Přejít na výpis diskuzí
Útok draka v parádním hraném traileru z TES V: Skyrim
24.10.2011 | Petr Poláček
48 příspěvků
-
Konečne ukázali PC grafiku! *3*
-
-
hh.. tak sorry ja myslel že další nadšenec si myslí že v dnešní konzolové době nějaka "PC grafika" existuje..
-
"v parádním hraném traileru"
-
-
To je jasnej vtip. *3* *15*
-
-
-
Ze začátku jsem s videi neměl problém, posléze se začali strašně dlouho načítat (1080p na YT sleduji bez čekání) a teď se už ani nespustí *9*
-
-
Me se to spusti, ale musim cekat snad minutu, dve.
-
to isté = nenačíta, nespustí, nedá fullscreen :/
-
stejnej problém! :) navíc když už video jde tak se mě to seká jako prase, přitom fullhd filmy bez problémů...
-
-
video se nespusti, porad se jen nacita a nic...
-
-
To samé, poslední dobou to tu stojí za prd, už by s tím něco mohli dělat...
-
-
Měli, páč už mě to taky štve.
-
-
-
Zajímalo by mě, kdy si konečně dáte pokoj tady s tím "přehrávačem" a dáte tam něco funkčního, třeba youtube. Stejně to tak dopadne.
-
Jak vidím tak poslední dobou se na Tiscali Games rozmáhá trend, dáme všechny videa do co nejdementnějšího přehrávače ať to nasere co možná nejvíc lidí...ach... *9*
-
-
Souhlas, i když podle mě nebude chyba jen v přehrávači - jwplayer používám na stránkách taky a zatím jsem s ním neměl problém, a to mám neplacenou verzi.
-
-
Pro ty kterým se video nenačte: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w1AenlOEXao
-
ten dovakim nebo jak se to pise vypada jak z reklamy na radegast...
-
ad videa - moc se omlouvame, posledni dobou jsou s videama problemy.. zatim jsme to vymenili za alternativu na YT - na reseni se porad pracuje a snad to bude uz brzo.. jeste jednou pardon a diky za pochopeni..
-
ten efekt s tim jak se ve filmu nebo hre jakekoliv velke monstrum pomalu podiva na hrdinu a pak zarve vzdycky tim samym zpusobem je uz tak neskutecne provareny, kdyz to nekdo pouzil poprve byl to dobry napad, kdyz jsem to videl 10x uz to takovy zazrak nebyl, videt to po 101 uz je spis trapne.. cas vymyslet neco noveho, animatori ;)
-
hej, ty vase videa stoji za starou belu. malokdy se daj spustit. udelali byste nejlip kdybyste pod to davali link na YT *10*