Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přijde mě to dost divný.A bojím se že z teto hry bude jeden FAIL *16*
  • Jack1947
    Já bych ale rád zabíjel, ano nemusím když nechci ale já chci. Co to je za blbost... ja chci zabijet tak budu... v opačném případě by ta hra za moc nestála, jako že chcete zabíjet? ale nemusít když nechcete a doufám že mně hra nebude tlačit k té 2možnosti. Těch her kde bych rád zabíjel ale nemůžu už je celkem dost.
  • wenceslaus
    A to si myslíš podle čeho přesně? Ty jsi to už hrál?
  • To bude mít tak max 6 hodin, pokud se nebudeš dlouze rozhlížet po interiérech a nešňupat každý pixel. Speedrun tak 2 hoďky.
  • Táta to bere sportovně.
  • návnadu pro vetřelce?
  • Lukyz
    Já to nezmiňuju z důvodu morálky, ale protože se mi ta možnost líbí. Já raději využívám plížení, odlákání pozornosti namísto rambo stylu a tohle mi dopřeje jen velmi malé množství her.
  • maros.goc
    Lenze tvoj herny avatar je pocitacova postava zosobnujuca cloveka v hernom univerze zosobnujucom skutocny svet, tvoji nepriatelia su to isté..... Ak svojou postavou zabijes inu postavu, z pohladu nasho realneho sveta je to len akysi algoritmus popisujuci deje v systeme, no z pohladu toho počítačového sveta to vrazdou chces, ci nechces proste urcite je a aj podla toho sa pozna skutocny charakter cloveka ci mu robi problem zabit imaginarnu postavu alebo nie.... Preto sa vo svojom stanovisku dost mylis :-)
  • To bude průser, něco jako Colonial Marines, akorát jiný druh hry. Budete chodit ze začátku hltat hudbu z filmu atd., super.. ale samotný gameplay po chvíli bude jen chození jakože od něčeho někam, plížení, předskriptované lekačky, sem tam zabít nějakého androida? Furt nechápu co tam budu 10 hodin nebo jak to bude dlouhý dělat.
  • Navíc komentář typu "nebudu hrát protože nemůžu střílet na potkání" je zcestný. Já nejraději hraji hru s příběhem, a do děje se těžko vcítím když kosím každého kdo se na mě podívá. V Portálu se taky nestřílelo a bavilo mě to. Toto není AvP hra. Střílet se tu podle mě bude moct, ale asi těžko bude k dispozici kulomet s dvěma batohy nábojů na jednoho vetřelce. Bych ho zabil v první minutě a byl by konec. Stříleček je hromada a kdo to čeká, hledá na špatné adrese.
  • maros.goc
    Bud chvalen Jezisi
  • Ja nepoznám hru ktorá by ťa nútila niekoho zabiť... kludne nemusíš zabiť nikoho ale môžu zabiť aj teba *3* "je to len hra" takéto morálne kraviny netreba riešiť, to je divízia tak 35 ročných amerických mamičiek-feministiek ktoré nemajú čo robiť a tak chránia svoje deti pred diabolskými hrami ktoré ich deti núti zabíjať spolužiakov ktorý ich šikanujú zbraňou svojho pacifické dedka-kresťana
  • Zatím se mi to líbí a těším se. Možnost nikoho nezabít dává prostor pro taktiku a rozhodování, což je plus. Ne že toho budu neustále využívat, ale ta možnost je fajn.
  • Dogkiller
    V ruce ponesu nějakou hi-tech bouchačku a přitom se budu plůžit jak nějaká lemra na prvního mája, abych nikoho nezabil? Ne, děkuji. *1*
  • Kozy
    A jakpak se k tomu staví pan otec?
  • Pokud je schopen empatie a projde Voigt-Kampffovým testem, tak je možné jej v klidu považovat za člověka a otevírá se tím tedy otázka, zda-li jeho vypnutí bude možno klasifikovat jako vraždu.
  • Nikoho zabíjet nemusíte konec konců ani v DOOM 2, ale koho by bavilo přešlapovat na těch pár metrech čtverečních na začátku prvního levelu.
  • Stejně té hře nevěřím.
  • vypnutí androida ovšem není vražda *4*
  • Diky za kazdou inteligentnejsi hru, ve ktere hrac nemusi byt masovy vrah.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit