Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že to bude Bruxae
  • Morraw
    Ja se nedívám už na nic. Viděl jsem snad jen dvě videa na úplném začátku. Podívám se na všechno až to vyjde a nasaju tu parádní atmosféru.
  • Super video!...Už to mám dobrý rok předobjednáno, a mooc se těším. Zaklínač je srdcovka:) Naposledy jsme hrála DAI, tak jsem zvědavá, která hra u mě nakonec vyhraje. Po Zaklínači se hned vrhnu na Divinity OS a na podzim Might and magic VII. Takže mě čekají samé hezké věci:)
  • tak tímto se odměním jestli udělám maturitu :D
  • Tak třeba Letho měl taky digitální prsa, že jo. *5*
  • Takisto som na tom, ignorujem všetky tie gameplaye a videorecenzie :)
  • To bolo to intro ku dvojke nie? To bolo tiež perfektné samozrejme, ale toto malo niečo do seba, možno tie digitálne prsia tomu pomohli :D
  • tomekbobek
    Na game-playe ze zaklínače se už nekoukam, ale tyhle filmečky shlídnu rád *4*
  • Tohle je absolutni masakr!
  • *mně
  • Mě se víc líbilo Zabíjení králů minule, tohle bylo atmosférický, ale trochu laciný a bez překvapení. Ale pořád extratřída samozřejmě. *1*
  • To je nejaký high level vampír alebo succubus? Každopádne CGI kvalitné a miestami až ultrarealisické, ale CD projekt vie tieto krátke CGI filmy robiť veľmi dobre :)
  • Na tohle mě napadá jen jedno... Ty vole, to je fakt HUSTÝ! Těším se jak malý dítě :)
  • Kr.Pa
    Ze všech těch videí to zakončili grandiozně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit