Přejít na výpis diskuzí
Úvodní filmeček z World of WarCraft: Mists of Pandaria
16.8.2012 | Aleš Smutný
212 příspěvků
-
Čekal sem teda něco většího a epičťejšího a kdekoliv jinde bych byl skoro sklamanej. Tohle mi ovšem vyrazilo dech *1* . Je mi jedno že Pandaren se choval a pohyboval, jako by vypad z filmu Kung-fu panda. De hlavně o to , že mě Bilizard překvapit kvalitou a vtipem, kterym je tohle video prošpikováno.
-
Blizz tyhle videicka vzdycky umeli.I kdyz tento me nenadchl tak,jako nektere jejich drivejsi pociny,porad to je kvalitka.
Nicmene pri nastupu pandy jsem se neubranil smichu.Po tom prechodu k lehce komedialnimu nadechu to vlastne nebylo spatne *1* .
Presto to vylozene krici KUNG FU PANDA *1* . -
-
jsem si nevsim ze by je Chen zmlatil svym tlustym břichem:)
-
Ona doba husí kůže z herních trailerů odchází s věkem pozorovatele :D Jinak souhlasim :)
-
-
Ale jednou ročně se vždycky něco najde... Trailer na Heroes 6 je... no naprosto úžasnej. A tak to bývalo i na začátku s WoWkem...
-
Z casti mas mozna pravdu,ale porad se najdou kousky,u kterych to porad funguje.At uz herni nebo filmove.
Spise bych tvuj vyrok aplikoval na hry samotne,ze s vekem cloveka dokaze zaujmout mene her,nez tomu bylo drive *3* .
-
-
-
Stejně byl nejlepší Wacraft III + Frozen Throne. Kam se na to hrabe WoWko. Ještě dneska si rád zahraji kampaň za Lidi nebo Pohromu a Orky, i když jsem je asi 20x už dohrál a i rád zabrousím na Battle.net.
-
-
Nevím proč mínusy, souhlasím. Warcraft 3 byl neuvěřitelně intenzivní SP zážitek ze světa Warcraft, který byl základem pro vznik úspěchu WOW. (W3 + TFT jsem dohrál také alespoň 4-5x)
-
-
Proč mínusy ptáš se? Odpověď je nasnadě. Bohužel je zde spousta WoWkařů (nemusí sem ani psát), kteří si myslí, že WoWko a jeho nové Pandy, Kung fu, mniši a rádoby humor kreslených panáků zasazených v ještě komiksovějším zpracování než Batman a Superman v plenkách, je vrchol herního výronu Blizzardu a zapomínají, že zde bylo nějaké Wacraft III a Frozen Throne. To je první možnost.
Druhá možnost je, že jsou tu ignoranti, kteří hrají WoWko a nedají mi plus ani kdyby můj příspěvek obsahoval vyhlášení zmírnění násilí, vymýcení hladomoru v Africe, konci terorismu, zabití/propuštění (podle toho jestli jste fašista nebo normální člověk) blázna Breivika, zlepšení životního standartu důchodců a rodin s dětmi, vylečení Ivety Bartošové ze závislosti na Fernetu a v neposlední řadě o vyhlášení světového míru a legalizaci marihuany, protože jsem ten typ, který do WoWka střílí pravým ruským kalašnikovem a prdí u pisoáru jako Karel Drda.
Možností by bylo víc, ale čas mě tlačí. Jinak ti děkuji za souhlas.
Edit: Za tu dlouhou chvíli (celé ráno), co jsem vymýšlel tento příspěvek se tam zjevilo plus. Mazat text výše nebudu, nejsem taková sralbotka. -
-
ja zas nechapu lidi ktery si chtej za kazdou cenu do wowka kopnout presto ze nikdo nemuze pochybovat ze si stale drzi trun kralovske mmorpg ktera dala lidem spoustu hodin zabavy mam takovej pocit ze se nadavalo i kdyz vychazelo tbc tak kazdej breptal pak prislo wotkl a zase se to opakovalo taky nedokazu pochopit proc nekomu vadi pandy uz jsem psal ze wowko jsem prestal hrat na tbc ale lore jsem sledoval dal a predstava ze by tu mel byt dalsi datadisk kterej prinese dalsi a vetsi hrozbu uz by trosku zavanel stereotypem no nakonec jsem vcera neodolal a hru si objednal a po 3 letech si hru zahraju a sem si jistej ze na serveru sam nebudu *4*
-
-
No, proč se nadává? Protože se to asi někomu nelíbí. Je pravda, že WoWko je stále na 1. místě v MMO hrách, ale to neznamená, že je všechno v pořádku. A jestli nevíš, proč ty pandy mnoha lidem vadí, tak je ten datadisk namířen přímo na tebe. Hezkou zábavu.
-
-
-
-
-
Filmeček precizně provedený, míst y i vtipný *4* . Ale co má tohle společnýho se světem Warcraft, který jsme znali z původních strategií...chmm to věru netuším.
-
-
Příběh se posunul. Doba (ve WarCraftech) se posunula. Nelze dokola omýlat pár událostí ze starých WarCraftů.
-
-
Posouvání příběhu mi nevadí. Jen se mi nelíbí kam ho posouvají. Ale je to jen můj názor. Především asijští kolegové budou mít zase jiný *4*
-
-
-
Důvod nadávání je jen jeden.. a to je ubrečené komunita. Všude se nadává na všechno, ale cz/sk hateři jsou ve svém povolání best.
Vsadím se, že i největší odpůrce by ta hra bavila, protože herně WoW nezklamalo a stále si drží náskok od jiných MMO. JDe jen o to, že se V8m líbí hru hatit protože tam je panda.. no to je toho omg.. U Worgenů jste taky tak brečeli ? Pokď si pamatuju jestli vůbec byli v Warcraftu 3, tak neměli velké zastoupení. Já WOW hrál do začátku až do Wotlk. Někdy nesouhlasím s Lorem co změnili, ale hra je to stále dobrá.. a osobně být teď hráčem WoWka tak jsem rád, že zase do hry přibude něco nového.. Čína ? i v realu je to působivá země, dost lišící se od EU a USA. Stylizace a krajina atd.. Radší čínu než předělanej outland nebo jiné již dávno okoukané věci.
PS: Pro ty tzv. dospělé-- Dospělý člověk nenadává jak tu atd, jen řekne že ho ta hra zklamala.. takže grow up -
-
Opravdu se nesázej, Cataclysm byl fakt katastrofální. Ale s těma věčnejma nadávačema máš pravdu. Aneb jak jsem někde zahlíd: Self-entitlement. Worst thing that ever happened to gaming.
-
Radši se nesázej.
-
S tou ''best'' ubrecenou komunitou je to hloupost. Mozna si obcas zajdi i na zahranicni fora. Ne jen CZ.
-
-
Nestačím se divit *8* Tohle je warcraft? *8* ale zasmál jsem se
-
Lol *1* Hezky s nima panda zametla *4*
-
Nikdo nedělá filmečky lepší, nežli Blizzard.
-
-
kdyz se to vezme jako, ze je to herni firma, tak ano s hernich firem ano, ale jinak u mne vede blur
-
No, Blur Studio mu v tomhle dělá zdatnou konkurenci. Navíc po hodně dlouhý době se mi tohle video od Blizzardu libí. Předešlý intro ke Cataclysm a videa v Diablu 3 byly celkem nuda.
-
-
No počkej.... snad všechny VFX studia dělaj zdatnou konkurenci ne? *15* Ale je fakt, že Blizzard je na stejné úrovni.
Jinak podle mě to ostatní hry nemají tak dobré proto, páč moviečka jim dělají normální grafici a animátoři a né speciální samostatný tým. Ale to je jen myšlenka. (nemyslím když to udělá externí studio) -
-
Nevím, kromě blizzardích her a těch, ke kterým dělá videa Blur (Old Republic, ME 2, 3 atd.), se mi žádná jiná tak nelíbila. Ještě celkem "konkurenceschopný" byl trailer k Deus Ex 3, ale to nevím, kdo to dělal.
-
-
Square Enix. Zřejmě jediné CGI studio, které má i na Blizzard...
-
Jo počkej... jo to pak jo, já si spletl Blur s BlueBolt, který jsem nedávno zkoumal tak jsem myslel, že je do toho zatáhlé i klasické VFX a CGi movie studio *8* *1*
Jo, u her určitě, ale pořád je tu problém, že Blur je externí a firmy si ho musí zaplatit *4*
-
-
-
-
A teď si představte, že by tohle mohlo být úvodní intro do Warcraft IV!
-
-
Pěkný *4* . WoTLK intro zůstává nepřekonáno, ale je to lepší, než cokoliv, co vypustili od tý doby.
-
-
Pche :D.. Diablo 3 ma rovnou 2 uzasny filmecky :D -
1.) Tyrael: "You cannot judge me, I am justice itself"
2.) kdyz vstoupi Diablo do nebe a bojuje s imperiusem - to bylo jedno z nejdetailneji provedenyjch videi od Blizzu.
Ale co od Blizzardu cekat, filmecky jsou vzdycky za 1 ;) -
Jo, sem si ho dokonce i stahoval. Meč a drak ze spodu na skále jsou nejhezčí záběry.
-
ja teda mam jako cislo jedna vannila intro ta chvile kdyz jsem hru poprve zapnul x) nesmim o tom premyslet protoze bych si hru asi z nostalgie koupil a kdo vi jak bych pak dopadl :o) prestal jsem hrat na tbc a zadne jine mmorpg uz me pak nebavilo bohuzel :/ jen ultima obcas s pritelkyni ale tam uz je velmi mala komunita
-
-
Jojo, taky mne uz zadne jine mmo nebavilo... zkusim jsem TOR tedka jak je ten trial do 15lvl ale ani jsem neudelal 10 lvl a nemam chut to zapnout...
-
-
TOR je strašnej fail a další potvrzení, že jakejkoliv pokus o MMO, kterej se spokojí s přeskinováním WoW mechanik do jinýho univerza je nutně odsouzenej k zániku. Navíc...nechápu to, fakt ne, ale ta hra je graficky o dost hnusnější, než WoW, který je postavený na 7(?) let starejch základech.
Slyšel jsem nicméně, že Secret World je hodně povedenej. Zrovna stahuju tří až pětidenní trial. Vypadá to, že to není úplně klasická kopírka WoW.
Co se WoW týče, určitě pandy zkusím, minimálně na měsíc a možná nakouknu do prvního raid tieru. Akorát čekám, až mi doběhnou 3 měsíce od poslední aktivity, abych z nich vydoloval realm-transfer zadarmo. Horší než Cataclysm to bejt nemůže, ne? Že ne? ŽE NE?????? *13* -
-
Horší, než Cataclysm to bohužel je hned o několik pandích délek... :/ (Hraju betu.)
Jinak souhlas s Kronossem - po TBC to šlo do pytle. WotLK mohl mít hezčí grafiku, nejhezčí zóny a parádní raidy (teda jeden parádní raid), ale k čemu to, když šla atmosféra do háje... A bylo to lehký jako prase a best equip měl každý, kdo poctivě každý dne nalogoval. Hnus. -
TOR nemá hnusnější grafiku, mně se zdá lepší, ale jinak to je opravdu fail, co se MMO týče. Příběhy jednotlivých postav jsou ale zase výborné, ale na 50 lvl je to nuda.
A jen tak mimochodem. WoW je od TBC taky fail. -
-
Asi každý z nás hledal a čekal od WoW něco jiného. Ty si myslíš, že zlatá éra je WotLK, já, že to je jeho konec. Ani jednou jsem při hraní WotLK neměl ten samý dobrý pocit, jako při hraní TBC. Když vás ale baví honění se za equipem nebo za achievmentama, tak směle do toho.
-
Ne, nemůžeme. K tomu by byly potřeba argumenty. No nic, popojedem.
-
Hádat se můžeme, ale WoW svoje kouzlo ztratilo po TBC. Zlatá éra WoW je World of Warcraft a TBC.
-
To bych se hádal.
"Zlatej věk" WoW byl WotLK během 3.0 a 3.1, tedy v době Ulduaru. Nejlepší raid v historii hry, nejhezčí zóny, hudba, úžasnej příběh a lore obecně, o záporákovi ani nemluvě, "hlavní" město...a všechny ty věci, který hru dostaly do současnýho politováníhodnýho stavu měly teprve přijít.
IMO *2*
EDIT: Ten mínus není ode mě *3*
-
-
-
-
-
Přesně tak. :)
-
-
Kungfu panda byl dobrej animák, ale dávat ten komickej styl do videa na WOW .... a celkově do hry. (Podle mě to bylo v FT jen Easter egg).
-
-
Ano, byl to easter egg. I podle nich.
-