Přejít na výpis diskuzí
UPDATE: Regionální ochrana Deus Ex se vyhne Anglii
17.8.2011 | Martin Bach
277 příspěvků
-
Tak na tuto novu spravu by som povedal, ze si skor asi dupli anglicki predajcovia, pocitam ze predobjednavok zo zahranicia bolo asi dost a nebola to len vysada Cz/Sk...predsa len sila trhu :)
-
Njn, lidi hned začali rušit předobjednávky z VB a v SE jim hned mizela možná prodejní čísla. Jak tu doskutovali o tom že jdou sami proti sobě, tak měli pravdu. *3*
-
Ak im to nevynasa tak zrejme hracom bohate staci neprelozena zakladna hra bez medialnej kampane. Tymto nas nepriamo nutia k podpore ich nadhodnotenej verzie, je predsa ich problem ze sa nevedia prisposobit trhu. Je dobry dovod preco ludia dnes setria kolko sa da, hlavne u nedolezitych veci ako su hry. Takze ak si myslia ze na to pristupia sa mylia, skor ich vidim v este vacsich kvantach smerovat na piratebay a rlslog.
-
Kdyby to bylo něco jinýho než Deus Ex, tak zruším objednávku a kašlu na to, ale Deus Ex...ten si nechat ujít nemohu. Takže jsem zrušil dvě předobjednávky augmented edice z UK, a objednal dvě obyč z gameexpress. Ta bonus mise by tam měla být taky, což je hlavní. A Squeenix dostane méně peněz. Ikdyž za takhle prasácký jednání by si zasloužili ti kravaťáci vyhodit.
-
-
A co tak nechat si tie predobjednavky a hrat warez?
Takto to aj robim. Kupim krabicovku ale hram pirata aby som nemusel mat DVD v mechanike/// -
pro mne duležité ,že bude cz a že mne jí někdo stáhne *3* *2*
-
-
a k tomu si to ani neumýš sám stáhnoud prostě piráti=odpad
-
-
já se za to nestydím *3*
-
-
Takže warez a ještě na to ukrást češtinu, kterou zaplatí Xzone, jo? No to se máš co chlubit.
-
-
-
A já už si říkal, že na této hře SE nic neposere. Jenže oni opět nezklamali... *11*
-
Marku už toho prosimtě nech, akorát se ztrapňuješ *1*
-
-
Opravdu s anonymy se nedá rozumně bavit.
-
-
Marek Tvrdý (anonym)
Opravdu s anonymy se nedá rozumně bavit.
Touché *1* *1* *1*
-
-
-
!!UPDATE!!
Dle stranky hry na Amazon.co.uk by mely verze z UK fungovat uz v cele EU. Vypada to, ze Square Enix dostal nakonec rozum! -
-
Tak je to vicemene oficialni! Vizte http://forums.eidosgames.com/showpost.php?p=1651200&postcount=778
Ale stejne to jsou idioti. -
-
Článek už jsme upravili a znovuvydali..
-
-
-
Super krok. Nepřímo tím podpořili pirátění a připravili se o obrovskou část zisku z prodejů v evropě.
-
-
Nepripravili se prakticky o nic.
-
-
Přesně tak. Akorát nasrali pár překupníků, co to chtěli vozit z UK a prodávat jinde v EU.
-
-
neviem v akom svete to zijes, no vacsina mojich znamych ked si kupuju krabicove verzie hier tak si kupuju len z anglicka, lebo nie su dementni. nedam o 50% viac za tu istu hru. a postovne stoji rovnako. dokonca, postovne z anglicka na SVK je 3krat lacnejsie ako postovne z CR na SVK.
Nikto zo znamych nieje a ani ja nie som, prekupnikom hier, LOL
-
-
-
-
Cheche na PS3 pohoda koupim z anglie :)
-
Takže prodejci v Anglii řeší cenovou válku, platí advertismy apod. a tihle pánové se rozhodli jim "pomoc" tím, že jim sníží počty prodaných kusů, správně ? *1* A nikoho nenapadlo že tímto krokem mohou docílí toho, že crackování opět posílí na popularitě a i ti co hru koupí z UK si to cracknout a budou hrát kdekoliv jinde ? *15*
A co se týče tady toho pána překladatele, klidně si do češtiny zabudujte co chcete, ale zamyslete se pro koho bude hra díky podobným překážkám mnohem otravnější, pro piráty? vůbec.