Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ocelot23
    Snaží se to být Epický a je to akorát trapný...Spider-man VS. roboti? Nesnášim takovýhle povoukovitý roboty to se to lidem fakt líbí?
    • : D To som si spomenul na jeden rozhovor o tom, ako vznikal Superman : D
  • Proč sakra dělají spidermana podle filmu, když mají obrovské universum z komiksů, ze kterých můžou čerpat. Kdyby si vzali ponaučení od Rockstedů a jejich Batmana. Skvělý příběh, skvělý ovládání a spousta zábavy. Kéž by Rostedi dělali i spidermana :-D *8*
  • Malleth
    Těžko teď koukat na komiksovou hru a nesrovnávat ji s geniálním Batmanem
    • Promiň, ale nemůžeš srovnávat MARVEL a DC.
      Marvel je pro děti a vlastně všechny postavy okopírované od sebe (chudák, kterýho všichni šikanujou, opovrhujou jím, kousne ho něco, nebo na něj spadne radioaktivní moč a je zněho hrdina, co nakope všechny), občas se najde něco co má rating +15, ale toho je málo

DC je propracovanější a větší než Marvel, většinu komiksů od vertiga/windstorm vydávaj od +15/+18, nepářou se s násilím, hnusem, ponurou atmosférou, černym humorem... a hlavně dávaj hodně na příběh
      Proto i ten Batman co vyšel, měl z čeho čerpat.
      Škoda že ten spiderman vychází jak CoD, každý rok a každým rokem horší :-)) Jediný herní spiderman co za něco stál byl podle filmu - Spiderman 3, ten jsem hrál a i mě bavil
      Vůbec netušim co se vývojářům honí hlavou, když vydají takovou pí... a jako jedinou konkurenci mají (hodně dobrého) batmana...
  • Malleth
    Zase Spider-man a zase vypadá strašně. Co barák to krabice o pěti polygonech
  • Néééé proč? Proč tam cpát nějaký nesmyslný roboty? Budou ve filmu? Belice pochybuji. Akorát obrovská škoda. Film pojede úplně od začátku, tak proč spider-man a roboti? ach jo :-(.
  • Doufal jsem, že ta hra bude jiná... Co jsem zatím viděl ve mně silně evokuje Star Wars Force Unleashed, takže nic moc. A je to jenom mnou, nebo vám ten závěrečný "boss" taky připomíná tu velkou potvoru z prvního dílu Crysis...?
  • Roboti jsou nudní nepamatuju si žádnou hru s roboty co by mě bavila... *7*
  • Blue.Shark
    Ale tak což, roboty bych bral, protože je mám rád. Ale že to jsou čtyřnozí roboti (napodobující několik dalších her), a jejich boss má hubu, aby mohl příležitostně řvát, to mě fakt irituje :-/
  • God-of-War
    někdo moc hrál Mass Effect:) ten velkej vypadá jak Reaper
    • Jazz
      A pak kdo moc hrál Mass Defekt co ?
      • God-of-War
        žádnej extra fanda masnýho efektu nejsem *4* jenom řikam, že mu je podobnej
  • A to má bejt jako spider man? *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit