Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic
    Ježíši Kriste, to jsem si oddechl... nemůže v tom nadpisu být "na PC"? Takhle mě děsit... *13*
  • Princip jednotného trhu a legislativa s tím spojená v EU stále ještě platí a dokonce se v některých drobnostech zpřísňuje, stačí tedy aby to kdokoliv u evropského soudu napadnul a bude tohle omezení hned pryč. Jediná možnost jak legálně omezit distribuci mimo jeden evropský stát/region, je vázat si velké prodejce smlouvou tak, aby zboží neprodávali mimo region, dělají to tak i s jiným zbožím, často dokonce dobrovolně kvůli různým záručním lhůtám. Omezení zákazníka z EU na jeho právech k užití zakoupeného zboží/služeb je prostě nelegální. Situace je trochu podobná k regionům DVD, nicméně ty princip jednotného trhu v EU nijak neomezují, protože EU je jeden region.
  • FUCK ! Augmented Edition mam predobjednanu prave z UK (kupujem odtial asi 70% hier). Ak mi ju neposlu tak smola, verziu u nas si nekupim pretoze sa slovenskych e-shopoch z ktorych objednavam tiez neda objednat prave ona Augmented Edition, a o obycajnu nemam zaujem. Mozno po zlacneni na 20€, inak urcite nie.

Inak jednu hru z UK ktora bola regionalne uzamknuta som uz mal, Magicka. Neisla aktivovat na steame, ale steam spusteny cez UK proxy to vyriesil :)
    • A spouští se ta hra pak v pohodě i bez proxy? nebo je to navždy přes proxy?
      • Cajk
        to záleží jak to udělají, ale v případě Steamu by to pak mělo běhat v pohodě už bez:)
        • Magicka slape bez problemov :) aktivaciu hry cez proxy na steame sa spravit nebojim, no hry takym sposobom radsej nekupujem. Nestoji mi to za ban :) Deus Ex budem musiet asi aktivovat rovnako, hadam nebude ziadny problem.
    • Cajk
      tak tak:)
    • Ale pošlú ti ju, čo by nie, akorát neviem, čo s ňou budeš robiť *4*
      • Paul_cz
        Aktivuje si jí přes proxy stejně jako Magicku.
  • Ještě že jsem svou předobjednávku augmented edice nezrušil, já věděl že nakonec dostanou rozum :-)
    • Paul_cz
      Se máš, já jí zrušil, objednal na gameexpres obyč, takže jsem zase zrušil tuhle a obnovil tu agumented z game...naprosto zbytečnej vopruz.
  • ha ha jedním ze základních principů evropské unie má být volný pohyb zboží.

No co, dyť ovce se ovládají tak snadno...
  • A co na to zákon o poskytování služeb v rámci EU, tedy že pokud firma poskytuje službu v rámci jedné země EU, pak za stejných podmínek ji musí poskytovat pro všechny občany EU. Aby se Square-Enix nedivil, až padne první žaloba.
  • no to si dělají pr.del, teď abych zrušil předobjednávku... sakra!!
  • Taktéž jsem měl předobjednánu augmented edici z UK, ale zdejším zlodějským prodejcům nedám ani korunu a hru tedy musím stáhnout nelegálně. Pěkně děkuji.
    • Proč trestat i vývojáře?
    • On tě někdo krást nuti?
      • ano, square enix nuti
        • Nutí? Bez Deus Ex umřete hlady? Budete nahý? NE. Je to jen hra - zábava. Vše kecy jsou jen hloupou výmluvou.
          • co ma piratenie hry s hladovanim? Normalny clovek si kupuje hry z anglicka lebo su neporovnatelne lacnejsie nez na nasich trhoch. Ked mu tuto moznost ZAKAZU tak sa im odplati tym ze im neda ani korunu ale stiahne si to a zahra si to. mfp
            • Cajk
              veselé, veselé :)
            • Marek: Tak to je další šokující informace.To by je měl ty zahraniční prodejce, kteří to bez problému prodávají asi někdo zažalovat ne ? Asi ne co, ale jinak dobrý.
            • Nákup licence pro anglický trh v Anglii, ale používání v česku na českém účtu je přímým porušením licence, tudíž nelegální = máte doma de-facto warez, i když jste za to zaplatil.
          • Takovou demagogii bys mohl vztáhnout na vše kromě dýchání a žraní, takže tenhle argument neberu.
            • eeeee
              Jedine co te nuti krast je tvuj chtic a lakota. Bud aspon chlap a priznej si to.
  • jeeeee chudacci tak si to kupte tady az to zlevni
    • Hlavně aby jsi si to koupil ty, frajere.
  • To jsou takovi nebetycni ******, ti kravataci ve Squeenixu, ja bych tem ***** normalne nakopal jejich *****, ******. Zrovna dneska rano jsem si preobjednal jeden posledni kus sberatelske edice z Amazon.co.uk, ktery se (ted uz zrejme ne nahodou) uvolnil, a o pet hodin pozdeji zjistim tohle. To je proste k ******. Kdyby aspon klice ze sberatelske edice byly univerzalni, kdyz konkretne ta se prodavala jen v nekolika statech. Ale to je fuk, predobjednavku si necham a kdyz to nepujde po dobrem, tak to pujde s crackem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit