Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach jo lidi, vetsina z vas je vedle jak tak jedle.
    Ano, mount je od lvlu 20
    Ano, vetsina klicovych talentu uz jsou dnes od lvlu 10 (feral - mangle,arcane - arcane barrage,survival - explosive shot)
    Ano, questy davaji vice XP

Ale zkuste hadat proc to Blizzard dela?
    Neni to, protoze LOLOMG WE WANTZ TO MAKE'DIZ GAME ONE-BUTTON FUN.
    Ted si polozte otazku... kolikrat jste si rekli, proc neni crusader strike hned na zacatku? proc ma mage tak maly mana regen a musi furt sedet na prdeli a chlastat pro manu do lvlu 80? To je kvuli tomu aby ta hra zacala ty lidi bavit a neodrazovala je od hrani, kazdopadne to neni jednotlacitkova hra na mezernik jak tu 90% z vas pise. Blizzard chce aby ta zabava byla mozna na vsech levelech, a ne az nekdy na 80 (85). Tak se prosim zamyslete co pisete, a uznejte, ze napriklad Ulduar Hardmody pritom kdyz vysel (asi jeden a pul roku zpet) byly takrka neudelatelne a kazdy byl rad kdyz ty bosse pokoril na normal po 10 wipech.

Proc si myslite ze blizzard dela hardmody? Chce proste at si hru muzou zahrat jak Casual gameri - Normal mode + zrychlene levelovani (cti prilezitostni hraci), tak i Hardcore gameri - Hardmode (cti zavislaci). Tak to prosim pochopte.
    • Necro a ostatni:
      Dyt je to masovka, cilem je udrzet masu platicich lidi, prosta jednoducha a velmi chytre vymyslena komerce. Ano za justice pointy si ted daleko snaz nakoupis zakladni T10tku ale na tokeny na vylepenou verzi si musis zajit na hardmody tak jaka jako zmena? Tos prece musel i pred tim...

Jinak co se ostatniho tyce, taky mi vadi zjednoduseni talentu apod, ale na druhou stranu si rozhodne nemyslil ze se blizzard snazi tu hru nejak moc zjednodusovat, vzdyt end-game bossove na HM jsou tezko zabitelny doted, rozhodne to neni zadna sranda. Snad krome silenyho boostu ele shamana (coz nechapu, snad to do 4.0.3 bude zmeneny) mi rizhodne nepripada ze by neco co se tyce hrani jednotlivych charakteru zjednodusili (jo mozna rozsviceni abilit ktere je v dany okamzik dobre pouzit - ok s tim se sziju), holt healer ani tank uz nemuzou mackaj jen dve tlacitka aby vyhealovali celej raid/aoe tankovali 10 mobu a proto je "je ta hra na nic a nebudu ji hrat" (...protoze na to proste nemam skill..) :) Ano ted se u tankovani healovani i dmgovani bude muset vic premyslet aby se maximalizova dana dovednost, to nekdo holt nezvlada a osiva se zjednodusovanim (pro vylouceni pochybnosti tim nechci rict ze nic nezjednodusili to ne, ale jednotlivy rotace to urcite nejsou). Nehlede na to ze podobne zmeny byly s kazdym datace, tento nevyjimaje. To ze ziskat T10/11 je/bude daleko snazsi nez ziskat T2, kktera mela v podstate bohusovy jediny stat neni rozhodujici. Rozhodujici je jen to ze ten kdo bude chti zdolat nejtezsi encountery ve hre bude muset 100% ovladat svou postavu, mid prislusnou dovednost (coz s namitanymi zmenami rotaci nebude jednoducha zalezitost) a odmenou mu budou BiS itemy, na ktere se hnedtak nekdo nedostane...

Hraju wow, pac me to bavi, nektere zmeny prijimam s pozitivnim, nektere s negativnim hodnocenim, a budu hrat i Cata a vitam ji jako prijemnou zmenu... Beta a jeji svet a system se mi opravdu libi, hlavne luxusni azurova plaz v Tanarisu.. :))
      • Ano je pravda, ze end game encountery nejsou nejjednoduzsi, a vetsinou ti lidi co rvou jak je to jednoduchy, tak pak chcipali na Kel'Thuzadovi na stupidni void zonu, protoze cumej na DPS meter a ne co se okolo nich deje...
    • souhlasim.. Blizzard se sice snazi udelat wow dost tezky i pro HC hrace, jenze k cemu to je, kdyz si HC hrac chodi pul roku pro equip aby mohl dat na HC mod posledniho bosse tohodle a tamhletoho raidu, kdyz pak blizzard vyda patch, kde obycejni farmari a badgeboyove nakoupej behem tejdne ten samej EQ? Zlaty TBC v tomhle, kde jsi az do Black Templu musel chodit raid po raidu a sbirat equip postupne a dokud si nemel EQ z SSC tak si v Mount Hyjalu nemel sanci uspet... zacalo se to srat az se Sunwell Plateu kde zacali badge a lidi co nachodili par instanci nabrali equip pomalu lepsi jak z Black Templu...
    • já ti nevím ale wowko se rok od roku zjednoduššuje, zlaté hraní na začátku :) proto u mě osobně hra jen klesá a klesá a čekám až vyjde pořádná náhrada, hraju tam spíš ze setrvačnosti a proto, že tam jsou kamarádi, ne proto, že by mě to táhlo
      nechtějí hru udělat na jeden button, jen chtějí, aby to hráli děti ne od dvanácti, ale už od osmi let
    • Dostat se na max level ve WOWu (ať už je dneska jakýkoli) není žádná dlouhodobá záležitost a všichni 'wowkaři', které osobně znám, tvrdí jedno: WOW začíná až v end-game fázi. Všechno předtím je jen taková přípravka, aby si to člověk osahal.
      A o té jednoduchosti, to už jsem psal. V přirovnání se stejně starými MMO je WoW dost jednoduchý.

Nechtěl by někdo udělat menší seznam, co se změnilo od prapůvodní verze? Kromě nových ras, class a míst.
      • V tomto článku na oficiálním czech wow portálu jeden šikovný redaktor sepsal tento článek.
        http://wow.herniweb.cz/clanky/pocatky-world-of-warcraft/1/
    • Pravda.
  • Asi nikdy nepochopím, co lidé na videích od Blizzardu vidí. V herním průmyslu jsou mnohem lepší videa a ve filmovém to raději nekomentuji...

To samé s celým světem Warcraftu či Starcraftu - ty světy jsou bezduché, nezajímavé kopie Warhammeru a Warhammeru 40k...
    • calwin
      tie videá patrili v tom roku medzi špičku videí aké vyšli a dokázali dej podať tak emotívne že si žral kapitolu za kapitolou... skús mi povedať ktoré video predčí už len obyčajné intro do warcraftu... v tom istom roku... warhamer? vážne?!...

k tomu bezduchému svetu... ten svet má toľko ducha a prepracovanej politiky až si ty mimo obraz musím povedať... warhammer je iná kapitola...

a nejde len o videá... skôr ide o kvalitu hier ako bola warcraft 3... veď aj teraz pred hodinkou som hral DOTU na battle nete... ak multiplayer tohto typu je pre teba nezaujímavý tak si ho v živote nehral... to čo je battle net ti žiadna garena nenahradí...
      • Intro W3 je hodně chabé, nevím, co na něm vidíš. Podívej se na Tekkenu 3, MGS, Max Payne, Final Fantasy, Resident Evily, Silent Hilly...i Rainbow Six mělo lepší intro, než-li W3 - navíc většina z nich vyšla před, či kolem roku 2000, což je ještě dříve, než-li W3... Pokud by si chtěl novější videa, tak jsem to psal již výše a například ten WH Battlemarch, Guild Wars či Halo Wars je kvalitou úplně někde jinde než-li WoW či Starcraft.

Jako promiň, ale z těch pár knih (kolem 30 Warcraft a kolem 15 Starcraft) opravdu nezpracují svět tak, jak bych očekával...

Samozřejmě, že nejde o videa, ale ani ty hry nejsou dobré. Dotu nemůžeš považovat za hru, jelikož je to komunitní práce... Navíc ne každý hraje MP, já osobně ho moc nehraji, raději si zahraji kvalitní SP kampaň, což mi Warcraft ani Starcraft nenabízí.
    • Však to ani nemusíš chápat, to je v pořádku... BTW Dej sem kdyžtak ty úžasný videa z toho herního průmyslu, o kterejch tady mluvíš.
      • Přesně jak psal Duke, Digic Pictures nebo se stačí podívat na videa v Halo Wars...
      • myslim ze ma namysli treba tvorbu Digic Pictures... www.digicpictures.com co hodne vylepsije filmecky blizardu je ten hlas vypravece docela emotivni a pak jeste ty ruzne hratky se zvukem a hlasy... to treba digic pictures chybi
    • blizzard umi udelat dobre kult kolem sebe a po delsi dobe co to tak zkoumam tak to neni kvalitou nebo balancem her ale tim vsim co vytvari kolem toho (tim nerikam ze nema kvalitni hry) :) a docela me udivuje ze to ostatni studia nepouzivaji vic taky.
  • Piggsy
    Podle toho nadpisu jsem čekal, co to nebude za nářez a ono teda nic moc. Na začátku videa varování blood and gore, mild language, use of alcohol, violence... přitom ve videu ani kapka krve či chlastu, žádné násilí, žádná sprostá mluva. Akorát jakýsi mega-cool drsný drak, co měl asi všem vytřít zrak *1* Takže opět mnoho povyku pro nic, ale penízky se sypat budou, o tom nepochybuji.. *3*
  • wow je blbosť k tomu nemám výčitky, ale svet warcraftu je úžasný. Príbehy sú viac než len chytľavé a kto tvrdí, že warcraft a jeho dej je kravina tak nech si ide hrať bezduché strielačky. Prečítajte si knihu a budete sa nato pozerať inými očami.
    • Jen malá škoda, že knihy vznikly jako odezva na Warcraft díly a WoW.

Blbost to určitě není. V době, kdy hra vyšla to byl unikát, který na herním trhu nebyl. Bohužel je již "zaostalý" a někomu se to může jevit jako blbost.
      • na wow asi ne..
  • "Tohle se vám bude líbit, i když WoWko nehrajete!"

Pochybuju. Absolutně ničím mě to nezaujalo (většina videa jsou nudné záběry na přibíjení brnění s prostřihy ve kterých se vůbec nevyznám, možná tak ten vzlet draka se povedl) a jakožto neznalec wowka ani nevím o co tam jde
    • calwin
      mnoho nadhchnutých hráčov v tom prípade už asi zabudlo kde bol starý warcraft 3 a aké mal videá... na každú jednu kampaň bol film lepšej kvality ako je tento... a bol obsažnejší... wowko je zlátanina... nuda to bola už po TBCčku ... nový hráči si budú tvrdiť svoje ale po čase zistia ako to s tým wowkom vlastne je...
  • Amylee.Anderson
    Wowko jsme hrála a občas si z nudy zahraju...Ale rozhodně z toho traileru nejsem tak vlhká stejně jak autor článku. První a druhý trailer byl lepší a epictější. Tady je akorát drak. Chtelo by to nejaké hezké animace nových ras a ruzných charakeru. Tohle si asi už nezahraju....
    • POpravdě, mě se nejvíce líbilo videjko z Wotlk. Arthase miluju a ten hlas který k němu promlouvá (Lich King) je naprosto úžasný.

Tohle videjko je sice o něco slabší, ale také si myslím, že je super. Efekty vody valící se přes "Tisíc nudlí", ohnivá spoušť za DW, prostě super.

Když to vezmu, máš pravdu. Ve videu k BC byly záběry na BE mága a Drae Pala. Tady v tom videu jde spíš o to, že se v Cata bude odehrávat souboj živlů (proto ta příbojová vlna, oheň, propadající se země).
      • To nebyl Lich King, ale King Menethil (Arthasuv otec).
    • ty drísty jak ti vlhne pí..č.. si laskave nech pros sebe tady na to nikdo neni zvedavej na takove vulgarity ty kurv...
      • http://i195.photobucket.com/albums/z4/AlucardOMG/ticker-gomez-adams.jpg
      • Amylee.Anderson
        Jen jsem zveličila to, že je z toho autor odvařenej a me to vubec nenadchlo ;) A zkus si to přečíct ještě jednou. A ano, mužu být vlhká z potu radostí. Nebo jak se mi zavaří epičností mozek, tak se musím polít studenou vodou.

Radši di dál hrát za elfíka huntera.
      • ty si ten magor co tady tenkrat siril ty kecy o uzasne PS3 jak to sem nanda atd? to byl taky nejakej JOE
      • No a už bys byl přehnutej přes koleno.
      • Jak oduševnělý komentář. Třeba myslela vlhká potem z radosti!
  • :/ sklamání ....základní verze, wotlk a bc mají lepší intra ...škoda...
  • Tak jsem projel komenty a jsou tu tak 3 lidi co toho draka poznali *1*
    a věčný hádání mezi WoW a War je už dost trapný každý to ví tak proč to sem taháte ??
    Já mám třeba rád oba světy *5* Jen nejak nechápu jak se Deathwing dostane zase do hry když bylo poražen před 10tis lety *1*
    • Deathwing byl sice poražen ale nezemřel těch 10 tisíc let si lečil zranění a připravoval se na den kdy to Azerothu všecho vráti i z úrokama.
    • T.L.Blade
      To nejsou hádky o WAR a WoW, ale o Warhammeru a Warcraftu, potažmo o Warhammeru 40.000 a Starcraftu. Problém je v tom, že Blizzard prachsprostě vykradl Warhammer (40K) a nikoho to netrápí... Warhammer je tu od roku 1983, Warcraft od roku 1994. Warhammer 40.000 je tu od roku 1987, Starcraft od 1998. A stále si někteří jedinci myslí, že Warcraft a Starcraft tu byl dříve...
  • Intro žiadne svetoborné, aspoň by teda toho Deathwinga mohli voľne pustiť do sveta, nech náhodne kántri všetkých hráčov v ľubovoľnej externej zóne, bez milosti
    • to by bylo luxusni uz vidim tu hromadu bedatejch teenageru a ruznejch exotu jak jeci:
      "juu podivem na miho super drtice" a najednou prileti drak a sezehne ho a jeho nabusenec s pekacema na ramenou (tomu snad ani shouldery rikat uz nejde) zmizi jako prd v tornadu...
      Jeste nejlip kdyby smrt byla permanentni s nutnosti koupi noveho aktivovaciho klice :D
      • To by bylo večer na Nově ve zprávách: miliony lidí po celém světě, převážně v Číně, dnes spáchalo sebevraždu. Policie se domnívá, že šlo o hráče světoznámé online hry World of Warcraft. Důvody sebevražd se zatím vyšetřují. *1* *1* *1*
      • Amylee.Anderson
        To by byl kotel :D
  • nudné video, prázdné lokace, největší drsňák přiletí stoupne si na Stormwind a s nikým to ani nehne, nedodělané
    • To nad čím přistál není Stormwind, přečti si story a pak se tu oháněj s podnýma kecma.
      • tezkej epic fail, kdybys hral betu, tak bys vedel ze tohle je stormwind a ze tam kde Deathwing dosedl sou stale videt jeho otisky noh
      • To na čem přištál, je vstupní brána do Stormwindu hned za Valley of Heroes (ty dvě sochy, co se tam kácí jsou součást). Takže jak by řekli hráči, epic fail.
      • děkuji ti za senzační příspěvek, stormwind to je, a nikde žádný guard, nikde křik vyděšených lidí...nic...stejně jako auberdine :)
      • No, vypadá to úplně stejně jako Stormwind, takže to asi Stormwind bude. Samozřejmě ty nás ohromíš nějakou senzační zprávou, že to je úplně jiné město, než si myslíme. *1*
      • calwin
        nechcem ti to hovoriť ale tam kde pristál to bol stormwind... katedrála, dve veže pri valley of heroes (ten malý mostík čo tam je) stopro je to stormwind aj keď možno v knihe pristál niekde inde :)))
        • Je to skor na milion stormwind :) aspon vo videu ano

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit