Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Já nevim co vás furt bere na tom hrát to bez zabíjení, nebýt spatřen ok, ale v likvidaci protivníků a bojích jsem si užil víc srandy. Jak může být někdo masochista chce se takhle nechat frustrovat.
    • Problém je, že Dishonored byla prezentována (a to i tady na Games) jako nejlepší stealth hra od dob Thiefa (viz nesmyslné výkřiky ve Fight Clubech). Skutečností ale je, že když hraješ hru stealth, tak nevvyužiješ 80% věcí, co ve hře jsou. Skoro všechny věci u obchodníka jsou na zabíjení, většina technik a udělátek ve hře slouží k zabíjení. Celou hru jsem dohrál stealth a byla to nuda, pořád totéž dokola ve hře, která je očividně dělaná na to, aby se hrála akčně.
    • Trisska
      Protože podle původních indicií hra působila jako kvalitní stealth, s možností využití obranných schopností v případě prozrazení! Bohužel tady ta akce funguje líp než ten stealth, z čehož pramení tebou zmiňovaná frustrace!!! Takže máš vlastně pravdu! *15*
      • Lawliet
        kvalitní stealth si představuju jinak.. ,ale ta omáčka okolo je fajn.
      • Muzes mi prosim ukazat puvodni indicie? Protoze ja pokud vim tak to od zacatku tvurci prezentuji tak ze mas svobodu v tom jak to chces projit.
        • to jo, ale kazdy byl odvareny z toho, ze to jde hrat stealth stylem :)
      • USER47
        Stealth funguje normálně, akorát to zjevně neumíš hrát...Na tom není vůbec nic špatnýho, ale přestaň šířit ty nesmysly o tom, jak hra není stealthu přizpůsobená.
        • Trisska
          Dobře, dobře! Sice s tebou nesouhlasím, ale budu si myslet svý! Asi bysme se jen zbytečně dohadovali a nikam by to nevedlo.
          • LOL. Myslet si svý můžeš. Můžeš si myslet svý i o tom, že 1+1 = 3. To je asi tak stejnej ekvivalent. Vedlo by to jen k tomu, že se víc ztrapníš, chlapče.
      • misho8723
        Ja som to hral hneď na 1x na najvyššej obtiažnosti stealth spôsobom a bavil som sa kráľovsky.. áno, akcia vyzerá fajnovo a láka, ale pre mňa ten stealth v tej hre má svoje čaro a skvelú atmosféru
      • Kozy
        Já nikdy předtím žádnou "stealth" hru nehrál a asi ani nechci jestliže to spočívá jenom v tom nikoho nezabít a hodinu čekat než se stráž otočí nebo pořád dávat load. Styl Dishonored mi výborně sedí.
        • Trisska
          Hele, já ti rozumím! Každýho baví něco jinýho a každý nemá se stealth hrama dostatek trpělivosti! Možná bys ale mohl dát nějakýmu stealtu šanci a třeba bys tomu pak přišel na chuť! Vím, vím, původně jsem k tomu taky měla nedůvěru! Je to ale zas něco jinýho, než vykosit tisíc panáků během 10 minut! Ten pocit tajnosti, napětí, strachu z objevení, úspěšné dokončení mise aniž bys někomu ublížila, ten pocit je prostě k nezaplacení! Musel by sis tím ale projít sám, jinak asi přesně pochopíš o čem tady mluvím!
          • Kozy
            Co doporučíš?
            • Caincz
              Nejlepší stealth hra je vydávat se v diskuzích na Games za holku :D
            • Jeste bych doporucil starsi a tezkopadnou Death to Spies 1-2 (jak je tezkopadna tak je ale vyborna) a kdyz jsi stealth silenec jako ja, da se spousta her hrat stealth zpusobem :) napr Hidden & Dangerous 2...
            • Trisska
              Hm... Thiefa, Hitman: Blood Money, Deus Ex... tyhle byly asi nejlepší! Jo a ještě ten Splinters Cell.
  • Grandhalf
    Dobrá mjůzik *3*
  • Na Xbox Live dodnes nelze DLC stáhnout...Na podpoře mi sdělili, že není dostupný pro Českou republiku!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit