Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemůžu si pomoct, ale na mě to ze všech recenzí a potažmo videí působí jen jako slabší odvar Outlastu přeskinovaného do Alien univerza.
    • Strasne, ale strasne sa mylis!
    • taky mi to tak zprvu přišlo ale Alien má naprosto úžasnou atmosféru o které se Outlastu může nechat jen zdát..
  • Zatím jsem teprve ve druhé kapitole, vetřelce jsem ještě neviděl, ale je to úžasná atmosférická hra. Uvidíme jak to bude působit po dohrání. Že jsem hru stáhnul a neplatil (jako minimálně 95% zdejších diskutujících) asi nemusím dodávat.
    • ja som si hru kupil, uz asi pred tyzdnom, samozrejme, ze to stahuju zase konzolisti, aby si to na PC vyskusali a potom si to na svojej milovanej konzolke kupili a potom,ze na PC sa pirati...dementi..
      Akoze 26 euro stoji hra, to je fakt strasna palka, kvoli takymto, jak si ty, sa nabuduce mozu na Alien hru vykaslat.
  • Mato1987
    Ja stále zvažujem kúpu, niektorí píšu, že je hra dobrá a že sa za tie prachy oplatí a niektorí píšu, že je to nuda a pomerne rychlo nastane sterotyp. Asi si teda počkám nejaký ten mesiac, keď to pôjde cenovo nižšie a potom to vyskúšam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit