Přejít na výpis diskuzí
Úvodní filmeček z World of WarCraft: Mists of Pandaria
16.8.2012 | Aleš Smutný
212 příspěvků
-
Otazka proc uz za ty roky neni takovy cg film proc ? *5*
-
-
Protože by herci a filmová studia ztratila práci.
-
-
To jeste nejakej ten patek rozhodne hrozit nebude.Minimalne ne z duvodu konkurence cgi filmu.
Nemluve o tom,ze nekdo musi ten motion capture taky odehrat *3* .
-
-
Moc drahé a náročné na čas. Kdyby to chtěl někdo "natočit" rychle, tak se nedoplatí. Pár pokusů už bylo a finančně vše pyramidální průšvih. Navíc na velkém plátně to někdy nevypadá až tak dobře jako na telce. Ale něco ve stylu trailerů na SW: TOR bych si taky nechal líbit. Atmosféra v tom byla lepší jak v celé nové trilogii.
-
-
WoWko jsem pár let hrál.. a měl ho rád... ale i tohle intro.. s vyjeveným orkem a vykuleným člověkem jak zízaj v údivu na pupkatou pandu.. ach jo.. to už z toho udělali parodii.
-
mne to pripomenulo filmy jackieho chana
-
Héééj bomba, Rychle spravit plot, "Tady máš", "Dík" bomba moc jsem se zasmál. Jen mi trochu chyběla taková ta "udička".
Trailer 1,2- Buď čím chceš ve světě války a magie
Trailer 3 - You are not Prepared - Ty šmejde už to kupuju a jdu tě zklepnout
Trailer 4 - Only one can be king - No to bych se na to podíval
Trailer 5 - All will burn beneath shadow of my wings - Zase challange, máš na to?
Trailer 6 - Pandy jsou ftipný ... Jako ano souhlas ale koupím si kvůli tomu hru?
(Kdyby to alespoň ten Jack Black namluvil)
Bomba trailer, ale pro mě nic moc reklama -
trapný...fakt jen pro malý děti. Přitom byl Warcraft III tak kvalitní hra. Čeho je zkrátka moc, toho je příliš
-
-
jojo, ale kravičky a skřítkové jsou pro velký kluky
-
-
Podle toho, jak to pojmeš. Můžeš to pojmout jako pro malé děti, což je nejnovější datadisk nebo normálně jako byl Warcraft 3 + Frozen Throne.
-
-
-
Prostě Blizzkvalita. CGi filmečky jim set sakra jdou. Starcraft 1 bylo moje poprvé a už ta aliení atmosféra ... kvalita no, co víc dodat.
-
Hmm, to je snad poprvé, co se Blizzard odklonil od relativně realistických postav k přiznané stylizaci. Ale jinak pěkné.
Hmm a škoda té mizerné YouTube "HD" kvality, která nádherně zkurvila všechny detaily na kterých u takovéhoto videa dost záleží - odlesky kůže, jednotlivé chlupy a vlasy a pod. -
-
Tak tenhle komediální animáč nezachrání ani chlupy toho bílýho medvěda nebo co to je. Na videa ze světa Warcraftu jsem se vždycky těšil, ale tohle mi tam nějak nezapadá.
-
-
užasný jako vždy.. méně vážné, ale vůbec nevadí.. škoda, že jde hra už mimo mě.. nostalgie je svina, když si vzpomenu jaká to byla super hra..
-
Fakt pěkné.
-
V tomhle datáči přidají kungfu pandu a pokemony, tak jsem zvedavej jestli už v příštim datadisku uvidíme gumídky a teletubies
-
-
Kurna gumídky bych jako MMO bral hned....
-
-
Místo many hopsinkovou šťávu? *1*
-
Amen. *4*
-
-
Já bych hrál zásedně za tupouny *14*
-
-
-