Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • opravdu pekny filmecky ma blizzard na 1 :)
  • perfektní video...připada mi to jak filmečky s Džeký Čenem *1* kdy si z nich taky děla srandu...a jak mu veme tu relikvii postaví ju zpatky..a pak ju ještě vycentruje..u toho jsem se zasmál já
  • No filmeček parádní, akční, vtipný, krásné animace, no jako obvykle. *3*

Wowko sem hrál, hrát asi možná ještě někdy budu (mezitím určitě vyjdou 2 nové datadisky), a musím říct že mě bavilo. To že tam jsou pandy, je vymysl Blizzu, jelikož byly i ve FT (který vyšel mnohem dřív než Kunfu panda....) jako vtípek. Klidně ji můžou dát jako postavu + classu mnicha. Když se vám pandy nelíbí tak hrajte undeada, humana, orca a neserte sem Kunfu Pandu....
  • Kronoss1
    Filmeček je velice dobře udělán. Že se to změnilo trochu na Anime je asi jasné, ale s tím člověk nic moc nenadělá. WoWko je v dnešní době jen továrna na peníze. Tvůrce udělání nového datadisku tolik nestojí a shrábnou za to nemalé peníze, vlastně je to ideální byznys pro firmu, ne už tolik pro hráče. Pro mě je poslední dobrá hra ze světa Warcraftu Warcraft 3 + datadisk. Prostě Blizzard už neví, co roupama, a tak tam hodí Ásii, ale to, že tam je nějaký konflikt Horda vs Aliance, který se moc neposunul (pokud se mýlím, opravte mě), to nikoho nezajímá. Ale co, já to hrát nebudu a když jim za to lidi vysolí peníze, tak proč ne.
    • Tak ono jim to není jedno, předně jim to musí někdo koupit, že? Chápu, že jako hráč W3 tě to pohoršuje, ostatně asi by i mělo, ale ten konflikt na dlouho zmizel, protože se světem se následně dělo spoustu jiného, horšího. Lich King, Deathwing. Objev Pandarie by měl promítnout staré sváry mezi hordou a aliancí, ostatně na tenhle aspekt se chtěl blizzard soustředit, takže odpověď máš už za měsíc. A ještě jedna věc: lidi za to utrácejí peníze, protože je to baví. Koho to nebaví, ten odejde (viz. úbytek hráčů), ale wow má v sobě něco, co se ostatní onlinovky povětšinou snaží akorát kopírovat. Někoho baví příběh a svět, někoho ten samotný systém, jiného bossové v PvE, jiného zase PvP arény, někdo jen sbírá achievy. Kdo nechce, nehraje, to jen zatvrzelí hateři se nám wowkařům smějí, protože to pořád hrajeme. Že vás něco nebaví neznamená, že to je všeobecně špatné.
      • Kronoss1
        Ti tzv. zatvrzelí hateři (to je ale strašný výraz) se vám smějí proto, že vás nechápou.
        • A proto jsou hateři tak moc k smíchu *4* super, konečně to někdo potvrdil!
    • Shania
      Jak tedy víš, že WOW je továrna na peníze, když o té hře jak jsi sám přiznal nic nevíš?
      • Acindards
        Tak stačí se podívat na trailer, ta panda přece musí potěšit každou 10 letou holčičku, takže už jenom ta hra je propagována hodně komerčně. To by bylo v pohodě kdyby se to neprojevilo i v herních prvcích a mechanismech které tu hru brutálně zjednodušili. Tím začal blizz ve wotlku a pokračoval stejným stylem i v cata (kterej jsem nehrál ale hodně jsem o něm četl a opravdu jsem netušil že ta hra se dá ještě víc zjednidušit než to bylo ve wotlku :D). Takže opravdu jsem zvědavej jak moc se ta hra dá ještě zjednodušit, protože už teď to připomíná nějakou barbie hru říznutou pokemonama 3+ :)
      • Kronoss1
        Já jsem přiznal, že o ní nic nevím? Vážně?? Já jsem naposled hrál TBC a chvíli Lich King, nehrál jsem poslední datadisk a ani to nemám v úmyslu, takže nevím, jestli se tam ten konflikt nějak neposunul, ale asi ne. Abych tedy odpověděl na tvoji otázku, jak vím, že je WoW továrna na peníze. No, prostě je to vidět, bije to do očí, viz. tady medvídci a Kim Čeng Jong. Lore Wacraftu bylo degradováno, aby posloužilo, co největšímu davu lidí, aby za to tvůrci dostali, co nejvíce peněz, za co nejméně práce, to, že si naivní a myslíš si, že to dělají pro hráče, je tvůj problém.
  • Dobře vám tak!! Konečně vylezete po 8mi letech z nor!!! I když skalní jeskyňáci to budou drtit na max lvl i kdyby šlo o poníky vs anakondy :D:D
  • Tak ten pohled zdesenyho orka v case 2.30+- me malem zabil ....
  • Moc pekné video ale nejako ma to neprekvapuje presne to som čakal, proste kvalitné, krásne, epické.

Edit: + súhlasím s prispevkom Rockstara... pripomína to skor video na KungFu pandu 3 a nie na WoW.
  • Video super, tohle prostě Blizzard umí..za režii některých z jeho trailerů by se nemusela stydět ani různá hollywoodská esa..
    Wowko jsem hrál jen TBC, pak mě to pustilo, ale i tak mi dalo spoustu hodin zábavy, kámoše, z nichž někteří mi zůstali dodnes.. dokonce i pár bývalek (tehdy jsem na srazech čuměl, jaký pěkný holky to hrajou..:)..ach jo, nostalgie je sviňa..:)
    Ale to mě dřív vezme čert, než budu Wowko nějak hanit - byť sám ho už nehraju a hrát nejspíš nebudu..:)
  • HolyHandGrenadeOfAntioch
    Ten člověk je super :D. No, já bral pandareny vždy jako součást Warcraftu (ve Warcraft 3), takže u mě v pohodě *2* .
  • Je dost vtipný, jak tu lidi nadávají, že to vypadá jako Kung-fu Panda. Já třeba ten film neviděl a tak to nemohu posoudit. Takže otázka: Když nemáte rádi Pandu, proč na ni koukáte?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit