-
Až jednou někdo udělá realistickou hru z války (nikdy tu žádná nebyla), tak ji nikdo hrát nebude, protože válka je hnusná a není na ni absolutně nic zábavného. Tydle hry jsou zábavné, protože svět ukazují hodně přibarveně a pohádkově - to samozřejmě nemyslím ve zlém.
-
-
Aš někdo udělá realistickou hru, tak by ten (přístoj) musel ovládat tvojí mysl. Kdyš se dnes řekne realistická hra, tak se myslí heratelně realistická a ne reálnej život *15*
-
-
Tak jasný,já spíš myslel tam nacpat takový to, že i hlavní hrdina může být ta sv*ně a celkově ne jen to,my jsme ti dobří a zachráníme svět.
-
-
válka je možno hnusná ale hry nie sú a nikdy nebudú válkou. Tu ide o samotný boj, adrenalín a pocity ktoré z neho plynú. Mimochodom, keď sa trochu zahĺbiš do vojenskej tematiky zistíš, že mnohí vojaci si boje užívali i keď to znie akokolvek morbidne. Vojaci ako každý ľudia nemajú radi smrť, krv a roztrhané telá ale majú radi pocity ktoré zažívajú pri súbojoch a to isté chcú prežívať ľudia u hier.
Mimochodom len nedávno som pozeral dokument kde odznel príbeh veterána z WW2 ktorý spomýnal na nemeckeho vojaka ktorý ležérne chodil po bojisku oblečený vo svetlej košeli s vyhrnutými rukávmi a cigaretkou v ústach a kropil všetko čo videl, užíval si to a žiaden z američanou ho nedokázal zasiahnuť, keď minul náboje prehodil si na plece zbraň a pokojne odkráčal z bojiska *5* -
-
Jednou by ale taková fakt fest hnusná válečná hra neuškodila,alespon by spousta lidí viděla tu druhou stranu mince,ne jen to hrdniství či adrenalin z boje.
-
-
problém je v tom, že hra môže byť akokolvek "gore" a realistická lenže ten základný pocit že je to IBA hra sa zlomiť nedá a ľudia si to budú užívať tak či tak (možno len u toho budú mať viac stiahnutú pr*el :)
-
-
Samozřejmě, že si mohl boj někdo užívat, ale určitě si ho neužívali třeba hladovějící Němci ve Stalingradu apod.
-
-
U Stalingradu bol problém s vyčerpaním z nedostatku zásob. Prvé dni obklúčenia kde už nemci vedeli, že neexistuje únik ešte na tom neboli najhoršie a to by si sa divil ako si človek dokáže užívať boj keď už vie že je koniec a nemá čo stratiť... o tom sa písali celé eseje, mnohí vojaci boli doslova v tranze a robili neskutočné kúsky nad ktorými spojenci iba krútili hlavami.
-
-
Těch problémů tam bylo teda daleko víc než vyčerpání, vždyť tam umíraly hlady, zimou a jejich situace byla tak zoufalá, že se na konci začali zabíjet sami. Navíc ta nesmyslná Hitlerova "strategie" zůstat za každou cenu - O nějakém užívání si boje se v souvislosti se Stalingradským kotlem rozhodně mluvit nedá, maximálně že by někdo přišel o rozum a pak už o sobě nevěděl, ale každý, kdo si ten rozum dokázal ponechat, tak to popsal jako peklo na zemi.
-
-
prosím čítaj lepšie príspevky na ktoré reaguješ... ok ?
problém s hladom a zimou pramenil z jedinej veci - nedostatku zásob (jedlo a zimné oblečenie).
-
-
-
-
-
Nevím, jestli je střílení civilistů na letišti zrovna pohádkové, ale jinak s tebou víceméně souhlasím. *3*
-
-
Pohádkové rozhodně není,ale alespon´ to trochu připomíná krutost války a že nikdo jí nění ušetřen.
-
-
-
No jo a je to tady, superman s pistolkou vymlátí všechny teroristy solo bez zranění (COD efekt)... Tuhle hru vezmu jen kvůli MP...
-
-
Ne, nechá se zastřelit sotva vysolí 2 náboje...
Fakt sůpr čůpr hra by to byla. -
-
Ono by bohate stacilo,kdyby tam hrac nezaskakoval terminatora.Nikdo nerika,ze to ma byt dalsi arma.
-
-
arma bez bugů by bodla:).. Ale tohle se musí prodat po milionech, takže nepřichází v úvahu:)
-
-
No jak zname DICE,tak tohle se bez bugu taky neobejde.Ale jinak souhlas *3* .
-
-
-
-
-
Ja v tom proste vidim CoD. Nejak mi unika proc si kazdej fanousek BF hraje na to, ze tato jejich hra je mnohem lepsi a realistictejsi (nebo co vsechno), kdyz je pritom z velke vetsiny napodobenina uspesnejsi konkurence...
-
-
Pro mnohe dnesni hrace je audiovizualni zpracovani na prvnim miste a BF3 je v tomto ohledu oproti COD napred (zvlaste audio). Druha soucast hry, tedy multiplayer, je naopak v BF3 uplne jiny. Mnohem vic klade duraz na taktiku a tymovou hru, jsou tam vozidla, obrovske mapy, apod. V tomhle je BF3 mnohem dospelejsi a to je take pro mnohe synonimum pro 'lepsi'. Me vsak BF3 velmi pravdepodobne mine uplne kvuli HW narokum a take proto, ze me takovy typ hry v posledni dobe vubec nezajima (jdu do Tintina :-)).
Co se tyce te ukazky tak to je neco otresneho. A QTE?! Radsi no comment. -
-
Rozdil hratelnosti mp byl kdysi CoD1/2 vs BF2. Ale tentokrat je to velmi podobne, nebyt vozidel tak uplne totozne. Tim nerikam ze je to spatne, jen me prijde usmevne ze si to fanousci BF nechteji priznat.
-
-
Ja si nic priznavat nemusim, nejsem fanouskem ani jedne z techto her i kdyz prvni Modern Warfare a Battlefield 2 mam docela rad. Soucasne COD vs. BF3 boj hodnotim na zaklade zkusenosti s Bad Company 2 betou a Black Ops free weekend a prisel mi tam znatelny rozdil. V Bad Company se naprosto odlisne chovaji zbrane a silene behani sem a tam jako v COD uspech neslavi zadny. A krom toho ty vozidla no. Kazdopadne obe hry jsou zkonzolovatele a na klavesnici i pres dobrou odezvu a vsechno se nedostavuje dobry pocit ze hry.
-
Presne tak.Navic prvni 2-3 dily cod a prvni dily BF plus datadisky byly kvalitni hry a kazda si sla svou vlastni cestou.
Ted si jsou ty hry podobne vice,nez je zdravo.
-
-
Ja ti nevim,ale ta takticka stranka v MP mi prijde oproti drivejsim dilum spise na oko.A ten priklon v vice freneticke akci je bohuzel znat i v tom MP.Uz jen vyberem map a nekterym prvkum,ktere tu radsi ani beudu zminovat,nebo me mistni fanatici ukamenuji.
-
-
Prosim vysvetli co znamena takticka stranka na oko to by me teda fakt moc zajimalo...
-
-
že tam ve skutečnosti budeš huntit body sólo ála cod :).
-
-
Aha mno kazdej at si hraje jak chce, ja preferuju hru v tymu.
-
-
-
-
-
Tak prece sklani fanousci BF nikdy nepriznaji,ze ta jejich VYVOLENA hra kopiruje komercne uspesnejsi konkurenci.
Bohuzel si neuvedomuji,ze to je presne to ,o co se karavataci v EA snazi-a to pretahnout konkurenci jejich komunitu a sesadit cod tak z komerniho trunu.A jak jinak toho dosahnout,nez tim,ze udelaji podobnou hru,ktera sazi na stejne prvky a pridat tomu nejakou hodnotu navic.V tomto pripade je to hlavne MNOHEM lepsi audiovizualni zpracovani.
Nejhorsi na tom ale je,ze ea kopiruje hru,ktera svuj potencial uz davno vycerpala a tragicky jen preslapuje na miste. -
-
Ja teda samozrejme singlu az tak zarnou budoucnost nevestim i kdyz trailer vypada poutave ale napadlo te vubec pripustit ze ac kopie tak by BF nemusel uplne prekracovat na tom stejnem miste co CoD? Treba bude praslapovat alespon malicko dal (minimalne co se pouziti bojove techniky a moznosti Frostbite enginu tyce).
-
-
No v podstate to co zminujes je to,o cem jsem psal.Ze udelali podobnou hru,ktera stavi na podobych principech,jen k tomu nabidnou nektere prvky jako bonus,aby meli neco vic,nez konkurence.
A to neco navic tu je v podobne audiovizualniho zpracovani,vozidla,interaktivita prostredi apod.
Ale principialne je ten SP to samy v blede modrym.Stavi na stejnych vecech.Coz je ovsem pochopitelne,kdyz chcou zaujmout fanousky konkurence. -
-
zaraza ma, ze pokazde spominas SP, SP, SP, pochybujem ze viac ako 2% kupcov to kupuje kvoli SP... a mp kopiruje COD v com, vo vozidlach? nie. v inovacii zbrani? mozno, ale napriklad pridali roznozku ktora funguje perfektne (sudim z bety), taktiez uzasne prostredie, engine a hlavne plynula hratelnost.
Narozdiel COD, 3. krat TO ISTE, minimalna inovacia, prehnana cena za nic, mam BC2, ale aj MW2 ale urcite sa v blizkej buducnosti nechystam na MW3 (mozno ked bude Steam zlava 20€ ako bolo MW2).
Porovnavate macku a psa. Maju 4 nohy chvosti, srst ale macku si so psom nepomylis. -
Tak v tom pripade jsme se shodli. Jestli je to dobre nebo ne nakonec ukaze jen az tohle cely silenstvi vypukne naplno... :D
-
-
-
-
ten prvy level je rovnako retardovany gameplay jak cod, rambostrielacka, quicktime kokotiny, bloody screen a cakanie za rohom na autoheal. v com je toto ine ? neni to aspon recyklovane 3. dokola, a ma to engine na ktory je radost pozerat, na rozdiel od archaickeho cod. podla mna su obe rovnako tupe co sa gameplayu tyka, toto ale aspon vyzera krasne
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Q7GVSx7yMaA .. totalni bomba
-
-
Vypadá to jako trailer na nějaký film *4* Těšim se
-
To vazne nejsou schopni prijit s nejakou originalnejsi zapletkou nez teroristama a nuklearni hrozbou?Tenhle scenar tu byl uz hodnekrat v podobe call of duty.
-
-
Jistě proč nevymyslí něco originálního já nevim třeba že rusové zaůtočily na ameriku.
-
Naopak prave ten terorista vytyka amikum, ze jim zabijej lidi, ale stejne jsou za teroristy oni..
Takze je to trochu o necem jinym. A je mi lito, ale fps z dnesni doby, stejne jako napr. ve WW2, maji podobny deni, protoze jsou o tom samym.. -
Nemáš to jedno? Však tady nikdy nemělo jít o příběh. ;)
-
-
Vzhledem k tomu,jakou vahu tomu SP davaji,tak by se alepson o trochu originality pokusit mohli,kdyz uz chteji aby to pusobilo alespon trochu vazne.
Ale na druhou stranu,ten Sp je cilen na cod hrace a ti tenhle styl ocividne zerou,tak to asi jedno je no.
-
-
-
-
launch trailer ste kde zabudli tiscali ?
-
Proč se pořád přete o to co je lepší nebo horší? :D Přijde mi to směšné.Ale směju se rád :D tak co.
Na ten rambostyl co tady píšete...tak do vás nutí hrát na easy?Většina těch videí a ukázek kde je SP.Je hráno v lehčích obtížnostech.Aby lidem ukázali,jaká je hra.Myslím,že kdyby si dal v ukázce nějaký Hardcore nebo co tam bude za obtížnost.Tak by video bylo oničem.
Jdu jdu jdu...zastřelím 2 nepřátelé.A sakra umřel jsem,tak load... a znova...jo teď jsem zabil 5maníků páni.Sakra granát "hm tak zase load". To by jste zase nadávali na to,že je to video oničem :D.
Games.tiscali komentáře jsou poslední dobou hodně zábavné :D.Snad nikde jinde se takhle nepobavím jako tady.A to pročítám dost podobných herních serverů.Tady to nemá chybu :D a člověk se alespoň pobaví -
-
No... když jsem hrál MW2 na nejvyšší obtížnost, tak mě zase spíš štvalo, že nepřátelé cheatujou :D... vykropí do tebe půl zásobníku a neminou ani jednou... já po nich vystřelím a než padnu tak 4 z 5 střel jsou mimo jak to kope... každopádně je to pořád snadná a krátká hra... nevím, ale BFBC2 se mi i v singlu líbil víc *4*. Leč počkám až BF3 lehce zlevní :) MW3 neplánuji
-
Jestli povazujes herni styl ala cod,kde nepratele tupe nabihaj pod hlaven hraci jako tupe slepice, za zabavny,tak prosim.
Ne kazdemu se ale takovy herni styl libi a obtiznost na tom nic nezmeni.Tam jde o samotne zpracovani a ne o obtiznost.Tu si nastavi kazdy podle potreby.
Kdyz si chcu postrilet stovky nepratel za minutu,tak si radsi pustim serious sama. *3* -
-
Ty jsi mne nepochopil.Tohle je prostě a jen střílečka.Nic víc.Nemyslel jsem to tak,že mám rád,když na mě vybíhaj odnikuj nepřátelé a dokud nedojdu na jejich spawn,tak tam budou pořád :D .Ale prostě nic extra v SP jak u BF,tak u CoD nečekám.Je to prostě jen o tom projít hru možná si užít cutscény,skripty a trochu ten příběh.A mít pocit "Jo zachránil jsem svět před nukleární hrozbou".
Když naopak budu chtít pořádný příběh,tak si zahraju RPG přeci.
-
-
-
H4wk@tiscali.cz: A ty si myslíš jak se bojuje v realné moderní válce.. Že Tak tam všichni naběhnou a postřílejí teroristy jako v BF. NE.. taky kempi a čihají na nepřítele a bojuje se takticky a pravě ten pocit reálnosti má navodit Arma a hry tomu podobné. Tak prostě přestan mlet, že má BF3 co dočinění s realitou.
-
-
vole co kecáš vole normálně tam rushnou, snipa s awp tam ceka vzadu, blam blam a je to, ted jsi mel videt jak rushnuli kadafiho, on kempil a doplatil na to, takova je realita, kdo kempi umre
-
-
Dont feed trolls. First law of internet.
-
-
Hraj si co len chces, ak chcem 'real' tak idem zahrat paintball alebo lepsie airsoft a nie nejaku ARMU alebo RO kde je to sami kemper, tam nejde absolutne o ziadnu taktickost, to ste fakt taki naivni...
-
-
A v CoDhrách jako jde o nějakou taktiku? Ptám se, protože podle tebe v RO a Armě o taktiku nejde. *8*
-
-
Preco porovnavas CoD a BF ?
V CoD NIKDY neslo o ziadnu taktiku (Hlavne kvoli malo moznostiam) zato v BF jednoznacne ano.. -
-
Takže v BF/CoDhrách (abys byl spokojený) o taktiku jde, ale v RO a jí podobným ne? *15*
-
-
Hawk: Je vidět, že jsi RO pořádně nehrál.... *2*
-
neviem preco znova spominas tie prepadaky RO a podobne ?
Nie, nejde tam o taktiku, pretoze staci sa pekne zakempit = VICTORY
-
-
-
-
Pokud hraješ public game,je jasné,že tam žádnou taktiku nehledej,protože se tam ani žádná nenachází.Když chceš taktiku musíš vždy hrát alespon v týmu.No a v Airsoftu je to hodně o kempení taktéž,z čehož vyplývá že si moc nepomůžeš.
-
-
predbehol si ma, súhlas ... navyše airsoft i paintball sú close-combat športy a nedovolujú takú mieru taktizovania ako napríklad práve v Arme, lenže k tomu musí hráč byť v skúsenom a organizovanom týme ktorí vedia čo robia a nie hrať s 10ročnými deckami z Floridy.
-
-
Arma je dobrá hlavně v možné míře různorodosti misí a to díky vestavěnému editoru,někdo udělá misi,dejme tomu že v rámci klanu či skupiny,tuhle misi potom klan bude hrát a snažit se ji splnit a je mnoho způsobů jak to udělat,ale povede se to jen tehdy ,když se tým dokáže dohodnou a dobře zorganizovat na nějaké té taktice a to je právě hlávní plus army.Airsoft například.(nevím jak je na tom paintball,nehrál jsem)tak je také samozřejmě založen na spulupráci,avšak dost výraznou vadou je dostřel zbraní,který míru taktizování dost razantně snižuje a také fakt,že člověk prostě nechce dostat do kebule a nebude se mu tudíž chtíti výlezt ze svého úkrytu.
-
-
-
Zjevně so nepochopil vůbec nic. Paule vysvětlíš mu to? *1* ja už na to nemám sílu. *1*
-
-
Toz to zjavne ty si nepochopil ako to myslim ja.
Ak si chcem zahrat, tak si chcem zahrat a nie cakat 5 minut na mieste a kempit, lebo v niektorom okne je dalsi kemper a neprejdes cez ulicu... ak chcem 'real' kde sa bojis vystrcit hlavu tak si zahram Paintball alebo Airsoft, ak si chcem zahrat s ludmi v squade/klane, odreagovat sa, zahram si BF3... jednoduche.
Hry ktore sa hraju na realnost su pre mna odpisane, nedokazu ma zabavit na dlhsie ako par minut (A dost ludi taktiez, kedze maju strasne male pocty online servrov a hracov), pretoze ak mas dobry spot si kral mapy a nie ja to nemam z recenzii a nazorov ostatnych uzivatelov ako vy, ja to mam z vlastnej skusenosti.
Dalej sa myslim nema zmysel bavit, vsetko pisem len moj nazor a co ja osobne hram, nevnucujem vam moj nazor takze netusim preco sa vy mna snazite presvedcit o opaku.
Ale je to proste fakt. -
-
Jako sorry, ale že tu nikomu nič nevnucuješ, to je kravina, pretože tu krížom cez všetky diskusie vykrikuješ svoje názory na jednotlivé hry, až sa steba stala taká miestna EA figúrka...
Ale inak sa tu hádate o blbstiach, každý sme iný, niekto má rád "odpočinkové" arkády (neni to myslené negatívne), pri ktorých sa najlepšie zabaví, niekomu to ale nestačí a potrebuje väčšiu výzvu (sťažené podmienky) a tak volí hardcore fps... Ale húkať tu do ostatných svoje názory o tom, aké sú tie "druhé" hry blbé, to je vážne detinské. -
-
A sorry za chyby, čo-to som už vypil *3*
-
-
-
-
Prial by som ti vyskúšať si vyskúšať si RO v nejakom klane (nie nejaké 13-ročné deti), by si sa tam pos.ral... Resp. ani by si nevydržal do konca *3*
-
*1*
-
-
hlavně nechápu co tam píše o reflexech nebo o tom, že hru někdo umí hrát, tyto hry mají "kolizní" polygony 3x větší než postavička, aby se každý pako trefilo a mapy kde se nedá zabloudit ani se zavřenýma očima :)
-
-
jakto ze tu nemate launch trailer? zase levis?
-
říkal jsem že se na to nepodívám, protože chci počkat až mi to přijde, ale neodolal jsem, musel jsem se podívat, je to nádhera ;)
-
Né každýho baví hrát ARMA kde člověk leží půlhodiny v trávě a pak chcípne. Já u ARMY usnul CoD a B3 jsou mnohem lepší a adrenalinovější.
PS netroluju jen říkám svůj názor na rambostyl stejně jako vy říkáte svůj -
-
Arma je simulálor, kdežto Cod a BF jsou arkády. Srovnávaš nesrovnatelné.
-
-
kde kdo to srovnává tak co
-
-