Přejít na výpis diskuzí
Úpravy zbraní v Ghost Recon: Future Soldier pomocí Kinectu
10.6.2011 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
Ať radši zdokonalej box a podobný věci, co se na to hodí...
-
psíčovina to j ee
-
Pohybové ovládání bylo něco jako módní výstřelek. Nintendo s tím přišlo v době kdy ho nikdo nevyužíval a vypadalo to zajímavě a každý si to chtěl vyzkoušet. Proto to mělo tak velký úspěch. Ostatní výrobci konzolí s chtěli taky svést po úspěchu Nintenda, tak si udělali svoje pohybové ovladače. Bohužel mezitím doba pokročila a pokus pohybového ovládání vykrystalizoval v to, že se to hodí jen na nějaké hříčky na party s kamarády. A že to v žádném případě nenahradí klasické ovládací prvky, kterou jsou mnohem pohodlnější. Dá se říct, že pohybové ovládání byla jakási slepá větev v ovládání her.
To nic nemění na tom, že kinect je zajímavá technologie, která stojí za to ji vyvíjet, ale její použití bych viděl někde jinde než ve hrách. -
-
souhlasim. použití kinectu ve hrách je jen populistická břečka. jde o to aby si lidi připadali neskutečně filmově a cítili wow efekt.
-
Ty mluvíš, jako kdyby od dob Wii a Kinectu uběhlo už 20 let.
-
-
hm, napada me asi jen jedna kratka veta: uplne k nicemu
-
Ježiši kriste proč neudělají pořádný box?na to se to hodí...přemýšlel sem o koupi kinectu ale když vidím co na to vychází?nějaký rychle ušmudlaný věci a hry jako tato nebo forza?ne dík...u forzy tedy alespoň ten headtracking ale tady?:DDD...
prostě udělali kinect nějak lidi nalákali a teď neví co,jak,kde vymyslet pro větší zisk...
BTW:nemohl sem se udržet když sem četl že FIFA 13 má mít podporu kinectu :D -
no teda nic moc panove to se moc nepochlubili a to strileni :D jak Muay Thay styl :D:D:D no mam dost trapne cely Microsoft!!
-
-
to vyuziti hlasu mohli klidne dat jenom do microfonu na sluchatkach *1* nejak to zakomponovat do hry aby to tak slo i bez kinectu
-
-
to přece nemůžou :D stejně jako u ME3 to je přece nemožný bez super kinectu to nejde :D hybaj si ho kupit !:D
-
-
MS není trapnej,ms je chytrej víš kolik hloupých lidí kupuje hry kvůli kinectu?:D
-
-
nj mas recht :D:D:Dnikdy v zivote bych si nic nekoupil od Ms staci mi jenom jejich vyrobky Windows ktere stoji uplne za pi..
-
-
jj zato OS od Apple stojí za to o Linuxu nemluvě...
-
já proti jim nic nemám stačí používat mozek a nenaraziš tak jako v běžnym životě...mám xbox 360 a nemám žádný problémy ...když vyšel kinect lákal mě ale počkal sem si(ááá tady je to využití mozku) a teď vím že si ho nekoupim.
-
-
Bavíš se s člověkem co má nick "blázen" to myslím, mluví za vše. :) A co říct ke Kinectu, jen to že když to nebude mít úspěch u nás, neznamená že to nebude mít úspěch i jinde. :) Ale mně se třeba líbí ovládání hlasem svého týmu v Mass Effect 3.
-
-
souhlas...a s tím ME3 to je dobrý to samý jako ten headtracking ve forza k tomuhle bude kinect ještě nějaký ten rok dokud se to nějak nevylepší
-
-
-
-
-
-
Se u toho na začátku tváří jak kdyby na té televizi byla ňáká "interaktivní" baba.
-
cus chlapi napiste mi pls jak se tato hra ovlada na pc co jaky pismeno dela napr.pryblizeni optiky nebo priblizeni na takovy ti carky a zalehnuti zaklek dekuji cs *4*
-
Predtim byl aim z 50% na konzolich, ted uz 100% ;)
-
Hm jako předváděčka to nevypadá špatně. Praktické využítí nula. Už se vidim jak takhle šaškuju. Po pěti minutách by mě to nebavilo. Navíc je to celé tak zofale pomalé. Pokud bych hrál s někým mulťák tak než si vybere hlavěň tak má tři headshoty. Zlatá myš s klávesnicí. Takže děkuji nechci.
Celej ten pohybovej cirkus je dobrej jenom na party hry. Všechno ostatní je naprostá blbost. Technolgicky je to sice fajn ale využitelnost fakt zofalá.