Přejít na výpis diskuzí
Útok draka v parádním hraném traileru z TES V: Skyrim
24.10.2011 | Petr Poláček
48 příspěvků
-
nejde to přehrát *10*
-
a kdopak nám platí tu reklamu ? :)
-
taky si myslím, že upečený hrdina by byla mnohem lepší reklama :D Ovšem to by nepřekousli všichni ti úchyláci co si chtějí hrát na geroje a drakobijce, ochraňovat nevinný a lejzt všem do zadku :)
přebasovanej řev masově nasadili po LOTRu :) -
Super video, prostě mazec, jedna z nejlepších reklam na hru co jsem viděl. Ale hlavní otázka pro mě zní: kdo to dělal? Autoři TES? Nebo někdo nezávislý? Divím se, že to nikdo nikde neuvádí. Muselo to stát dost peněz.
-
Vyhozeny prachy to nebudou.
Myslim, ze se tomu rika reklama. -
Me se to spusti, ale musim cekat snad minutu, dve.
-
Ta lepená rukojeť meče je dobra mohly si stím trochu vyhrát když na ni najížděj tak detailně *12*
-
zbytečne vyhozeny prachy za ktery mohlo bejt udelano napr. spousta unikatnich drobnosti ve hre
-
Být drakem tak Dovahkiina sežehnu ze vzduchu. *1*
-
to isté = nenačíta, nespustí, nedá fullscreen :/
-
Nějaky duvod proč jen řval a hned ho nesesmahl?
Ve všech filmech, hrách nebo pohádkách když drak otevře tlamu, pokud teda nežral nebo nemluvil, tak hned plival oheň, nikdy jen trapně neřval... asi nechtěli aby "hero" musel uskakovat a mohl stat jak pako, zato to ale vypada jako celek nesmyslně. -
To je jasnej vtip. *3* *15*
-
Měli, páč už mě to taky štve.
-
"v parádním hraném traileru"
-
stejnej problém! :) navíc když už video jde tak se mě to seká jako prase, přitom fullhd filmy bez problémů...
-
Konečne ukázali PC grafiku! *3*
-
ten dovakim nebo jak se to pise vypada jak z reklamy na radegast...
-
Ze začátku jsem s videi neměl problém, posléze se začali strašně dlouho načítat (1080p na YT sleduji bez čekání) a teď se už ani nespustí *9*
-
Souhlas, i když podle mě nebude chyba jen v přehrávači - jwplayer používám na stránkách taky a zatím jsem s ním neměl problém, a to mám neplacenou verzi.
-
Jak vidím tak poslední dobou se na Tiscali Games rozmáhá trend, dáme všechny videa do co nejdementnějšího přehrávače ať to nasere co možná nejvíc lidí...ach... *9*