Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neboj, mounti budou i další...není to tak že jenom lidi co si koupí legendary edici dostanou mounta....
  • Vím co myslíš, wow jsem hrál...narážel jsem ale na to že casual se tedy v případě MMO bere jinak než v případě singleplayer her (kde se pro to aby to hrálo co nejvíc lidí oseká celková obtížnost hry). Dokud se MMO platí měsíčně a ne za skutečně strávený čas ve hře, nepříjde mi označení casual u MMO namístě. a ruku na srdce...casual player (ten kdo má vedle hry ještě život :D - no offense, jakmile TOR výjde nebudu se moct za někoho takovýho považovat) top tieru a legendary zbraní nikdy nedosáhne..
  • v našem státě se ale nadstandartní péče rovná normální péči..
  • DarkHawk
    Hlavně hrejte i za Sithy. Ja si to zahraju za temného sitha s holí v ruce. *16* Ne že tam budou běhat jen samí Jediové. *1*
  • Hrál si WoW? Pokud jo tak víš co to je příklon ke casual gamingu:) Nejde o to jak rychle zabiješ mobku. Ale jde o to, že celý expení uděláš sám. Nepotřebuješ pomoc od jiných hráčů. Někomu to vyhovuje, ale já hraju MMO abych hrál s lidma ne sám. Dále pak ti stačí hrát tři hodiny týdně (pokud jseš na maximálním lvl) abys mohl chodit engame content. Skipování tierů. Neudělání nic proto abys chodil raid. Když všechno je lehce dosažitelný. A takhle s dá pokračovat....
  • po zklamani startreku online jsem opravdu velice vlazny :( je mi jasne ze to nebude jako UO a RO ale kezby me prekvapili...
  • Mahcake
    STAP = in-game mount.....tomu neříkáš zvýhodnění? :)
  • Mahcake
    Tak když člověk za to dá 3000,-...tak proč ne? :)
  • Cahir
    To ti připadá blbě, protože tady jde o něco jiného. Některé analogie fungují, jiné nikoliv (sem patří ta tvoje).

Ve zkratce: je to o tom, co člověk od hry očekává. Onlinovky, jež ti po vzoru sociálních sítí nahrazují reálný život, lákají ubožáky (kdo jinej než ubožák potřebuje zvýhodňovat v podělaný hře?!) a v nichž jsou nová zvířátka a nové oblečky tvojí hlavní kratochvílí (jej, jak převlíkání barbínek v domečku), mi prostě nevoní...Mám o MMO a online hraní obecně jinou představu - asi trochu víc tradičnější (dneska se tomu říká hardcore *1* ).

Možná ti to celé připadá jako přeháňka, ale je třeba si uvědomit, že ta hra ani nevyšla a už k tomu oznamujou takovýhle chujoviny. Tohle se samozřejmě bude stupňovat, zajímá (nezajímá) mě, kam až to povede. No nic, jdu se odebrat do věčných lovišť k ostatním nadávajícím důchodcům.
  • NEkromanT
    hrani driv je za predobjednavku, coz praktikuji dneska vyvojari casto (pristup do bety atd.), ingame itemy jsou dekorativni a ten jeden training droid bude dobrej na prvnich par lvlu, to je lepsi si najit nejakyho kamose do party na questy, pozdejc bude mit kazdej pristup k npc companions (jestli ti jde vylozene o to ze to stoji 3k a tak strasne chces toho droida tak si kup digital deluxe edition)
  • Erien
    Nejdřív se podívej na video a pak něco piš, meleš úplné blbosti.
  • tys hral betu? nebo ja nevim, proc to tvrdis s tak zatvrzelou jistotou, navic, kdyz vyvojari stavej tu hru na tom, ze to tak jak pises bejt prave nema.. to me uplne vysi*a tyhle vase pseudoanalyzy, nikdo z vas nehral betu, vetsina z vas se ani nekoukala na developers blogy, nebo necetla zadny jiny infa, nez jednou za mesic tady na TG. Nikdo z vas neni herni analytik, tak prestante hazet svoje domnenky stylem: bude to tak a tak.. nevadej mi jakykoli nazory, ale piste je s tim, ze jeste nevite jaka ta hra bude prosim.. nazdar
  • Ono tam toto, co pises prave nema byt.
  • LTM3
    Toto měla být reakce na příspěvek Cahira.
    Připomíná mi to rozhořčené pacienty, kteří nadávají na to, že ti co si zaplatili nadstandardní péči se mají líp *1*
  • Ano klikejte mi mínusy, když vás to běhání za stále stejnými questy baví! Mě NE!
  • Stejně to zase ude bezduché MMORPG ve stylu - jdi a zabij 10 stormtrooperů nebo běž a přines 4 ledvinky z Banthů(přičemž vypadne z každé páté).... dokud onlajnovky nezmění svůj nynější styl hraní, tak krom rozdílného tématického pojetí se jedná stále o tu samou kostru co tu je už od Asherons Call... tedy jedna velká NUDA!!!
  • V tom je ten vtip, že si ho budeš muset extra za pár stovek dokoupit *1*.
  • Jen poznamka pro autora článku. Gnost Dural není z doby Hyperprostorové Války. Proběhla 1300 let před jeho dobou. On existoval (jako cela tato hra) za Velké Galaktické Války a Studené Války.
  • Tajne si preju,aby WH40K:online byl povedeny,ale sance nejsou moc velke.
    Je az s podivem, jak je tezke udelat dobrou MMORPG, ktera bude prosperovat vic jak par mesicu.
  • Jop vsechny tri tyhle hry jsem predobjednaval, early start atd... me to vylecilo... :-)
    Navic se mi tohle moc nelibi, tak ani nemam ty tendence...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit