Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Po pravdě? Těším se. A ani mi nějak už nechybí tuning, chybí mi arkáda jako třeba NFS III, které doteď se krčí na mém počítači:) Pokud se zábavností a hratelností přiblíží tomuto dílu, budu spokojený:)

P.S: A když už jsem chtěl mermomocí tuning, tak stejně nejlepší byl Underground II, ale ten měl zase jiné neduhy.
    • NFS III je urcite jedno z pravych NFS :) Proto se trosku divim proc jeste dnes kdyz uz je NFS brand davno mrtva stale nekdo "doufa" :)
      • Veskoslav
        No ono je to hloupé pořekadlo naděje umírá poslední, bohužel poslední dobou se zdá, že je to pouze pořekadlo.
        • Víš, jedno ti chválím, že jako jeden z posledních mohykánů obhajuješ... Žeby proto, že ještě pamatuješ ? :) ano, určitě, ve své době bylo NFS králem a nikdo mu nesahal ani po kotníky. To si člověk prostě zapamatuje.
          Nicméně tohle už je naprostá ztáta času a energie. SMutný je to že beztak halda dětí v us splní účel a koupí požadované množství takže koncept se měnit nebude. To myslím žebychom už si za téměř jednu dekádu všimli nějakého progresu. Opravdu bych chtěl vidět týpka co příje to tý zasedačky a řekne, tak a teď vám představím zbrusu nový NFS :DDDDDD Nechal bych ho se prezentovat a pak bych ho asi ubil balíkem smotaných DVD těch blafů co už vycházej tak dlouho že už si to vážně nepamatuju *4* Na druhou stranu se nedivím, spíše by mě překvapilo vidět teď opravdu zajímavo NFS. Komerce točí světem :)
    • Popravde? Jedina neduha jsi ty a Tvoje vytriskana hlava. Jak vsichni vime tak ten Tvuj PC je znacne socialni pripad :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit