Přejít na výpis diskuzí
V dalším beta víkendu World of Warships se do bojů zapojí letadlové lodě
20.1.2015 | Aleš Smutný
72 příspěvků
-
V budoucích válkách budou jen bojovat androidi, lidi se nebudou účastnit rozsáhlých bojů... vše bude řízené počítačem a umělá inteligence bude řídit celý náš svět. Tedy do doby než nwedojde ke vzpouře a lidstvo bude zničeno svými vlastními zbraněmi... pak že nějaké sci-fi jsou jen utopické idei pomatených myslí *7* , snad bude do té doby konec světa než aby se člověk dožil takovéhle hrůzy.
I když neřikám že by lidstvo, se nemělo nejlépe vyhladit svou vlastní blbostí. -
truhliku, a co kdyz nafarmi vic penez za jednotku casu, stejne muze koupit jenom tolik goldovy munice kolik tank veze naboju. Navic tanky v 99% nevystrili vsechny naboje = nema smysl vozit plny kotel. Za dalsi kdyz bude strilet jenom goldama tak nic nevydela ani s premiovym uctem = pujde do minusu = bude farmit minus. Coz ale ty nechapes.
-
nějak mi to připomíná taktiku řadových lodí, kdy se 2 linie postavily proti sobě na pár metrů a pár dní se střílelo... Jen tady je trochu modernější výzbroj.
-
pri citani tohto fora som konecne pochopil, preco je v CR stale tak popularna KSCM a CSSD, v podstate to vyzera, ze vacsina obyvatelov su komunisti, ktori by najradsej mali vsetko a zadarmo.. je naozaj nepochopitelne, ze firma chce nieco zarobit a ze si vybrali model F2P.
zrejme tu naozaj ludia cakaju, ze ti programatori a vsetko okolo bude robit zadarmo, respektive este budu dotovat infrastrukturu, len aby si daky pepik mohol zahrat a nedat za to ani cent/halier. keby to predavali ako krabicovku, tak by tu zrejme vacsina plakala, ze si za to pytaju 50e..
by ma zaujimalo, kolko z vas plackov chodi do prace zadarmo a necakaju vyplatu -
Takže podle tebe je lepší aby dodnes používali vojáci ruční zbraně a nekrytí nosili kůži na trh?
-
Dle wiki stoji Javelin jen 34x min nez Abrams, ale buhvi kde je pravda. *15*
-
Jak to tak pozoruji, tak mi nějak dochází, jak je lidská rasa tak neskutečně hloupá. Kolik stálo postavit takovou loď? Neskutečnej balík peněz. Přesto takovou plovoucí pokladnici zlata potopí 2-3 torpéda za "babku". Nejmodernější tanky v řádech milionů dolarů "skolí" takový dobře mířený Jawelin za cenu tisíckrát nižší. Tak nehorázné plýtvání energií, surovinami a životním prostředím, může opravdu vymyslet jen "Člověk rozumný".
-
http://www.quickmeme.com/img/12/1261e9d2dc41616ca13823d9463da3ccbd611f2a8a3f184adf7a37250c7f2948.jpg
-
Uz nemam co vic rict *3*
-
Tuhle banalni vec chapu ale jak pisu nadavat na neco takovyho u F2P hry je jako nadavat na motorku ze ma jenom dve kola a ze 4 jsou mnohem lepsi protoze maj lepsi trakci a vetsi stabilitu.
Nezapomen taky zminit ze diky tomu ze rychlejc farmi tak rychleji expi posadku a kdyz koupi novej tank tak se rychleji dostanou ke vsem upgradum. -
Muze si ho koupit kazdej, ale ten kdo plati ho ma vic za investovany cas. Dostava vic vyhody = kupuje vyhodu, opravdu je tak tezke pochopit tuhle banalni vec? *15*
-
Goldammo jde koupit za beznou herni menu. Muze si ho koupit kazdej kdo tu hru hraje.
Jinak mne gold ammo ale taky nevyhovuje. Proto WoT nehraju a hraju radsi P2W War Thunder. -
Pánové ,akorát blbě kecáte. Kdo z Vás to hrál ? Hraju WOT i WT a i lodě sem zkusil minulou betu. A těším se na sobotu jak si zaválčím.
-
Goldammo ma u vetsiny klasickych tanku a td vetsi pene, pokud si myslis ze to neni vyhoda v boji, mel bys nastudovat herni mechaniky.
V poradku to samozrejme neni, neb je to vyhoda = cheaty za prachy. Ale o tom jsem vubec nemluvil, odpovidal jsem na otazku "Jakou bude mit vyhodu ten co caluje?". Uz jsem ti to jednou psal. Jen ty jsi zapadl do nejake cirkularni argumentace. Jedina cesta ven je rict a dokazat, proc goldammo neni vyhoda v boji.
Protoze bezny hrac nevydela tolik, aby mohl strilet zlatyma nabojema za stribrnaky nonstop.
Protoze platic ma vic stribrnaku za jednotku casu, muze strilet vice zlatyma nabojema. Coz znamena mensi sance ze mu to dingne v oblasti kde to je kolem bodu zlomu a normalni naboj by nemusel stacit.
Thats all. -
Ale to je snad uplne v poradku ne? Ve chvili kdyz chces hrat F2P hru tak se s timhle proste musis smirit.
Mas premium? Farmis rychlejc. Nelibi se ti to? Nehraj to.
V boji ti to vyhodu proti ostatnim hracum neda. -
Presne to co brani lolovi pochopit, ze platic bude mit za jednu jednotku casu vyfarmeno penez na vic goldu nez neplatic. Cili bude mit vic vystrelu s vyhodou. *3* Coz je vyhoda.
-
Už jsem tu několikrát psal, že tanky od Wargamingu mám rád, ale ty jejich letadla jsou prostě špatná (už to i oni sami přizanli, že tam začnou dělat velké změny, otázka je, jestli už není pozdě...).
Ale ty lodě? To jako vážně? To je snad nějaký špatný vtip ne? Vím že to nemá být simulace, to ostatně nejsou ani jejich tanky, ale tam je to aspoň (pro mě) zábava, ale přece nemůžou použít ten samý bojový model na lodě. I ten stejný spotting systém je úplná fraška.
Možná měli zůstat jen u těch tanků, tady mám strach že to bude stejně "populární" jako ty jejich letadla. Nemám rád když do debat o hrách od WarGamingu někdo píše o WarThunderu, ale tady jsem popravdě mnohem víc zvědavej na odpověď od Gaijinu. -
Co brani hraci co necaluje koupit goldovou munici za kredity. Nic.
-
Bohuzel nemuzu vedet komu odpovidas protoze se to vsechno sype do stejne urovne vlakna takze jsem fakt netusil ze odpovidas na takovou otazku. Jinak ale porad plati to co pisu. Tohle je normalni u jakykoliv F2P hry.
-
Je to jen odpoved na otazku "Jakou bude mit vyhodu ten co caluje?" Nic vic. *3* Mam to brat tak, ze nevis co bys odpovedel, tak argumentujes odbockou uplne nekam jinam? *15*