Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tipuju neco jako ma WOW. Je to generator bezpecnostiho klice, ktery se zadava pri loginu. Ma to snizit sanci ze cloveku nekdo hackne ucet
  • mozno maju daco podobne ako vo wowku Battle.net Authenticator.
  • Protoč?? protože ten trouba si za to připlatí...xDDDD
  • nejaky kod pravdepodobne....nieco ako serial key..:D

mna by skor zaujimalo ake budu poplatky...ci to bude vo fomre kuponov an 30...60....90......pripadne nieco ine a samozrejme cenyasi by som si sice pocakal na nejaku recenziu [to asi bude na dlho], alebo aspon nejake obsiahlejsie preve dojmy a zo 2-3 mesiace by som si to zaplatitl, ak to samozrejme nebude predrazene ako kava recyklovana vylucovacim systemom indickych opic. *5*
  • Může mi někdo objasnit, co to je jako za klíč. Vypadá to jako flash diskl, ale nejsem si jistý no.
  • ja neříkám že mi to vadí ale je funny že jim za to někdo dá 3000 když samo o sobě je to pro ně za pakatel a co se týče zvýhodnování to je pro lamy*1*
  • vetsinou to sou stejne pomocnici k nicemu jak to tak byva
  • naivko
  • Cahir
    Hele mně nevadí, když dostaneš figurku, plakát, medailon či více hadrů/účesů atd. Ale in-game zvýhodňování nemá v MMO prostě co dělat. Štve mě to už z principu...
  • protože kde jakej m*g*r jim dá ty 3000 za to co je stalo minimum vlastně maš duvod se jim vysmat a 5 euro za přistup to už je fakt vtipny když vezmeš že už tak to měsičně platiš maš jako vysměch *1*
  • Cahir
    A zase to zvýhodňování. Proč má mít nějakej trouba ve hře droida na pomoc, případně mít možnost si to zahrát dřív než já.
  • Ten obsah za to stojí, už ta figurka je super *14*
  • 3000korun? a ještě 5 eur? tak se má vydělávat *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit