Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Phillios191
    Podle mě nejlepší spiderman hra byla Spider-Man 2, tyhle poslední díly už jen třískaj prachy ze jména...
    • meatball
      Dle mého byl, je, a vždycky bude ten nejlepší spajdý Spiderman: The Movie podle prvního filmu od Treyarch. Pak dlouho nic, pak Web of Shadows (který nemít tak příšerně zhovadilou kameru, tak je na tom dost dobře), pak již zmiňovaná dvojka na ps2 (pc verze je bez nadsázky jedním z nejhorších hoven, kterým jsem kdy zašpinil harddisk), no a trojka (která je díky bohu stejná napříč stěžejním konzolím) taky nebyla špatná. Shattered Dimensions byla vcelku chutná jednohuba (hlavně noirová čast), a měla překvapivě povedený humor. Zbytek nestojí za řeč. P_P
    • ja se vyborne bavil i u toho (asi) posledního Spider-Man: Shattered Dimensions
    • ale byl dobrje jen na ps2
    • myslis spider-man 2 na PSX nebo na PC prootze ten an PC byl tragickej (ten pdole filmu)
      • meatball
        nah, ten na ps2 byl podle filmu a ten byl dobrej.
    • Podle mě nejlepší spiderman hra byl Spiderman Ultimate
  • jasně super, ultra, giga, amazing spiderman. Hlavně souboje zase budou ve stylu 5 naskryptovaných animací za použítí jednoho tlačítka na ovladači. Roboti??? Taky se divím, že má stále někdo pocit, že je to pořád cool. Možná bylo tak v 70. letech minluého století. Tento trailer se mi elíbí.
  • michaliuz18
    blbost dalsia, aby robotov davali do spidermana , hovadina, spiderman s tobeym bol najlepsi a nikdy lepsi nebude
  • Ble. Amazing Sh*t.
  • Pokud hra podle komiksového hrdiny tak jedině Deadpoola. A nebo Čtyřlístku. Ale radši Deadpoola.
  • Kde sa vzal Spiderman v Crysis 2?
  • Jo, jo, JO! Ta bitka s tim megarobotem ve hře, to bude, ty vole, no prostě, to bude zaručeně nějaký hrozně úžasný QTEéčko!!! Juhů!
  • Zas to není podle komixu ..zas bitka s nějakejma trapákama. Tu hru už ani nechci hrát. Zas další trapárna.
  • miker17
    nevim jak vam ale to město se my zdá uplně stejný jako z prototype
    • Celou dobu při pozorování videa jsem myslel na tu samou věc a říkal jsem si, jestli se už o tom někdo v diskuzi přede mnou nezmínil a ano, zmínil *4* Nejenom, že je stejné prostředí a ten New York je zpracovaný úplně stejně (tak trochu nezajímavě), ale i grafika je stejná. Souboje mi přijdou také na jedno brdo, až na to, že monstra vystřídala roboti (jo, je tu i nějaký velký kousek připomínající ten již zmíněný Crysis) a není tu takové násilí. Taky si myslím, že hra používá stejný engine, ale jistě to nevím.
    • To bude tím, že se obojí odehrává v New Yorku:-D
      • a nepoužívaj pořád stejnej engine ož od bůhvíkdy (Prototype a Spider-man web of shadows (či kterej to byl díl) měli stejnej engine )?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit