Přejít na výpis diskuzí
Úspěšná strategie Cities: Skylines by bez průšvihů kolem SimCity nikdy nevznikla
20.3.2015 | Adam Homola
36 příspěvků
-
Hmm, dobrá strategie, kdyby si více tvůrců hlídalo "neúspěchy" velikánů tak by to mohlo dopadnout hodně zajímavě. Hlavně ať se z týmu čítajícímu jen něco kolem 13 lidí kvůli úspěchu nestane nové EA . *2*
-
-
EA na ne hodi par seku a za chvili tady mame simcities :) *7*
-
-
Je vidět - že všechno nebo jen něco zlé je k něčemu dobré, to máte jako stou reklamou. *3*
-
Tak ono hlavně bez průšvihů kolem SimCity by taková hra ani nebyla potřeba... protože už by to bylo SimCity.
Třeba by potom autoři udělali nový plnohodnotný Transport Tycoon *14* -
Kupoval jsem si Simcity a obrovske zklamani za velke penize. Myslim ze Maxis ukoncil cinnost opravnene, protoze jak nove Sims tak Simcity byl vylozene totalni prusvih a pokus okradat lidi a tahat z nich penize za veci ktere drive byly naprosto zdarma. Jak plati pravidlo: KDO CHCE VIC, NEMA NIC.
Cities: Skylines hraju tyden a musim rici - naprosta parada. Takhle to ma vypadat. Co me jeste trochu chybi (asi to tam dodaji) je vetsi prace se surovinami a vetsi prace s turisty. Je to fantasticka hra a take dukaz ze dnesni hrac si nenecha libit uplne vsechno co mu Ackova studia chteji prodavat... -
-
Je to parádní hra až na pár věci co mi tam vadí, například že mam 3 proudovou silnici v obou směrech a hasiči nebo policie zachranka atd stojí v zácpě která je například v levém pruhu a ostatní jsou volné a ne oni prostě nepředjedou ostatní auta nebo prostě jim neuhnou když houkaj a pak to dopadá tak že furt něco shoří nebo někdo zemře a nestíhaj odvážet mrtvoly atd. Inteligence je fakt hrozná
-
-
I když souhlasím, že je to nerealistické, tak myslím, že tohle je jedna z těch pozitivních věcí na hře.
Dopravní situace je jedna z mála věcí, který ti připraví nějakou výzvu a díky tomu, že sanitky, hasiči, a další uvíznou v zácpě ta dopravní situace má okamžitý a negativní dopad na tvoje město.
Tím pádem je potřeba pořád řešit dopravní situaci a hledat místa, kde se vytváří kolony a je v té hře pořád co dělat. -
Je divné, že je nepustí ani auta, ani semafor, každopádně stojí v tom pruhu, protože ten je odbočovací. Osobně stavím jednosměrky ve formě kruháčů a zatím to funguje velice dobře..
-
-
Odbočovací, ale ten pruh je i rovně a oni tam stojí v zácpě a pak stejně jedou rovně
-
-
-
Hodne zavazuji koupi, ale jsem jedinej, komu pripadaj ty ruzovy auticka a domecky tak trosku infantilni? Proste ta grafika mi trosku pripomina nejakej animak, to ti tomasi nevadi?
-
-
To se brzo napraví modem... Ale osobně mě grafika nevadí. Když stáhneš korenkci barev, tak máš o dost míň barevnou grafiku.
Auta zatím vyměnit nejdou... ale abych pravdu řekl, tak je to poslední co mě vadí.
Ale někomu to prostě vyhovovat nebude. Grafika je dost subjektivní věc.
-
-
Sims úspěšně okrádá lidi tim stejnym způsobem už 15 let
-
-
to mas sice pravdu, ale posledni dil tomu nasadil korunu. orezali vse co vybudovali a to v daleko vetsi mire a tim uz prekrocili rubikon. Hra se prodava pekne blbe, recenze jsou slabe a jak reaguji tvurci? z velkou pompou dali lidem zdarma bazeny ktere puvodne planovali zaplatit :-))
-
-