Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kungfu panda , grcať sa mi chce , hadam sa aspon deti potesia...
  • Jejdanánku, to je tu ale zase kupa uplakaných dětí ... já bych místo "opište kód z obrázku" sem dal nějakou složitější rovnici, třeba by se pak "diskuse" zbavila promitivních hlášek poďobaných zakomplexovaných usmrkanců, kteří ty svoje výlevy nedokáží ani pořádně gramaticky správně napsat:)

A mi, dospjelý, sy klydně zahrajem ajy za pandi, ne? *2*
    • "Primitivních":) Už na to nevidim, jak mi ty bílý písmenka na té černé ploše vypalují oči:)
  • bylo by skvely kdyby byla moznost vypnout zobrazovani brneni na hrudi a kdyby bylo brneni jen na jedno rameno. hlavne na orcich to vypada dobre. nektere sice takove kousky jsou ale jen low lvl. treba podoben je ohozenej současnej boss orgrimmaru (uz nevim jmeno uz jsem to dlouho nehrál, tuším Garrosh Hellscream).
  • Prestal som na catači asi tak pre 3 mesiacmi. Po vsetkych spravach a novinkach som chcel dat pandam sancu vyzerali nadejne cerstvy vietor do wowka. Po vzhiladnuti tohoto videa som okamzite zmenil nazor. Z neho je presne vidiet akym smerom sa WoW a lastne aj cely Blizz ubera. Uvitajte dalsie EA.. *9*
  • Trapné neuvěřitelně trapné a kýčovité, ostatně jako většina her a videi od Blizzsr*če. Jak může někdo říct že mám WoW propracované univerzum.
    • Paulcz
      To jsou snad všechny velký onlajnovky. Marný hledat "dospělejší" hru
      • Každé MMO je dospělejší jen WoW je pro retardo*aný nerdy
        • kostejnesmrtelny
          A tebe kvůli němu opustil tvůj kluk, soudě podle toho, jak tu brečíš *5*
          • Oproti fanouškům blizsr*če mám totiž vkus a takovímto srajdám se vyhýbám
            • Mno jistě někomu došly argumenty tipičtí nerdíci hrající WoW s*áčku barevnou patlaninu co si hraje na fantasy
            • Dle tvoji gramatiky soudim, ze zakladni skole jsi se taky uspesne vyhnul...
  • Blizzard by se mel spis preorientovat na animaky nez ne hry; hry uz jim nejak moc nejdou, za to humorny videa jo :).
  • disney pictures presents
  • Pěkné video, ale mam takový pocit jako kdyby už blizzard přestal brát WoW vážně. Hrával jsem ho dlouhé roky na středni a byly to nejlepší roky co jsem kdy cokoliv hrál, kamarádi na skypu nebo na ventrilu 25 lidi z ruzných zemí. Proti pandam nic nemam a myslim si ze je to odbry krok, protoze jak je známo mneli uz prijit v TBC misto Draenei myslim. Urcite to bude zabavne a mohli by to pridat zase neco nového ale myslím si ze odsouvají WoW na duhou kolej a soustredí se na ten jejich novej projek titan.
  • Makres
    Až bude WoWko vypadat jak v tom traileru, tak si ho zase zahraju. *1* Na začátku jsem si říkal, jestli to není trailer na další Piráty z Karibiku. Já už jenom čekám, kdy si Blizzard koupí licenci od Disneyho a dají do WoWka Micky Mouse s Donaldem.
    • Kronoss1
      Počkej, neblázni. Napřed musí vytěžit co nejvíc z Asie, takže tam dají Naruta. Nové postavy - shinobi, chakra - nová mana, 5 elementů - něco jako runy.
  • Hrál jsem WOW téměř od začátku, už Cataclysm se mi moc nelíbil, ale tohle...tohle fakt ne. Kvůli tomuhle nemám rád čínu a uvidíte že nová expanze bude ještě více orientovaná na děti a lamy než tomu bylo doposud...halt časy UBRS, MC a BWL se už nevrátí, ale co je moc, to je moc. Nechápu jak staří mazáci najdou v sobě motivaci tohle hrát..sedět 4-7 dní 18-24+ u bývalé super hry, která se postupem času stala neuvěřitelnou sračkou. O hraní s množstvím lidí co nevědí která bije a je jich čímdál víc ani nemluvím :(
    • Shania
      Stari mazaci jsou o sed let starsi, vetsinou uz maji davno rodiny nebo jiny zajmy a chteji si hodinu zahrat, kdyz maji cas a ne u toho sedet kazdy vecer.

A pokud povazujes MC za zlaty casy raidovani .....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit