Přejít na výpis diskuzí
Úvodní filmeček z World of Warcraft: Cataclysm
18.10.2010 | levis
104 příspěvků
-
Blizzard ma jedny z nejlepsich animaci z herniho prumyslu.
Jestli je tohle finalni verze tak bych hodnotil WoW intra takto:
1. WotLK (dej)
2. Cataclysm (dej. Zda se mi to uspechane - mohli to udelat delsi)
3. Vanilla (hudba)
4. TBC (podobne jako vanilla, ale slabsi hudba + Illidan je suchar) -
-
2. Cataclysm (...mohli to udelat delsi)
Prave toto mi prislo trochu zvlastne lebo ked si pozres Azeroth na Cata je tam vela trhlin a tier ako keby tamade on preletel.... Ja este verim v tom ze na Blizzcome, ktory bude teraz cez vikend ukazu toto intro ale v dlhsej podobe :).... Lebo tie casti sveta ktore ukazali v tomto mi prisli ako vystrihnute a vela veci mi tam chyba s Azerothu. Uvidime do 7.12. sa toho moze vela zmenit a prekvapit :).
-
-
Wow je p**ovina bez diskuzí. Ale žádná jina hra do teto doby nemá tak propracovaný přiběh , historii , rasy , rody , hrdiny a taky je To určitě jedna z nejvynosnějších her v historii ovšem za jakou cenu ? každodením poslouchání , dneska sem šel dung a mám nový set , ježiši a koho to zajímá já snad ostatním říkám že mám novou capku v tf 2 ? *8* Nepochopitelné ale je jak tak *udajně vyborná hra* muže mít nedostatky jako žádná sprint , uhybný manevr nebo ucitit damage 3m od nepřitele ..... *10*
-
-
"Ale žádná jina hra do teto doby nemá tak propracovaný přiběh , historii , rasy , rody , hrdiny..." - To myslíš vážně? D&D (hlavně Dragonlance a Forgotten Realms) a Warhammer + Warhammer 40k strčí celý slavný Warcraft do kapsy...
-
-
Je určitě pravda že D&D a Warhammer mají propracované světy, ale jde o to, že tyto světy vznikly už v dobách, kdy se o počítačových hrách lidem leda tak zdálo, kdežto svět Warcraftu byl vytvořen jen pro tyto hry. Takže ve světech, které vznikly jen pro počítačové hry, Warcraft asi opravdu nemá konkurenci.
-
-
-
Dnes jsem odpískal účast na dalším datadisku. Jestli chci bojovat proti drakům, tak to budou jedině z Guild Wars 2. Tam to sice není žádná jistota, ale bude to podobné s tím rozdílem, že se tam pojede od 0 a nečekám tam rozhodně házení všeho možného zadarmo.
Avšak k videu můžu říci, že si Blizzard zase může udělat značku na svém internetovém bombardéru. Zase záporák, tentokrát drak, zase připravujíc pomstu, ale všichni dobře víme, jak tyto příběhy končí. Jen ten čas mezi tím budu radši trávit někde jinde *4* -
-
No na GW2 se těším také hrozně moc, o jedničku jsem přišel, ale každopádně mě to víc láká než wowko, to je pro mě už spíš jen takový žrout času když už není co by :)
-
-
Jedním slovem: MRDA! Sice žádné on-line hry nepařím, ale tohle video je pecka. Asi nebudu sám, kdo by chtěl vidět od Blizzardu celovečerák... Palec nahoru... oba!
-
nuda. jsem zaujaty, jo...
-
-
jo jinak tim kecem "tohle musite videt i kdyz wowko nehrajete" jste u me docela klesli. musim si jedine myslet, ze jde o reklamu pro wizzard. jinak nechapu ten hype. je to video O NICEM...
-
-
Rozdíl mezi články nové redakce a levise je obrovský. Je pravdou, že levis měl mnohem větší úlety na starém Games...
-
-