Přejít na výpis diskuzí
Update: SW: The Old Republic vyjde letos a v těchto edicích
21.7.2011 | Aleš Smutný
93 příspěvků
-
Hele jako v AoC, si dostal k early accesu mounta, kterýho si stejne mohl pouzivat lvlu jako kazdej jinej, riding si musel koupit, mel si jen mounta, kterej vypadal vizualne jinak. Jestli CE stamp ma o jeden vyfuk navic, tak me to nedere.
Vzdycky byly a budou edice, ktere maji neco navic. Uprimne, jeslt ito jsou kosmeticke upravy a ne upravy statu , ktere tu hru ovlivni, takmi to je jedno. Mel by ses tomu spis smat, ze lidi potrebujou vyhazovat prachy aby se citili lepsi nez ti ostatni. Jinak je to normalni marketingovy postup. Jako WoW... pridali mounta za 20 euro.. kolik lidi si to koupilo ? MRAAAKY ! Vyhoda ? nulova, protoze si nebyl extra, jelikoz toho mounta mel kazdej a jeste platil 20 euro .. -
no me by dost zajimalo jak to bude se servrama :) dostupnost a kvalita aby to taky vklidku slapalo jinak se na to docela tesim :) ...... videl sem tu dost obav ze to bude jak wowko no ja docela doufam ez to bude mnohem vic hardcore protoze to co sem videl co udelali s wowem za dobu pridavani datadisku a to sem nehral od zacatku tak to dost zjednodusili coz me mrzi :( :D kazi to na kvalite hry a kazdej ted bešha se stejnym equipem :( je to smutny :P .... proto doufam ze SW OR budou mnohem vic funny :)
-
By me docela zajimalo proc az na vanoce kdyz me a kamosovi prislo ze uz ma bioware naskladnenej sklad Collector Edici.
-
FFSitsme: po několikáté opakuji, že jde o princip. Jde o to, kam tím ta onlinovka směřuje. Schválně co za blbosti začne vycházet později. Pokud se ta onlinovka od začátku prezentuje jako hra pro fakany, co si rádi vybíraj vozítka a maj potřebu, aby kolem nich běhal zvýhodňující dron, tak se mi z toho prostě zvedá kufr *11* . Tenhle model MMO je zlo, jelikož takhle to nefunguje ve hře pro hráče, ale ve hře pro tragédy, co maj potřebu se cejtit důležitě.
Prachy na to mám, ale nikdy bych do toho nešel, jelikož jsem zastánce názoru, že věci si musíš vybojovat *3* -
Ale čteme, jen ti asi hlava nedovolí přemýšlet. Ten dron bude fakt overpowered, už se bojím. Nikdo ti nedá nějaký mega zvýhodnění do hry. Aby dron vyletěl a pohledem zabil bosse ? neblbni. U těhle her jde hlavně o end game content. Tam ten dron bude asi k ničemu. Tak co ti vadí ? To že bude hrát o 3 dny dříve ? tak si to zaplať, stoji to 149 Kč a při předložení dokladu ti hru daj o tu sumu levněji.. čili je to zdarma ! Každa MMO hra za posledních pár let měla preordery tohoto typu. Early acces. Mě spíš přijdě, že tebe sere, že nemáš 3 klacky abys měl tu samou výhodu... Rozhodně v CE není žádnej obsah aby tě mega moc hustě zvýhodňil....
Nebo má na mysli Ce shop ? Budeš mít raidy, kte ti padnou itemy lepší než co můžeš koupit. Kdyby to tak nebylo, tak člověk nemusí chodit dungy atd, pře to vše koupí u sebe v batohu... kravina... -
Nevím jak teď, ale dřív tomu bylo tak, jak jsem psal (vlastní zkušenost).
-
Já onlinovky nehraju, takže mi to je v podstatě jedno. Ale nevidím problém v tom, že pokud do toho chce někdo vrazit víc prachů, tak má nějaké výhody. Nikdo přece neříká, že ty do toho taky nemůžeš vrazit víc prachů *1*
-
Lidi tady rádi mluvěj o věcech o kterejch nic nevěděj.
To víš informace vycucaný z prstu sou ted in. -
ty jsi dalsi z tech postizenych deti s xboxem? :)
-
To se trochu pleteš, ti co si zaplatí nadstandart získají normální péči a všem ostatním se sníží (bohužel).
-
_._ ... _ _ _.. ::--((/:?:"///%
-
wjef wjhehfjwe dfwjekjhw!
-
pfřesnje tag, máš pravdu e šem,
-
pokud by slo o vanilla wow se zajimavejsim craftenim, questy i raidy (flashpoints) postavene na dobrem pribehu a lore mnohonasobne lepsim nez lore warcraftu, pak v cem je problem ?
-
Zkus si o ní něco zjistit. Má oproti WoWku jednu podstatnou vlastnost *3*
-
Star wars sou tak leda pro mimina jeto to uplne ubohy neni nad gears of war to je uplne nejlepsi scifi a minuskujou jen zakomplexovaný hráči na pS3 a PC
-
jestli je v obyc, edici mesic hrani, tak se to urcite vyplati
-
nikdo vam nepujci miliardu, kdyz reknete, ze delate nove revolucni MMO s mechanismy, ktere nebyly jeste pouzity v zadne jine predchozi hre....ale kazdy vam tu miliardu pujci, kdyz mu ukazete kopii wowka s tim, ze vam mesicne 8M lidi bude platit
-
az na to ze ma pravdu. ta hra nema nic naviac oproti wowku.
-
Nekromant: Nechápeš. Jde o princip a o to, kam se tím směřuje...