Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • residentevilfans
    Otazka proc uz za ty roky neni takovy cg film proc ? *5*
    • Kronoss1
      Protože by herci a filmová studia ztratila práci.
      • To jeste nejakej ten patek rozhodne hrozit nebude.Minimalne ne z duvodu konkurence cgi filmu.
        Nemluve o tom,ze nekdo musi ten motion capture taky odehrat *3* .
    • MrSanta
      Moc drahé a náročné na čas. Kdyby to chtěl někdo "natočit" rychle, tak se nedoplatí. Pár pokusů už bylo a finančně vše pyramidální průšvih. Navíc na velkém plátně to někdy nevypadá až tak dobře jako na telce. Ale něco ve stylu trailerů na SW: TOR bych si taky nechal líbit. Atmosféra v tom byla lepší jak v celé nové trilogii.
  • WoWko jsem pár let hrál.. a měl ho rád... ale i tohle intro.. s vyjeveným orkem a vykuleným člověkem jak zízaj v údivu na pupkatou pandu.. ach jo.. to už z toho udělali parodii.
  • mne to pripomenulo filmy jackieho chana
  • Héééj bomba, Rychle spravit plot, "Tady máš", "Dík" bomba moc jsem se zasmál. Jen mi trochu chyběla taková ta "udička".
    Trailer 1,2- Buď čím chceš ve světě války a magie
    Trailer 3 - You are not Prepared - Ty šmejde už to kupuju a jdu tě zklepnout
    Trailer 4 - Only one can be king - No to bych se na to podíval
    Trailer 5 - All will burn beneath shadow of my wings - Zase challange, máš na to?
    Trailer 6 - Pandy jsou ftipný ... Jako ano souhlas ale koupím si kvůli tomu hru?
    (Kdyby to alespoň ten Jack Black namluvil)
    Bomba trailer, ale pro mě nic moc reklama
  • trapný...fakt jen pro malý děti. Přitom byl Warcraft III tak kvalitní hra. Čeho je zkrátka moc, toho je příliš
    • HolyHandGrenadeOfAntioch
      jojo, ale kravičky a skřítkové jsou pro velký kluky
      • Kronoss1
        Podle toho, jak to pojmeš. Můžeš to pojmout jako pro malé děti, což je nejnovější datadisk nebo normálně jako byl Warcraft 3 + Frozen Throne.
  • Ronox
    Prostě Blizzkvalita. CGi filmečky jim set sakra jdou. Starcraft 1 bylo moje poprvé a už ta aliení atmosféra ... kvalita no, co víc dodat.
  • mirekdusinojc
    Hmm, to je snad poprvé, co se Blizzard odklonil od relativně realistických postav k přiznané stylizaci. Ale jinak pěkné.
    Hmm a škoda té mizerné YouTube "HD" kvality, která nádherně zkurvila všechny detaily na kterých u takovéhoto videa dost záleží - odlesky kůže, jednotlivé chlupy a vlasy a pod.
    • Tak tenhle komediální animáč nezachrání ani chlupy toho bílýho medvěda nebo co to je. Na videa ze světa Warcraftu jsem se vždycky těšil, ale tohle mi tam nějak nezapadá.
  • deridon
    užasný jako vždy.. méně vážné, ale vůbec nevadí.. škoda, že jde hra už mimo mě.. nostalgie je svina, když si vzpomenu jaká to byla super hra..
  • Fakt pěkné.
  • V tomhle datáči přidají kungfu pandu a pokemony, tak jsem zvedavej jestli už v příštim datadisku uvidíme gumídky a teletubies
    • Shania
      Kurna gumídky bych jako MMO bral hned....
      • Místo many hopsinkovou šťávu? *1*
      • Amen. *4*
        • MrSanta
          Já bych hrál zásedně za tupouny *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší