Přejít na výpis diskuzí
Update: SW: The Old Republic vyjde letos a v těchto edicích
21.7.2011 | Aleš Smutný
93 příspěvků
-
Nečtete, a pak se diskuze roztahuje a opakuje jak pro blb*čky. Já jsem nahoře napsal, že mi dekorativní výhody nevaděj. Pro tvojí informaci (kdyby jsi četl článek, tak by jsi to věděl) se ve hře bude pro "elitu"vyskytovat dron a možnost hrát dříve než ostatní hráči. Co přesně je na tomhle pouze dekorativního?
-
Hoj. Ví se už kolik bude stát měsíční platba za hraní na serverech? Docela by mě to zajímalo.
-
Už ani ti diskusní idioti nejsou, co bývali.... *9* *1*
-
Jenže ty ingame bonusy tě ve hře nijak nezvýhodňují. Vesměs jde o dekorativní předměty a jednoho peta. Takže nevím co se tady rozjizdi za silenstvi.
-
Nikdo prece nerika, ze si stejneho droida nevybojujes nebo nekoupis primo ve hre za par vesmirnych meďáků *7*
-
Cahire ty asi nechápeš rozdíl tak s tím už přestaň. Vždycky to je u CE, nějaká in game výhoda. Ale není to výhoda taková, aby ses cejtil ukřivděnej. Nikdo díky CE tě nebude ownit, když seš lama, pwne tě i týpek se standartní edicí ... Chceš mít výhody? zaplať 3500 Kč a nekecej.
-
Jsem převelice zvědavý na úspěch téhle hry. A hlavně jsem zvědavý jakým herním modelem MMO se vydá. Podle všeho to vypadá jako klasický model EQ a WoW. A ještě více jsem zvědavý jak moc půjde na ruku casual gamingu.
Všechno ostatní je druhořadé... -
jak si můžete bejtrovni ve hře když to neplatí ani v realitě *1*
-
V MMO a multiplayeru obecně bychom si měli být všichni rovni. Nabitější krabici, když si za ní víc připlatí, ať si klidně má... Chápeme rozdíl?
-
*1*
-
jménem všech trollů prohlašuji že tenhle s námi nemá nic společnýho *1*
-
To uz aj kvalita trollov tak strasne klesla? *1*
-
hvezdne valky jsou saga pro bedarky pokryty noumy s nadvahou (viz star wars kid na youtube) a to vlastne i presne odpovyda i pcckarum, jeste ze tu blbost nedelaji na konzole, no nic, jdu za svou slecnou, vam preji pryjemnou onanii nad kreslenou princesou amrdalou
-
jj přesně tak nedovolí mi to finanční situace v podstatě jim to neberu ono je to celkem chytrý je to co ti prodaj nestojí skoro nic a chcou za to 3000 myslim tu krabici + ingame bonusy z mého úhlu pohledu bych udělal to samí ale je to možný jen kvůli některým chytrým lidem *1*
-
150kc nebo 5 eur at pocitam jak pocitam, tak pri smene kurzu je 5 eur cca 125 kc ,kde zase ty nenazrani soudruzi udelali chybu ?
-
Nikdo nemuze za to ze ti to financni situace nedovoli ...Nekterym ano a je jim sakra fuk jestli to stoji 3 nebo 4.5k *5* .Jsou lidi co si koupi Lamborginy Diablo a jsou taci kteri na to holt nemaji....to je stejna situace..
-
Tak jako Speciální bezpečnostní klíč by měli dávat i ke Standatni Edici.
-
kde se to dá koupit *1* *1*
-
prej za 5000,- misto zbytecnyho droida beha okolo postavy jako pomocnik Chuck Norris
-
Protože ten trouba za to zaplatí a ty ne. Říká se tomu nabídka/poptávka... To, že té možnosti někdo využije přece není špatné, taky máš tu možnost, že nechceš je tvoje věc. Máš na to právo, tak jako oni *3*