Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak na tuto novu spravu by som povedal, ze si skor asi dupli anglicki predajcovia, pocitam ze predobjednavok zo zahranicia bolo asi dost a nebola to len vysada Cz/Sk...predsa len sila trhu :)
  • Njn, lidi hned začali rušit předobjednávky z VB a v SE jim hned mizela možná prodejní čísla. Jak tu doskutovali o tom že jdou sami proti sobě, tak měli pravdu. *3*
  • Ak im to nevynasa tak zrejme hracom bohate staci neprelozena zakladna hra bez medialnej kampane. Tymto nas nepriamo nutia k podpore ich nadhodnotenej verzie, je predsa ich problem ze sa nevedia prisposobit trhu. Je dobry dovod preco ludia dnes setria kolko sa da, hlavne u nedolezitych veci ako su hry. Takze ak si myslia ze na to pristupia sa mylia, skor ich vidim v este vacsich kvantach smerovat na piratebay a rlslog.
  • Paul_cz
    Kdyby to bylo něco jinýho než Deus Ex, tak zruším objednávku a kašlu na to, ale Deus Ex...ten si nechat ujít nemohu. Takže jsem zrušil dvě předobjednávky augmented edice z UK, a objednal dvě obyč z gameexpress. Ta bonus mise by tam měla být taky, což je hlavní. A Squeenix dostane méně peněz. Ikdyž za takhle prasácký jednání by si zasloužili ti kravaťáci vyhodit.
    • A co tak nechat si tie predobjednavky a hrat warez?
      Takto to aj robim. Kupim krabicovku ale hram pirata aby som nemusel mat DVD v mechanike///
    • pro mne duležité ,že bude cz a že mne jí někdo stáhne *3* *2*
      • a k tomu si to ani neumýš sám stáhnoud prostě piráti=odpad
        • já se za to nestydím *3*
      • Takže warez a ještě na to ukrást češtinu, kterou zaplatí Xzone, jo? No to se máš co chlubit.
  • A já už si říkal, že na této hře SE nic neposere. Jenže oni opět nezklamali... *11*
  • kostejnesmrtelny
    Marku už toho prosimtě nech, akorát se ztrapňuješ *1*
    • Opravdu s anonymy se nedá rozumně bavit.
      • kostejnesmrtelny
        Marek Tvrdý (anonym)

Opravdu s anonymy se nedá rozumně bavit.

Touché *1* *1* *1*
  • !!UPDATE!!

Dle stranky hry na Amazon.co.uk by mely verze z UK fungovat uz v cele EU. Vypada to, ze Square Enix dostal nakonec rozum!
    • Tak je to vicemene oficialni! Vizte http://forums.eidosgames.com/showpost.php?p=1651200&postcount=778

Ale stejne to jsou idioti.
      • blixa
        Článek už jsme upravili a znovuvydali..
  • Super krok. Nepřímo tím podpořili pirátění a připravili se o obrovskou část zisku z prodejů v evropě.
    • montatatana
      Nepripravili se prakticky o nic.
      • Přesně tak. Akorát nasrali pár překupníků, co to chtěli vozit z UK a prodávat jinde v EU.
        • neviem v akom svete to zijes, no vacsina mojich znamych ked si kupuju krabicove verzie hier tak si kupuju len z anglicka, lebo nie su dementni. nedam o 50% viac za tu istu hru. a postovne stoji rovnako. dokonca, postovne z anglicka na SVK je 3krat lacnejsie ako postovne z CR na SVK.

Nikto zo znamych nieje a ani ja nie som, prekupnikom hier, LOL
  • Cheche na PS3 pohoda koupim z anglie :)
  • Masa-san
    Takže prodejci v Anglii řeší cenovou válku, platí advertismy apod. a tihle pánové se rozhodli jim "pomoc" tím, že jim sníží počty prodaných kusů, správně ? *1* A nikoho nenapadlo že tímto krokem mohou docílí toho, že crackování opět posílí na popularitě a i ti co hru koupí z UK si to cracknout a budou hrát kdekoliv jinde ? *15*

A co se týče tady toho pána překladatele, klidně si do češtiny zabudujte co chcete, ale zamyslete se pro koho bude hra díky podobným překážkám mnohem otravnější, pro piráty? vůbec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit