Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ono sen ze na nejakem hodne namakanem serveru pobezi hry a bude to levnejsi nez 100 jednotlivych pc je hooodne naivni VZDY vyjde hrace levneji koupit svuj stroj nez si stejny vykon pronajimat vzdalene, pac takove reseni vzdy bude v pomeru cena/vykon ve prospech 100 min vykonych stroju nez 1 vykony jako 100!
  • Maxis chtel do hry implementovat online funkce, EA z toho udelali always DRM
  • a origin taky vymysleli v Maxisu?
  • Nevim, co si myslis, nicmene online DRM dle meho nazoru neni dobry napad. A ackoliv se mi EA a praktiky teto firmy nemusi libit, neznamena to, ze budu opomijet realneho vinika. V tomto pripade to Maxis opravdu posral.
  • zválštní, predtím to byla hrozná hra a najednou když je to offline tak to všichni chtejí. copak žeby nebyli penízky?
  • Smetanu slízne vydavatel, jakékoliv chyby vývojář. Vždy to tak bylo a bude.
  • Jen bych pripomenul, ze napad na nonstop online vysel z Maxisu, nikoliv z EA.
  • Vypadáto to tak že si tu někdo kope vlastní hroba a při tom si u toho hvízda, jako by si myslel, že si právě vykopává pirátský poklad.

Buď brzy tato věci skončí a hráči přestanou kupovat takové hry od takových vývojářů nebo se stane to, že si koupíme kod hry a ten zadáme do svého PC a budeme moci na servrech EA hrá hry typu Mass Effect: Metal Age 3. Opravdu se mi nelíbí tato politika, fakt ne. Fuj
  • neco mi rika, ze z toho zrovna 2x nadseni nebudou, zvlast jestli to chystali jako DLC, rozsirovanim mapy a offline modem to zacne a za chvili si tam lidi budou zadarmo pridavat eiffelovky.. nehoraznost
  • Radioaktivni_surikata
    To je v pořádku, jen to hezky vyklopte kluci. Stejně to už všichni vědí...
  • a nedal by se udělat virtualní server, co by běžel u uživatele ? :) vim, že se takhle dala hrát beta starcraftu 2 jako singl
  • Tolik k vyjádření, že bez vymakaných EA serverů hra nepůjde udělat, výborně *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit