Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jen at se sejdou, trebo to vyjde tak hezky jako v nice
    • Johnny
      asi tak :)
    • Achievment Totalne Vytrety KKT lvl 100 unlocked...
  • aspoň Japonci prišli na to ako decka vyhnať z domu na ulicu a boli aktivné deti díchať čerstvý vzduch , hehať , plaziť sa a túlať sa sice s mobilom ,ale čo už mu starší sme hľadali sklaky du praku ,alebo kukačky z rolky toaletaku a balón
  • Honem všichni do Bosny tam je prej super Pokemon , ale je v minovém poli , kdo by neriskoval život pro super pokééémona , jen blázen . :-D Lidi wake up !!! a otevřete oči , v Nigerii nemají děti co jíst a místo toho abychom stím něco udělaly (třeba jen balík vody jim poslat) tak tady honíte kreslený pokémony a ještě si ktomu tleskáte . Doufám v lepší zítřky nic víc.
    • není komu všichni sou už na cestě sem :p
    • Negri se premnozujou jak krysy a jsou lini cokoliv delat. Ne ze bych jim jejich situaci pral, ale meli by na sebe zapracovat aby se meli dobre.
      • Jediná lidská krysa jsi ty. Odpade společnosti.
        • Dokaz mi opak to co jsem rekl neni pravda.
    • A kolik balíku vody si poslal ty? Proč tě vůbec vzrušuje, čím se baví jiní lidé?

Mě je třeba úplně jedno kdo co dělá nebo v co věří, dokud mi u toho nechce uřezat hlavu. *11*
    • Asharak
      Když vidím, že se lidi honí za víčkama od petek, aby posbírali 10Kč za rok na nemocné děti, tak už mě svědomí z neposlaného balíku vody do Nigerie netrápí *1*
    • kdyby v nigerii radsi chytali pokemony misto delani deti, meli by se lip
    • walltar
      Ty vole to jsou kecy... co se nám to tady vyrojilo?
    • jamar28
      To se dá říct na jakoukoliv zábavnou věc, kterou děláme. Na hry, filmy, sport, prostě na všechno. Předpokládám, že tys dětem v Nigérii život neobětoval, takže se raději soustřeď na svůj práh.
    • Internetový zachránce světa, aneb svět je krutý, co s tim uděláme?
      • s tebou rozhodně nic .
  • K čemu jsou ty vajíčka?
    • z těch se ti vylíhne pokémon: http://www.go-pokemon.name/master_ball.htm
  • Jack1947
    Už chybí k naprosté dokonalosti jen ta kýžená recenze *5* Gotta catch" em all! *12*
  • jendabek
    http://video.aktualne.cz/dvtv/pokemon-go-ruce-si-mne-hlavne-google-vsechna-data-jdou-prave/r~af1f0d6e4cfe11e68d00002590604f2e/
    • Na video teď nemám čas, ale duh, samozřejmě, že z toho těží Google! Niantic patří Google a už Ingress (předcházející hra od Niantic) byl prezentovaný jako nástroj, jak zefektivnit Google maps. Konkrétně plánování tras, protože Niantic sbírá data, kudy většina hráčů chodí mezi zájmovými body, a předpokládá, že volí nejlepší trasu - a tu pak nabízí uživatelům Google maps. Taky není náhoda, že zájmové body (portály, pokestops) jsou na památkách, klíčových budovách, sochách...
      • Niantic se od Google oddělil v říjnu loňského roku.

To s zefektivňováním Google maps je konspirační teorie kterou nikdo nepotvrdil, a mimochodem, většina Androidů má ve výchozím stavu zaplé Location History kdy se ti v rámci účtu ukládá historie pohybu, plus přesnější GPS zase zasílá informace o lokaci, okolních wifinách zpět do Googlu. Google tedy absolutně nepotřebuje nějaký Ingress pro účely které zmiňuješ a jediný důvod proč byl Niantic založen v rámci Googlu je ten, že chtěli podpořit vlastní zaměstnance kteří měli v úmyslu odejít z Googlu úplně.

Zájmové body (portály, pokestops) jsou na památkách, klíčových budovách a sochách protože dává smysl, aby to bylo na něčem neobvyklém, byla na tom založena myšlenka hry. V Ingressu pak většinu z nich vytvořili lidi hlavně proto, že každý chtěl hromadu svých portálů, většinu z nich přenesl Niantic do PGO. Proto třeba v Praze najdeš hromadu zbytečných portálů/pokestops jako fasády...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit