Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám předobjednáno (BF3) a rušit to ...jak to tak vypadá, fakt nebudu a těším se, až mi přijde :-)
  • Mechwarrior_bw
    vyzerá to výborne, v úvode som mal pocit, že sa pozerám na Mirrors edge 2 :) i tie súboje na blízko su mi dosť známe :) no a k tomu ešte moja oblúbená Beretta 92. Hlavný hrdina vyzerá sympaticky, žiaden svalovec ale ani žiaden "model" či twilight gay :) takže ako celok to na mňa pôsobý mimoriadne pozitívne.
  • aaaah toto chcem videt v 720 alebo 1080p HNED!!! :)
    • youtube search. a mas to. prichystaj si kapesnicky ;) zidu sa
  • OZNÁMENÍ: Pro některé jedince je povinnost vytáhnout před spuštěním videa kapesníky ať si to nepostříkáte monitory.
    • Ja na predcasnou ejakulaci netrpim ale az to cele zacne... - http://www.youtube.com/watch?v=sXasCjUTNpE
    • H4wk
      neskoro
  • Libovice z prenadhernic
  • MishKonn
    Tak sakra, kde to vázně s tím Launch trailerem? Neflákejte se!
  • jindra.veliky
    nema to byt spis akcni adventura kdyz vidim ten styl - postava sama jde a ja musim jen zmacknout tlacitko. jinak borec mel fakt stesti ze zrovna kdyz skakal do vlaku tak si vsichni terroristi dopravaj 20 minut spanku *1*
    • H4wku s RO nemáš pravdu... tam kempují jen snipeři, ostatní běhaj jak pominutí, tam jsou ty reflexy a skill zrovna potřeba!. Málo si tu hru hrál. *3*
    • hrozne me vzrusuje tvoje fotka :-*
    • "Ty voe" Ty už dostáváš mínuska z pryncipu ani nemusíš nic psát a už ho máš *15* *1*
      • fallout
        komu to říkáš... Mínuskovi... eh... teda Jindrovi??
        • Chudák trol malý zrzavý. On se tak snaží aby se dostavil alespoň na inteligenci delfína skákavého, ale stále selhává. Jednou si trol, pořád jsi trol.
    • Zrzku však to taky je akční arkáda. Tady jsou snad takové naivky, kteří si doopravdy myslí, že to je ztvárnění realistické války?
      • jindra.veliky
        moje chyba. myslel jsem adventura protoze mi to pripomelo ten novy Tomb Raider neo ten konzovej Uncharted *3*
        • mas asi hodne kamaradu tu jak koukam na tvoje hodnoceni
        • Mne to trošičku prípomína Moorhuthn *4*
      • H4wk
        Nepotrebujes simulator, aby si zazil pocit realnosti.
        Zazil pocit boja, ze si sucastou teamu v MP na TS, ze to nie je len nezmyselna strielacka...

Ak si to fakt myslis tak ta lutujem. Vela zabavy v zivote asi nemas
        • Ešte nám tu začni rozprávať, že BF je o skille ty fanboy *7*
          • To si jako myslíš,že k BF nepotřebuješ ani trochu skill jo?Myslím samozřejmě v MP
        • Ja spíš lituju tebe. Protože ve hře ve které běháš z krytu do krytu z napul červenou obrazovkou realný pocit nezažiješ. Od toho je tu Arma.
          • A zábavy mám dost. Když si si chci zadtřílet dám BF když chci něco realnějšího dám si Armu. Jak jednoduché že?
            • Hairy_Ass
              Hawk: Jestli to znamená, že tam hráči neběhají jako magoři, tak ano, není to o skillu a reflexech. *15*
            • Mars50
              Záleží na stylu hráče,to co on preferuje,pokud chce někdo arkádu at si dá Bf,Cod atd ale někdo raději něco více realistického tak at si dá Armu,Ro apod. ,pokud chce v nějaké této hře uspět musí mít určitý skill,reflexy a postřeh bez toho se ani v jedné z her neobejdeš.
            • Jazz
              @H4wk:
              Nech je hrát ty super duper realistický bomby a my dáme Battlefielda.
            • H4wk
              Hry ako arma a RO su len o kempeni nie o skille/reflexoch
      • Divil by ses,kolik fanousku cod a nebo bf si to o techto hrach doopravdy mysli. *3*
        • Tak v tom případě to budou spíš causal hráči.
  • neni to remake hry Blood 2 The Chosen? - nebo jak se to pise *1*
  • blahorodie
    bf3 pecka
  • Je pravda ze tam muzeme mit ruzove obleceni a zbrane ?
    Nam na Bobici.cz se ruzova moc libi
    Chalani pridte nekdy na Bobici.cz a dudte s nama !!!
    Nejsme sice na holky ale hrajem Fer
    • blahorodie
      Ste tam akoze vsetci teply na tom serveri ? *7*
      • no a co ? proste sme komunita gayu , co si pronajala servr

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit