Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak snad nebudou mit boule.. az se srazi.. :(
  • tohle ma uz vetsi hype jak zaklinac *5*
    • zaklinac co to je? To 99% lidi co maj poneti i o pokemonech neznaj *5*
    • a teď by se Geralt hodil, aby ty malý potvory, co se tu vyrojily posekal, co? :D
    • Inquisitor
      Člověk má teď strach, že otevře lednici a vyskočí na něj pikachu :D
      • Zrzzek
        Nezlobil bych se, kdyby byl živej... *1*
        • walltar
          Hmm s tím by bylo moc práce... pěkně naporcovanej a naloženej, jen to hodit na gril.
          • Zrzzek
            Tak nad masíčkem z pokémona jsem ještě nepřemejšlel... *15*
            • walltar
              Přesně tak... jsou tam ptákomoni, prasomoni a krávomoni... takže bych se divil, kdyby tam nebyli pokéjatka a supermarketech by se neprodávalo balené pokémaso.
            • Ale když to vezmeš kolem a kolem... žrát to asi musej. Když ve světě pokémonů nejsou normální zvířata (nebo se o nich aspoň nikdo nikdy nezmiňuje) a místní obyvatelstvo maso běžně konzumuje.
  • Jestli někdo neumí anglicky a rád by si přečetl o více jak tisícovce pokémonů, pěkně česky - je to největší databáze v čr.

http://www.postavy.cz/svet/pokemon/
    • 1000 postav? zacinam tomu rozumet, duchodci maj telenovely, deti pokemony
      • Je to podobný i kvalitou. Prvních 151 bylo poměrně originálních, ale už s další stovkou většina nových jen kopírovala ty původní.
        • Zrzzek
          Takže se mám podívat na prvních 151 dílů Ulice? *1*
          • Kacířství *9*
  • Hrál jsem od bety Ingress a tohle zkouším taky. Je to spíš hříčka. Herních mechanik je pár a jsou primitivní. Grafika je pěkná, příšerky hezky animované. Na dlouhodobé hraní to pro mě není, Ingress má taktickou složku a válku frakcí, tady je hrozně okleštěná. Na občasnou zábavu na procházce nebo když potřebuju někam dojít pěšky - proč ne.
    • Zrzzek
      Tak tady jde hlavně o tu značku...
      • To neposoudím, protože Pokémony jsem nikdy nesledoval. Ale mladší kolegové, co to hrajou, jsou z toho nadšenější, než já, a možná je to tím. Pro mě by to fungovalo stejně, i kdyby to bylo nové IP.
    • davidBray
      ... která strana?
      • Resistance samozřejmě. *4*
        • davidBray
          a to ti nevadí, že hraješ za ty zlé? *2*
  • pokemony miluju od pokemon red/blue, ale pokemon go mě nezajímá. imo hra pro plebs nejhrubšího zrna
  • jednou jsem hledal pokemona a skončil jsem v bo*delu...
    nějakej rusák mě totiž říkal, že když chcu něco vzácnýho chytit, mám si tam zajít...
  • Tomhule fandím, letos bude asi hodně velká tahanice při rozdávání Darwinových cen :D a genofond lidstva se aspoň trochu pročistí.
    • Magister_Peditum
      Jo, zjevně už pár adeptů bylo, když začali na dálnice umisťovat i taková varování: http://www.visordown.com/sites/default/files/field/image/Don't%20Pokemon%20and%20Drive%20warning.jpg *15*
  • v čem ten sraz je Oficiální to ho pořádá, Pokémon company, Nintendo, Niantic, nebo snad možná i ten Google?
    • Všichni tři. A prý se objeví i sám Satoshi Tajiri.
      • takže bez Google?
        • sraz přátel googlů nemůže proběhnout páč by nikdo nepřišel
  • BoB.2
    Všech šest?
  • Tak konečně blbečkové poznají svůj skutečný potenciál už mají pokemoni teď jim ještě nainstalovat čip pod kůži aby o nich jejich rodiče neměli starost *2* *15*
    • Asharak
      Jak chceš virtuálním objektům nainstalovat pod kůži čip? A ještě k vůli jejich rodičům. Jo aha...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit