Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je mi zvláštní, co je na tom matoucí, jinýho kritizuješ že se ohradí proti používání svýho jména někym jinym a přitom sám říkáš, že je to matoucí a asi to to vadí, ale jenom když jde o tebe co?

Víc nicku na variaci Nekdo jiny pls!!!!! : D :D come on!
  • Phobos je zrovna tak vedle. Mysli si, ze mu patri software, ktery patri sony.

Jsem rad, ze jsi uznal, ze obhajoba Geohota je blbost, diky.
  • o čo tu ide?
  • Tak tohle už začíná být silně matoucí :)
    Původ nicku "Někdo jiny" je takový, že jsem nechtěl napsat svůj vlastní nick, protože už jen můj příspěvek si říká o jeho napodobení/ukradení/vypůjčení (říkejte si tomu jak chcete)
  • To se ovsem pletes, tvuj je pouze hardware, software patri sony a ty mas pouze licenci (cesky opravneni) k nejakemu omezenemu pouzivani tohoto software, ktere stanovuje ta licence.

Bohuzel nechapes technickou stranku veci. Nelze srovnavat zabezpecovaci systemy a asynchronni sifrovani u digitalnich podpisu.

A mohu ti garantovat, ze vsechny bezpecnosti systemy, zalozene na digitalnim podpisu, pouzivaji k podepisovani jeden klic. Ono to jinak prakticky neni ani mozne resit u software distribuovaneo na optickych mediich. Jedine rozdelit svet na regiony a pro kazdy region mit jiny klic. Pak hru koupenou v us nepujde spoustet na evropskych PS3 . A pokud k tomuhle dojde, tak je to o dalsi duvod vic proc Geohotovi prat to nejhorsi. Protoze tohle opet uzivatelum neprinese nic dobreho.

Takze jsi uplne mimo, bohuzel.
  • I když je to řečnická otázka, stejně musím odpovědět (už jsem prostě takový).
    Já se opravdu zamyslel a i přesto jsem to napsal :)

A co se ti na tom tak nezdá, že naznačuješ, že jsem nepřemýšlel? To je taky někdy dobré vědět :)

Mimochodem, nemohl bys používat jiný nick než "Nekdo jiny"? Jako odpověď je to maličko matoucí (Například "Nekdo jiny nez nekdo jiny").
  • You really made my day ! : ))

eee, ty si fakt lepší než gurujoe, i když u něj to bude spíš recese, u tebe z přesvědčení.
  • kdo se tu za koho vydává?
  • "Tak se zamysli než něco napíšeš ;)"

možná by bylo lepší se řídit svou radou, co říkáš? (řeč. ot.)
  • Možná to tak bylo, možná ne :)
    Každopádně jak to tak sleduju tak teď něco podobného směroval k "Eee". Snad bude dostatečně originální, že pokud si to přečte, napadne jej něco jiného čím by mně mohl "setřít" :)
  • eee - ten kdo tu nechápe si, bohužel pro tebe, ty.
  • přečti si co napsal phobos, minimálně tu druhou větu, netřeba abych ti já říkal v čem si zase vedle jak ta jedle, ostatní to zvládají v pohodě.

Ale jsem úplně K.O., vyhrál si internetovou diskusi : )
  • opravdu mi to nevadí tak abych tady z toho dělal aféru a řešil to s tebou na dalších milion příspěvků, z tvé strany už to rozhodně nechutné je, potřebu hádat se si ukoj na někom jinym.
  • Oficialni (verejne) dokumenty souvisejici s pripadem SCEA vs. Geohot najdes na serveru http://dockets.justia.com/

S tim lhanim je to vicemene slovickareni a dohady, nic prukazneho a navic to nemusi souviset - ma totiz tusim 4 PS3 zarizeni a i kdyby na jednom PSN ucet mel a hackoval na jinych, je to jedno. Navic v tomto pripade jde Sony hlavne o to, ze se chce s Geohotem soudit v Californii a ne v NJ.

Nevim no, proste mi to uz nepripada ani jako prosta zaloba, ale vylozene to hranici s otravovanim a protahovanim procesu (cimz muzou Geohota efektivne vyradit)...
  • Clovece uboha namyslena, vzdyt ty sam jsi bezmozek :-).
  • Priznej se, ze jsi to nepochopil?
  • Bacha, teď zase řekne, že jsi se za něj vydával ty, abys mohl taky použít tuhle narážku :))))))))))))))
  • OK, ja si myslim ze to tak neni, ale tezko se to prokazuje, kdyz jsem nevidel ani soudni prikaz a ani nevim co presne bylo predano. ravnici to umi zamlzit tak, ze se pravdy nedoberem. A jak je to tedy s tim lhanim o uctu na PSN?
  • A zase prispevek bez argumentu, jen osobni napadani. Jsi KO :-). Ale netrap se tim, obhajovat hajzla, ktery pronika do cizich systemu a zverejnuje citlive informace ktere tam ziska je bez sance. Zajimavejsi je zamyslet se nad tim, proc to delas. Asi se ti libi, ze ty citlive informace mohou by zneuzity ve tvuj prospech. A to je velmi ubohe. Coz me vede k presvedceni, ze jsi ubozak.
  • Sakra, dyť jsem to dal jako reakci na Stana. No, někde bude chyba. Někde mezi židlí a klávesnicí nejspíš :)
    Třeba si to přebere :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit