Přejít na výpis diskuzí
Úvodní filmeček z World of Warcraft: Cataclysm
18.10.2010 | levis
104 příspěvků
-
Priznam se, ze za nejlepsi povazuju porad jeste filmecek k puvodnimu wowku. Mel takovej poetickej smrnc. Druhej v poradi je urcite k TBC, protoze je jsou tam moc pekny souboje. Tenhle bude treti a posledni je filmecek k Lichovi, mam porad dojem, ze v nem neco chybi. *6*
-
-
Mě se naopak nejvíce líbilo intro k Lichovi, to mělo alespoň nějaký děj. Tohle je druhé v pořadí.
-
ctes mi z duse kamarade, prvni dva filmecky byly jednoznacne nejlepsi a z obou bylo takovy to mrazeni v zadech a pocit vyjimecnosti... u WOTLK uz tenhle WOW efekt najednou nebyl, a tohle jsem teda zatim videl jen v praci, sekalo se mi to a jeste jen se snizenym zvukem, az dorazim domu pustim to poradne naplno se zvukem, ale obavam se ze to porad nebude ono... chybi tam takovej ten akcni pohled na hracovsky postavy... YOU ARE NOT PREPARED!!!
-
-
Přesně tak, ale na druhou stranu Blizzard zase nezklamal a udělal super video
-
-
-
WoW je strašná blbost :D stroj an vydělávání do kterýho se chytají hloupý(nic proti vám)
-
-
Tak ono se to na free serverech da hrat (ruzne kvalitne) zadarmo, nicmene napadat tady nekoho slovy ze je hlouvy jen proto, ze hraje nejakou hru, je hloupe samo osobe... promin, ale to byl opravdu velmi hloupy komentar...
-
To je jen Tvuj subjektivni nazor... Kazdopadne je to velmi efektivni stroj na vydelavani ;)
-
-
Nuda. Nápaditost vWoW a TBC spláchl Blizzard do záchodu. Podobně, jako v SC2, je video o ničem, hrdinové tam nejsou a ani to nechytne za srdce (hudba, monolog) jako v případě WotLK. WoW jsem sice přestal hrát před WotLK (raidy pro 10 LIDÍ už je opravdu moc) a jak tak koukám, tak jsem udělal dobře. Blizzard, podobně jako Pixar ve světě filmu, se už dávno vyčerpal.
-
-
S poslední větou nesouhlasím.
-
-
Jo, já taky ne. Pixar má pořád co nabídnout! Ha.
-
-
Vždyť to jsem měl na mysli! *1*
-
-
Vzhůru do oblak je hrozný hype. Toy Story 3 jede pouze na nostalgii, ale originalita a vtip původního filmu nikde. Pixar ztratil většinu svých původních režisérů (všichni teď začínají točit filmy s živými herci) a je to vidět. Poslední opravdu nápaditou hříčkou, která dokázala chytnout za srdce, byla Rattatouile.
-
-
-
-
-
oproti wotlk nebo tbc intru pěkna nuda
-
http://moneyforclicks.webnode.cz/ *5*
-
Filmecky ma blizz paradni to se musi nechat...ovsem ve hre uz to je neco jineho... po dohrani 3 charakteru na beta realmu na 85 a nasledne hrani na lvlu 85 jsem se rozhodl nekupovat cata pac to nebude nic moc, je to proste uz nuda. Nic poradnyho tam neni, vse je az prehnane lehky a pvp zkazili totalne...
-
-
Od toho přeci beta je, vždyť to ještě není poslední verze, stejně ještě budou muset počkat na live verzi aby se to dodělalo, jestli si pamatujete na to jak to začalo s wotlkem, bylo jedno co jsi hlavně, že jsi paladin nebo DK, všechno ostatní bylo v PVP mrtvy. Oni to nějak vybalancujou. Taky mám betu, byl jsem uchvácen příběhy v jednotlivých lokacích, ale já jsem spíš zvědavej na levelování guildy, rewardy atd. Což moc ještě v betě nefunguje nebo to má velké bugy. Každopádně cítím s tebou 3 lvl85 tak to nuda je :D já jsem skoncil na 84 a radči si leveluju malý levely na live serveru.
-
-
No tak na bete levlovani guildy, rewardy za pvp/pve vse tam uz davno je a vse funguje, jediny co tam neni sou raidy zatim je tam jeden raid boss tot vse jinak vsechno ostatni uz je hotovy, max doladuji dmg nakych abilit.
-
-
-
naše guilda už tohohle bosse zdolala
-
pěkný video ale wow už je nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Jak to tady pročítám, tak mi nějak není jasný, odkud se teda bere těch 12 (?) mega předplatitelů *1* *1*
-
-
předplatitelů z číny je už kolem 5,5mln lidí :D v EU nebudou ani 2mln predplatitelu
-
-
no tak deadwing je borec... 3/4 hráčů wowka nečetli knížky si myslím.
takže o tomhle "bossovi" ví kuloví :D no tak dobře něco jo, ale jenom to co zjistli ve hře která dokáže pěkně ubrat život :) já osobně se wowku vyhíbám jak čert kříži a nehodlám na tom nic měnit, ale i tak mě svět warcraftu hrozně inspiruje a zajímá