Přejít na výpis diskuzí
V datadisku Srdce z kamene k Zaklínači 3 dojde na další pohádky ve fantasy kabátu
29.9.2015 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Tady zase jede nějakej anti-Witcher mínus magor *1*
Já se dost těším a na nový obsah jsme zvědavej, možná kvůli tomu rozehraju NG+
Doufám, že s patchem na 1.10 dojde i na nové funkce, zatím jsme si všiml pouze šipek na mapě, které ukazují směrem k aktivnímu questu. Runy zní zajímavě, ale snad si pohráli zároveň i s vyvážením obtížnosti, jelikož jsem základní hru dohrál na pochod smrti a nijak extra težký mi to nepřišlo a runy by to ještě zjednodušovali.
Taky doufám, že budeme moci Geralta té jizvy zbavit, protože takhle vypadá jak něco mezi Tysonem a Rosenbergem *1* -
instabuy
-
Super. Pořádné velké DLC. Opět si určitě dají práci aby tomu člověk věřil.
-
Já vim. To byl infantilní pokus o humor. *leze zpátky do kouta*
-
Bomba to se akorát hodí do toho sucha co teďka je. Už jsem začínal dostávat zvrácené nápady jako zkusit nějaké mmo nebo jrpg jako DS a podobné.
-
V pribehu sp ominal ze vsetky jeho kone pomenovava "Klepna"
-
Může být i černá, když nevynecháš jeden rozhovor s
císařem. -
Chtěl nabušené RPG, ne generickou a stereotypní nudu :)
-
hmmmm :) supr, fakt diky
-
Arcania: The Complete Tale
Není zač
*15* *15* -
Souhlas a potracenka byla supr...hral sem v noci, zvuk na max a jak se tam zacla ochomejtat...dobra atmoska. Moje rozhodnuti skoncilo tak pul na pul...pulka ucastniku zemrela :) Vcera sem potkal Talara..prijemny kdyz clovek zna oba prvni dily. Ale v jednice me umrel :)
inak prosim vsecky Minuskovace at me vypisi naky to jejich nabuseny RPG z poslednich 1-3 let ktere si mam teda zahrat kdyz Geralt je *polska pakarna* at teda prozru a zahruju si neco nabuseneho uz
diky -
Docela se těším :)
-
to bude jiná Klepna *4*
-
Geralt přetřel Klepnu na bílo? *8*
-
boží
-
Quest na Barona byl jeden z nejrozsáhlejších, ne-li nejdelší vedlejší úkol ve hře. Navíc k tomu připočíst možnost vícero zakončení, propracovaný systém rozhodování, kdy ty moje měly katastrofální dopad.