá můj nick a ať si to užije když mu to dělá dobře, opravdu se neboj, jsem nad věcí a nikde si tu nestěžuju a nebudu to dávat k soudu a žádat výpisy IP apod. : ) tak nevim o čem to tady mluvíš, kde píšu že mi to vadí? skoro mám dojem jako by si to udělal ty aby si pak mohl demonstrovat tyhle svoje názory jak hrozně si mě nachytal *7* ale to je ovšem jen moje domněnka, tak mě prosím nedávej k soudu za poškození tvého dobrého nicku.
-
Furt si spis myslim ze prisel k mym dverim a zjistil ze univerzalni bezpecnostni kod meho "interkomu" je 131517ACDD151619 a napsal ho na internet. K tomu vsemu to zjistil uvnitr interkomu ktery ja prodavam a prodal jsem ho 30 mil. kusu . Mam problem a jsem na GH velmi nastvany .. ale stale mam pocit ze je to tak trochu muj problem ze to on dokazal zjistit .. Ano obranu Sony chapu a preju jim to .. zaroven doufam ze soud skonci vitezstvim GH a treba at si i Sony odnese dilci kousky vitezstvi .. ale to zakladni bych jim nepral.
-
Ja zajimave, ze ti vadi takova pitomost, jako ze se za tebe nekdo vydava v nedulezite diskusi, kde se nijak nechranis a zaroven obhajujes, ze nekdo naboural ochrany, vynasl a zverejnil velmi citlive informace, ktere dotycnemu zpusobi miliardove skody. Je videt jaky jsi pokrytec, kazes vodu a pijes vino. A ted si predstav, ze by se nekdo za tebe vydaval a poskodil te tim, treba si na tve jmeno vzal pujcku, kterou bys ty musel splacet. Furt bys byl v pohode?
-
Ne, nerozumis.
Predal, co predat mel, ale lide od Sony si mysleli, ze k tomu jsou potreba i jina zarizeni (radice), coz nejsou (to je nejspis dilo jejich pravniku). Nicmene jeho pravnik dodal pro jistotu i ty radice, prestoze nebyly treba.
Pred soudem take nelhal (staci si o tom neco precist).
To, co Sony dodalo nejsou fakta, ale jejich nazory (a jak se ukazalo chybne nazory). Stale se jeste muze stat, ze geohot v te jizni americe zustane, ale to ukaze cas, nema smysl o tom polemizovat (osobne si myslim, ze se v pohode vrati).
Pokud se vrati, Sony si zase o neco "vylepsi" reputaci. -
Jenze geohot neodemyka cizi auta, ani nezverejnuje postup jak hacknout PS3 (pokud teda nestoji i za jailbreakem), on hacknul konzoli a z ni vynesl velmi citlive informace, sifrovaci klice, ktere zverejnil.
Takze je to spis jako by pronikl do tveho domu, tam nasel citlive informace, ktere te mohou silne poskodit, treba informace o tvych platebnich kartach a ty zverejnil. Fakt si myslis si, ze to by nemelo byt trestne? Ze tohle opravdu muze kazdy legalne delat a branit se muzes az proti tem, co ty informace zneuziji, coz je prakticky bez sance? -
Připomínáš mi jeden fór ze Sorry "Všichni jsou blbci jenom já jsem letadlo"
-
Takze soud Geohotovi naridil predat neco Sony a Geohot misto toho odjel na dovolenou. Rozumim tomu dobre? A krome toho lhal pred soudem, je to tak?
-
Bohuzel jich spousta je, treba ty nebo Geohot, lidi jsou mily Stane svine a musis se vuci nim branit.
-
Puvodni zpravu uvolnilo Sony: psali, ze utekl do jizni ameriky aby se vyhnul predani "nedilnych soucasti disku" a take, ze lhal o vlastnictvi PSN uctu.
Sony ze sebe klasickym zpusobem zase udelalo blbce - jak tu uz nekdo psal, asi to maji v krvi :-P. Docela tim geohotovi nahrali. -
Sony je nepochybne rada ze ma system jaky ma, ale to neni duvod, aby se nebranila proti hackerovi, ktery zverejnuje jeji sifrovaci klice.
-
nj, málem bych zapomněl, že investice všech obyčejných lidí vlastně přišli vniveč už hackem iphone a xboxu jejichž prodeje a obliba i přes nějaký hack stále stoupaly, zatímco u PS3 to hádám pošle Sony do bankrotu.
-
Hloupost. Podpora PS2 byla hardwarova a tim padem draha. Puvodni PS3 konzole byly ve skutecnosti dve v jedne. Na prechodne obdobi to bylo nutne, ale jakmile byl dostatek PS3 her, bylo vyhodnehjsi PS3 zlevnit a podporu pro PS2 hry odstranit. A hlupaci z tohoto logickeho obchodniho kroku delaji kdo vi co.