Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm u ME3 to nešlo a tady to jde bez Originu? Zajímavé ...
  • smejki
    Co dělá Steam:
    - kontroluje integritu vlasních souborů, zhruba každé tři minuty
    - sbírá informace o využívání aplikací u něj zakoupených. EULA říká, že tyto informace používá pro vlastní účely, včetně vlastní inzerce.
    - po odsouhlasení si z OS vytahuje info o HW a SW (ze systémových "logů", ne očumováním každého kouta disku. Tyto informace, prosté informací o tvé osobě/účtu, započítá do globálních statistik o využívání HW/SW. Systém je dobrovolný a je možné se ho neúčastnit.

Co dělá Origin:
    - prohledává periodicky celý disk, složku po složce (možná si všímá jen těch, které jsou zapsané v registrech jako příslušící instalované aplikaci, tím si nejsem jist. Každopádně mi třeba šmejdil ve složce se Starcraftem II). Nesbírá tedy data o obsahu, který je spojený jen s ním.
    - tyto informace sbírá a v nějaké formě i odesílá. EULA říká, že tato data může předat třetím stranám, i za účelem inzerce.

Myslím, že to jsou podstatné rozdíly.
  • Crackyty, crackyty, crack...
  • A pak budou brecet ze to lidi crackuji. *15*
  • tak jako miliardy dalších lidí co si hru nekoupí, cracknou apod., dej nějakou lepší sázku
  • A já zase o tom, že jsem zasadil brambory!
  • přesně a proto by měla být kritika k lidem a ne k studiu :)
  • MidnighT91
    A o co se chcete vsadit, že já připojení potřebovat nebudu *12*
  • Není to svinstvo, absolutně žádné, kurde, vždyť je to jejich hra, klidně ať ji daj za 999$ a nebo ji rozdají na ulici zadarmo. Jde o to, že jen mrháte časem se nad tímhle pozastavovat, když jim to tukani zaplatí, tak holt máme smůlu (nebo si stěžujte u nich a ne jak v "diskuzi u piva"). Myslíš, že mě to neštve. To víš, že jo, ale vždyť v zásadě nedělají nic zlého a tyhle flamy jen přiživůjí negativní energii vesmíru. Já chci mít kladnou karmu, peace bro...
  • Veskoslav
    A co, že Tě nepřekvapuje? Že kam vlezeš, tam děláš ze sebe vola a snažíš se o trapný flame?
  • Veskoslav
    Lidé kupují mnohdy značku, nikoliv hru. Obzvlášť to platí u sportovních sérií či série CoD. Studio se může snažit jak chce, ale pokud nemá dost prostředků na marketing, tak ani ta sebelepší hra nemůže zavedené hry porazit bez pomoci.
  • Veskoslav
    Já chcíi Twittovat každou zprávu o narozeném dítěti!:)
  • a mě udivuje, že se nenajde jiné studio, které nespokojenosti fandů SimCity(nebo jiné hry od EA) využije a udělá podobnou hru...
  • Veskoslav
    Já jim nenadávám. Jenom akorát naserou další lidi. Udělali to u ME 3, kdy prostě usekli část linky a vydali to jako DLC )přitom živý Prothean není zanedbatelná blbůstka či méně významná postava jako např. Zeed či Kasumi). Ale uděla to, že kdo s koupí hru na Originu (mnohdy dražší) a má vyhody, to svinstvo je a veliké. Tohle by si Valve a jejich Steam nikdy v začátcích nemohl dovolit, protože by rychle zkončil. Jenom díky Steamu má EA svůj "Steam", který mi doteď jede na pitomé Betě.
  • když dva dělají totéž není to totéž, znám chápu, neber mě hned za slovo...myslel jsem podobné
  • Valve to dělá po svém a EA to dělá po svém. EA je víc user unfriendly, o tom žádná. ALE rozmáhá se názor, že zákazník má právo za svou cenu dostat odpovídající komfort. Není pravda. Nabídka nabízí a poptávka poptává. Ber nebo nech být. Nabídni odpovídající službu nebo zkrachuješ...pokud jim to lidi koupí a jim se to vyplatí tak maj ostatní smůlu...ale nadávat EA do fašistů je v tomhle případě za hranicí slušnosti.
  • Doufám že se budu moct pochlubit městečkem na FB jinak do toho nejdu :D :D :D
  • smejki
    FYI... steam nedělá to samé.
  • Vzdy me udivuje,kolik se najde lidi,kteri podobne praktiky obranuji.
  • Veskoslav
    Nevím, že by Valve prostřednictvím Steam nutil své kupující jako to dělá Origin tímto způsobem:)(Navíc když hry na Originu jsou občas katastrofálně dražší než klasická krabicovka....)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit