Přejít na výpis diskuzí
Upoutávka na Oculus Rift projekt EVE: Valkyrie uchvátí nádhernou akcí
19.3.2015 | Honza Konfršt
48 příspěvků
-
Ale ten zvuk mě hned padl do oka (ucha?), proto jsem to napsal. A podle mého, by mělo větší atmosféru tlumený zvuk, když už nějaký.
-
co to ma bejt ? : Fejcbukáří ???
-
Pekne video konecne neco na vcem pujde vyuzit VR( mimo elite a star citizen) .tohle jsem cekal pred 12 lety od eve.
-
Fotony?
-
Takový HL2 s Razer Hydra je naprosto uchvancující, takže i FPS půjdou.
-
Nebo Freelancer 2..
-
Jo, souhlasím. Já kapitálky použival dost, hlavně archon. Jo JD nerfu sem prodal archon alta i archona, fakt už se to nedalo rozumě používat.
-
jo, otázka je, co se pak chvěje při šíření svetla
-
No rozhodně ne chvěním molekul.
-
Doporucuju kouknout na ostani Trailery od CCP na EVE:Online, delaji je celkem pekne.
-
Taky no... až se to nějak pošteluje. *4*
-
Taky leteckých, závodních a všech ostatních her kde sedíš ... na to bude OR nejlepší.
-
kdyby to mělo být skutečně "realistické" tak by to bylo ještě trochu složitější, v prvé řadě ve vesmíru není vidět žádný laser ani nic podobného, ten je vidět jen v atmosféře protože s ní interaguje ale ve vakuu by nic vidět nebylo a samozřejmně i zvuk by byl opravdu výrazně redukovaný na hlasitost zhruba bzučení mouchy. další chyba by pak představovali výbuchy které se bez gravitace šíří jiným způsobem. a v poslední řade je třeba upozornit na opravu dramaticky odlišné chování stíhačů při manévrech.
ale především je to HRA, když tě baví tak nepřemíšlej nad nelogičnostma , to by se člověk nemohl koukat ani na filmy kdby měl koukat jen n a ty realistické. -
Tak a pomalu se nám začiná rýsovat cílová skupina tohoto zařízení - Fejcbukáří (i když nevím jak zatím) Příznivci vesmírných simulátorů... aa ehm, perverteové všech vášní, chutí a i rozmérů. HA. *5*
-
A hulis u toho ganju? By se to posunulo na dalsi level...
-
Mám tedy otázku pro chytrolína, když se nemůže ve vakuu šířit vzduch(mechanické vlnění) tak jak se pak šíří světlo(elektromagnetické vlnění) ?
-
Pokud jsi měl Fyziku na základní škole, tak víš, že i materiál dokáže být dobrým vodič zvuku... tedy rezonancí.
I ten výbuch je možné slyšet, pokud by jsi se teoreticky dostal do její vlny... přenesenou energií kostrou "lodě" by jsi vnímal jako zvuk. (jen by ten výbuch musel být fakt přesný a výkonný)
A pak taky záleží, co si tvůrci od toho slibují... třeba chtějí více filmového efektu, ala StarWars. *4* -
Asi vesmír, s atmosférou (vzduchem), nebo má v kokpitu reproduktory imitující střelbu ze zbraní *faceplam*.
-
tak toto by som si rád na 1000% zahral v single verzii..na MMO bohužial nemám čas..:(.. *1*
-
Nerf jump drivu a jump bridgů tu hru zabil. Vůbec nechápu proč to udělali. A to píšu jako člověk co kapitálky moc nepoužíval.