Přejít na výpis diskuzí
Útok draka v parádním hraném traileru z TES V: Skyrim
24.10.2011 | Petr Poláček
48 příspěvků
-
To jsem rád, že jsem si to nezkoukl jen já.
-
docela nudny akorat když ten drak zarval zadelal sem si trenky
-
Nějaky duvod proč jen řval a hned ho nesesmahl?
Ve všech filmech, hrách nebo pohádkách když drak otevře tlamu, pokud teda nežral nebo nemluvil, tak hned plival oheň, nikdy jen trapně neřval... asi nechtěli aby "hero" musel uskakovat a mohl stat jak pako, zato to ale vypada jako celek nesmyslně. -
-
Mě než řvoucí drak spíš zajímá, proč si někdo vedle ohně postaví džber s pravděpodobně 70% nordskou pálenkou *2*.
-
taky si myslím, že upečený hrdina by byla mnohem lepší reklama :D Ovšem to by nepřekousli všichni ti úchyláci co si chtějí hrát na geroje a drakobijce, ochraňovat nevinný a lejzt všem do zadku :)
přebasovanej řev masově nasadili po LOTRu :) -
Být drakem tak Dovahkiina sežehnu ze vzduchu. *1*
-
-
Stačí lektvar ochrany proti ohni a drak si může plivat oheň jak chce *3*
-
-
-
Video se nespustilo ani po pár minutách.. *9*
-
Mne Bethesda a Cenega totalne nas*ali tim, ze si nemuzu koupit hru na Steamu ale nutej mi debilni CZ verzi. To same maji hraci v PL, SK a HU. Opravdu nechapu, proc to teda Steam vyzaduje. Ale holt asi Bethesda moje prachy nechce...
-
Hezkej screenshot.
-
zbytečne vyhozeny prachy za ktery mohlo bejt udelano napr. spousta unikatnich drobnosti ve hre
-
-
Nemohlo. Beton taky neschne rychlejc, když najmeš dalších dvacet stavebních dělňasů
-
-
Jenom by mě zajímalo, jakou část vývoje her srovnáváš se schnutím betonu...?
-
-
Vyhozeny prachy to nebudou.
Myslim, ze se tomu rika reklama. -
-
a kdopak nám platí tu reklamu ? :)
-
-
-
Ta lepená rukojeť meče je dobra mohly si stím trochu vyhrát když na ni najížděj tak detailně *12*
-
Super video, prostě mazec, jedna z nejlepších reklam na hru co jsem viděl. Ale hlavní otázka pro mě zní: kdo to dělal? Autoři TES? Nebo někdo nezávislý? Divím se, že to nikdo nikde neuvádí. Muselo to stát dost peněz.
-
Najsssssssssssssssssssss!