Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne Bethesda a Cenega totalne nas*ali tim, ze si nemuzu koupit hru na Steamu ale nutej mi debilni CZ verzi. To same maji hraci v PL, SK a HU. Opravdu nechapu, proc to teda Steam vyzaduje. Ale holt asi Bethesda moje prachy nechce...
  • FiCTive-MAN
    Obsah videa byl skutečně zajímavý... "Uživatel toto video odstranil" je fakt velká podívaná. *2*
  • uzivatel toto video odstranil
    Oficialni verze na YouTube: Skyrim Live Action Trailer.
  • pecka
  • Skyrim The Movie.
  • Jenom by mě zajímalo, jakou část vývoje her srovnáváš se schnutím betonu...?
  • Hmm se byli podívat na natáčení Game of Thrones a jen tak mimochodem si tam střihli reklamu, ne? :) Pak doma přidali jenom dráčka.
  • blixa
    ad videa - moc se omlouvame, posledni dobou jsou s videama problemy.. zatim jsme to vymenili za alternativu na YT - na reseni se porad pracuje a snad to bude uz brzo.. jeste jednou pardon a diky za pochopeni..
  • Lawliet
    hh.. tak sorry ja myslel že další nadšenec si myslí že v dnešní konzolové době nějaka "PC grafika" existuje..
  • Hezkej screenshot.
  • Video se nespustilo ani po pár minutách.. *9*
  • smejki
    Nemohlo. Beton taky neschne rychlejc, když najmeš dalších dvacet stavebních dělňasů
  • docela nudny akorat když ten drak zarval zadelal sem si trenky
  • MrSanta
    Chlapi se už vyjádřili, že problému jsou si vědomi a na nápravě se usilovně pracuje.
  • MrSanta
    Stačí lektvar ochrany proti ohni a drak si může plivat oheň jak chce *3*
  • MrSanta
    Mě než řvoucí drak spíš zajímá, proč si někdo vedle ohně postaví džber s pravděpodobně 70% nordskou pálenkou *2*.
  • CHlapy ksakru máte to tady poslední dobou nějaký domrdaný ( tím myslím ta videa ) .... dělejte s tim něco !!! *16*
  • hej, ty vase videa stoji za starou belu. malokdy se daj spustit. udelali byste nejlip kdybyste pod to davali link na YT *10*
  • kua ja cekal jak toho draka rozseka na pidi kousky a ono nic
  • ten efekt s tim jak se ve filmu nebo hre jakekoliv velke monstrum pomalu podiva na hrdinu a pak zarve vzdycky tim samym zpusobem je uz tak neskutecne provareny, kdyz to nekdo pouzil poprve byl to dobry napad, kdyz jsem to videl 10x uz to takovy zazrak nebyl, videt to po 101 uz je spis trapne.. cas vymyslet neco noveho, animatori ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit