Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je nějaký nový díl leteckého simulátoru nebo co ? *8*
  • MidnighT91
    Teď už víte proč ve mě Bleskovka (na jedné závodní misi, na kterou narazíte v Medal of Honor: Warfighter, spolupracovali vývojáři hry Need for Speed) vyvolala záchvat smíchu...
  • Tvl..to je k u n d o vina *1*
    • Ne, je to p í č o vina :-)
  • S láskou vzpomínám na první NFS, měl jsem široko daleko Pentium a hra mi běžela plynule, co já se toho napařil... když vidím tohle... hrůza.
  • jindra.veliky
    Z bleskovek: "11:00 Na jedné závodní misi, na kterou narazíte v Medal of Honor: Warfighter, spolupracovali vývojáři hry Need for Speed."

to radsi nechci videt po tomhle videu *11*
  • je dobrý mít v autě permoníky, kteří za chodu dělají upgrade Nitra...

Bože, to je hovadina.
  • Vznášedla míří na vaše počítače a konzole, radujte se, kdo jste toho schopni. Já si počkám na Forzu Horizont :)
    • Případně Project CARS, tohle by muselo mít perfektní hratelnost, což určitě mít nebude. Všude jen samé kraviny, blikání a další kraviny a radost z jízdy nikdy.
  • jindra.veliky
    radsi by meli udelat Shift 3 nez takovy hnuj
  • Popravde? Smeju se.

Dejavu, Dejavu,Dejavu,Dejavu,Dejavu,Dejavu,..............

*11* *12* *11* *12* *11* *12*
    Oni by v podstate mohli uz ted pripravit dalsich 20 dilu a jen to vypoustet, nikdo by si ani nevsminul. Preju prijemnou primitivni bez pocitovou zabavu vsem zainteresovanym. Jediny argumenty prijimam od deti max do 13 let.
    • jindra.veliky
      "Bo si mlíčňák. To bude nejspíš tím."

Veskoslav@tiscali.cz

*4*
      • spis uz sem na tohle moc starej... zajimavy je ze NFS 1 - 6 bych si dal i v duchodu .) :) ..takze tim to asi nebude.
        • jindra.veliky
          ja si davam na tabletu pres Adosbox nfs 1 *3*
          • Mas male bezvyznamne + *1* ...když jsi vzpomenu na NFS II SE, NFS III HP, NFS 5 PU... ou...
  • ja bych bral neco jako Jizdu z mafie 1 akorat v modernim prostredi a se stejne dobrym modelem poškozeni, ai a jizdnim modelem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit