Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je Wipeout? Vyzera to katastrofalne. Jedina nadej uz zostava ze nieco normalne vznikne cez kickstarter. Vo Forza Horizon uz sa bojim verit... Mam strach, ze to bude strasna arkada...
    • Live for Speed, GTR2, rFactor... vsechny tyhle hry jsou k dostani pomerne levne, pokud ti vadi "strasny arkady". Pres kickstarter nic nevznikne, jelikoz trh hracu touzicich po real-life simulatorech je ponekud maly - ono taky staci si zaplatit par kol na mistnim okruhu... Ale to az budes mit ridicak. :)
  • Spiker01
    Nesnášim trailery, kde je něco ze hry, třebas i video. Chci si to nechat do hry. Miluju trailery, které nejsou ze hry a nemusí být hrané... *3*
    Jen doplním, že nejlepší jsou cinematic trailery...
  • Need for Burnout: The incredible tale of spacebar button. *11*
  • no to uz lepe pojezdim i v bf3 .. Chapu ze je to arkada ale tohle bych nehral ani zadarmo..
  • to je nejaky vtip? tohle s puvodnima NFS nema nic spolecneho. uplne puvodni dily byly sice arkady, ale tohle je kralovna arkada mezi arkadama. pripomina mi to zavody star wars kluzaku. no proste to vypada uplne strasne. auotr clanku ma zrejme nizke naroky na zavodni hry nebo ma EA opravdu tak velky vliv...
  • Aha tak timhle smerem se ubiraj mainstreamovy zavodni hry. Par let sem zadnou novou nehral tak vidim ze sem o moc neprisel. Kdyz uz chlapci od EA chrli kazdej rok furt jeden dil za druhym a je jim jedno jaka ta hra vlastne je nemohli by udelat dil kde by se jezdilo jak volne po meste tak by tam byly i horsky silnicky, kde by jizda byla aspon trochu realisticka jako v NFSU2, dalo by se tam nastavovat chovani vozu plus tuning, byli tam poldove kteri by ale nejezdili jak po kolejich a jejich auta by nemela nadprirozene schopnosti, byl tam jakysi model poskozeni abych se musel trochu bat kdyz do neceho naborim, mel bych moznost pohledu z kabiny, menila se denni doba a pocasi a hlavne aby to vypadalo normalne. Neni to nic co by v EA nedokazali staci jenom aby zkombinovali jednotlivy dily a ja bych byl docela spokojen a uz bych po nich dlouho nic nechtel.
  • Druhá nejlepší serie hned po Call of Duty. Dokonalé zavody pro pravé hrače ne jak nudné GT5 nebo jiné sr**di.
    • konečně rozumnej koment na tyhle stránce...
      • "téhle"
    • dopln prosimte ty 2 hvezdicky *2*
    • To se snazis byt vtipnej
      • Proč jako ?
  • Počkám si až z toho udělají FPS pak se o NfS začnu zajímat
    • To jo ale nikdy nepřekoná Call of Duty.
      • Souhlas Call of Duty je legenda.
        Mám doma všechny díly které kdy vyšli (některé i dvakrát) a už se těším na novej díl.
        • dnes se to prý už dá léčit *4*
  • montatatana
    Tyjo prekvapuje me, ze i tak okate vykradaji casti mesta z Paradise. Ten most v 2:00 i dalsi useky byly presne ve hre...
    Stejne se ale tesim :)
  • Na ForGames jsem zkusil dema a zjistil jsem, že někdo omylem na Burnout Paradise 2 nalepil nálepku Need for Speed, která ve skutečnosti patřila nalepit na krabičku od Forza Horizon (to je totiž NfS II/III jak vyšité).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit