Přejít na výpis diskuzí
Úvodní filmeček z World of WarCraft: Mists of Pandaria
16.8.2012 | Aleš Smutný
212 příspěvků
-
Proc Blizzard neudela celovecerni film ze sveta WoW v takovehle grafice?
-
-
Protože by to stálo jako rozpočet NASA na celý rok. (Jo není to tolik, ale stejně.)
-
Protože na to nemají dost velký tým *3*
-
-
až na to že ty videa nedělá blizz pokud vim ale firma přez CGI ;)
-
-
nn, blizz na to má přímo oddělení které se tímhle zabívá, to nědělá žádná firma.
-
okej sorry... dělá :D
-
-
Já vím proč jsem to napsal *3* nejsem jak někteří ostatní *2*
-
-
-
-
-
Po to zase vyhral *4* *4*
-
Chvylu som mal dojem ze sa jedna o "vazne" videjko, ale velmy rychlo som bol vyvedeny z omylu. Akoze wtf ?
-
Fukken yeh!
-
tiscali dajte do boha odtialto ten sprosty prehravac neviem aky to je no debilny az moc.Riadsej si hodte link z youtube lebo tento prehravac je .... jak delo
http://www.youtube.com/watch?v=m_XuQRkBdAw ked uz -
Asi je to zase pekny a bude to dobry jako skoro vsechno co vzejde od blizzu ale mam taky trosku dojem ze wow melo driv vic epicko-fantastickej kabatek a jde trosku do pohadky :-)
-
Trailer naprosto genianlni nicmene radeji si pustim Guild wars 2 nez Kung fu pandu :-)
-
Už to není tak nabušené a kulervoucí jako ty předchozí, ale to už je dáno tématem datadisku, takže se není čemu divit :)
-
To video se mi líbí. Zajímalo by mě, jak náročný je něco takovýho vyrobit. Přiznám se, že mě zase na pár sekund napadlo, že by to nemuselo být špatný... jenže pak si člověk vzpomene, že hra samotná jsou hodiny a hodiny čekání na to, kdy už se člověk začne bavit.
Prostě ta honba za itemama a plnění questů přestane jednou bavit a bez ohledu na to, jak moc se Blizzard bude snažit, jinou hru z WoW jen těžko udělají.
Ale video parádní. -
Neuvěřitelné a dechberoucí, uplně sem málem zapomněl že rasa Pandaren byla ve Warcraft 3. Moc se na to těším i když sem měl předtím velké pochybnosti, tímto trailerem si mne Blizzard vtáhnul do svých pařátů a já s úsměvem na tváři vyndám peníze z peněženky a MoP si koupím.