Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eeeee
    Tahle diskuse je teda pekna zumpa. Je mi zle z lidi jako Cajk. Hloupych, namyslenych, arogantnich imbecilu, kteri si pres oponu sve chtivosti a bezohlednostá nevidi na spicku nosu.
    • Cajk
      Já nechci naprosto nic :) Arogantní moc nejsem, naopak, jsem pro každou legraci, i na svou osobu:).. To ostatní nemá smysl komentovat, jen nemám rád, když se se zákazníky vyjebává (ač sám dělám v obchodě a měl bych to tedy schvalovat - neschvaluji). Vám přeji dobrou noc a méně zlé krve
  • Miluju obe moje konzole! *14*
  • NonSuch
    hm a co g2play predobednavka? :/
    • To by mě taky zajímalo...
    • Mahcake
      *5*
  • To su zase raz detinske dovody... pokial viem anglicky + zaujimam sa o hry, tak o hre uz davno viem, objednam si ju zo zahranicia a nechapem preco by som mal platit lokalny marketing a preklad...a ti co rec nevedia a su na preklad odkazany vacsinou aj doma nakupuju... ked uz je rec o nejakom konkurencnom prostredi, je toto vobec legalne?
  • smejki
    takže se bude crackovat ostošest. super oatření *15*
    • Cajk
      ano, ale za všechno mohou piráti. Za všechno. Grafický bugy, lajdácká práce.. Tak.
  • Je to ciste otazka penez. A jednim slovem dodavam ze to je humus :) Nicmene presto lokalni distributory nepodporim - jejich straslive preklady a dabingy fakt nemusim, jejich vydaje na marketing snad nemuze nikoho zajimat a jejich ceny jsou velmi nesympaticke. Sice tu hru nekoupim levne z UK ale kdyz uz mam priplatit tak to vemu radsi pres steam, ceskemu prodejci nakakat (pokud neda cenu jako anglican) ;)
    • Cenu jako anglican tady nebudeš mít nikdy.. ani kdyby prodejci stokrát chtěli *7*
  • Konečně s tím někdo něco dělá.
    • xMort
      A co by měli dělat? Když nejsou schopní konkurovat cenou, mají smůlu. Zákazník má možnost volby.
    • já českým distributorům nebráním vydávat to za konkurenceschopnou cenu bez dabingu - rád bych si to koupil. Nebudu si ale připlácet za něco, co nechci *3*. A že ti přijde v pořádku, že můžeš mít produkt za 800 z UK, nebo za 1200 z ČR, protože si distributor vezme jen tak další 400 za kus nejsem schopný komentovat bez urážek.
    • Říkaš konečně nás donutí kupovat dražší hry u nás.
      Legrační je že v případě DE to mít žádný efekt nebude.
  • calwin
    zaujímali by ma výrobné náklady produktu a zdieračské ceny v našich eshopoch... máme tu asi príliš málo kupujúcich keď musíme platiť o 10-20 € viac... a hlavne konzoly majú o 10 € viac ako PC... je mi do plaču z toho biznisu kde sa snažia zákazníka zodrať aj z kože a keď hru kúpi tak musí kúpiť ešte 300 DLCčiek aby mal z hry vôbec nejaký pôžitok...

mal som samozrejme na mysli tituly ktoré zrovna nemajú preorder alebo premieru...
    • Konzolové verze jsou dražší o poplatek majiteli dané platformy. Takže si stěžujte na Microsoft a Sony. DLC je forma boje s bazary. Že se to dostalo do poněkud absrudní roviny je věc druhá. Nicméně hromada DLC nepřináší nic, bez čeho by si nešlo původní hru vychutnat.
      • calwin
        jasné s radosťou prispievam dalších 10 € navrch ku hrám aby som prispel sony na honosné prezentácie na jednotlivých výstavách ako je teraz napríklad gamescom... ako by toho už nebolo dosť... nenažranci
  • Opravdu geniální tah. Takže předobjednávku Augmented edice z UK můžu zrušit a tím pádem zapomenout na artbook, protože tahle edice v ČR nebude... asi jdu na sebe pustit ledovou sprchu, abych se zchladil. *16* Jestli se tohohle do budoucna chytnou i jiní, tak asi přestávám kupovat oroginály a vracím se k pirátění.
    • montatatana
      Augmented edice v CR byla, uz je vyprodana u vetsiny prodejcu v predprodeji.
      • Hledám... ale jestli byla, tak už je asi fakt všude pryč. *9*
      • Může ještě zkusit štěstí v Alza
        • Zdá se, že na Alze ještě je. DÍKY!
  • septicflesh
    Boj s větrnými mlýny, verze 356.0

http://martinschovanec.blog.idnes.cz/c/205929/Radosti-a-strasti-kolem-sedeho-dovozu-her.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit