Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mně se to docela líbí.. bude to zábavný.. ale ty peníze za to vyhodit.. nevim nevim.. bude to taková rychlojízda na jeden večer, ale věřím, že zábavná.. :)
  • mondzi
    Celkom dobry film...aha, ono je to zavodna hra :(
  • Dotaz pro vyvojare: Jak mame hru spustit kdyz mame mys i klavesnici v usb? Jinak kdyz mate neco v usb nejde hra hrat na klavesnici. Nechapu proc se nepouci z chyb ktere se stali negendarni jako napriklad hra vydi mys jako Joypad proste to co ma xbox a dalsi konzole podobny 8 bitovim konzolim od vetnamcu.
  • Opět hra naprosto oničem. Arkáda, která navíc ani nějak nepobaví. Grafika lehce nadprůměrná, styl jízdy alá jeď furt dopředu do všeho bourej a ono to nějak dopadne. Kravina... Tohle má být nástupce NFS v roce 2011? Pche Undeground 1 by mě bavil víc.
    • tak si ho zahraj a mír tobě.... bože ...
  • zas ta arkadova odrazecka mezi svodidly. zase ceckovej patetickej "pribeh". zase nitro a XP za kazdy uprdnuti. ja chci richarda burnse sakraa
  • Proc tam zase cpou ty debilni policajty, proste ja chci zavodit jen proti souperum a ne, aby me zezadu ojebaval nekonecny zastup cajtu dpc. No opet tento dil vynecham. Nejvice me bavilo NFS2, Porshe Unleashed a pak Undergroung 1 a 2. Naposled jsem si na Steamu v akci koupil za 5€ NFS: Undercover a po par hodinach jsem to vzdal a smazal.
  • Tohle je tak akorat dobry pro Jindru "Blba" Velikeho
  • Pánové, jestli chcete reálnou simulaci, tak sedněte do auta a jedtě se projet. Těd je k tomu skvělá atmosféra, zvlášt když to klouže... A jo já zapoměl...většina tu vlastně nemá ani to auto ani ten řidičák. Tak se běžte raději klouzat a ne kecat o simulaci.....
    • cool story bro... nicméně trefné :)
    • Mechwarrior_bw
      čítal som obe posledné diskusie o NFS:TR a o simulácii písal iba jeden človek ... nejaký George.
  • Super úvodních 15 minut video a do konce hry tedy zbývá už jen 1,45 hodiny za tohle jim teda platit nebudu ani náhodou. Kupuju jen kvalitní hry jako Skyrim...
    • Jazz
      Zalez...
  • M.Habarta
    Na mě to působí překvapivě poměrně dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit