Přejít na výpis diskuzí
V Diablu III se chystá další ofenziva proti farmářům
18.7.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
Prosim prestante prirovnavat D3 k MMO, ted hraju The Secret World a kdyz to trosku prezenu, tak jedna mise z te hry je vice atmosfericka a napadita nez cele Diablo. A jako celek to krasne ukazuje, jak moc velky je D3 fail.
-
-
No nevím, Secret World nemít těch pár skvělých investigativních úkolu, které navíc baví jen určitou skupinu lidí, tak na té hře není nic extra, navíc je tam strašná spousta q na zabíjení, které jsou naopak strašný, vzhledem k tuhosti mobaku a bojovému systému, ještě se na ní musí udělat velký kus práce.
-
-
Vždyť se to všechen gear hledá jen kvůli budoucímu PVP tak to neprodavejte a chvíli si ještě počkejte..
-
-
lol jestli myslíš že se bude delat pvp s pve gearem *1*
-
-
Hlavne si to Blizzard pohnojil sam. Retardovane nizky dropy a gearcheck inferno docela zvedly cenu itemu. Pak prisla inflace, item co stal pred mesicem par set tisic je ted za 2 miliony a vic. Ze zeme padaji hromadky tisicovek, tak beznej hrac co hraje par hodin denne nema sanci nasetrit na nejakej item.
Proto se na to vykasle (public hravalo pres 20k lidi, ted 1-2 tisice) a hracu ubyva. To zase zveda cenu itemu, protoze jsou lidi uhozeni a davaj do aukce kraviny za 10 milionu, ktery ale nikdo nekoupi. Atd.
Takze ona fanboyovana aukce aka moznost vymenovat itemy hru uplne zabila. Kvuli RMAH padaj pouzitelny veci na 0,0000% a koupit na gold aukci se nic moc (inferno A2 a dal) za rozumnou cenu neda. -
-
*16* Nazdárek lidičky, inflaci na "Gold Auction House" sem viděl a dosti jsem zhrozil! Na druhé straně si uvědomte, že hráči, kteří mají zaplého bata, jsi dané věci za přemrštěné ceny v goldech mohou dovolit. Tedy ono je velký rozdíl, zda tam jedou 24 hodin denně za pomocí bota, nebo 1 - 5 hodin a sedí u toho!! Sám za sebe mohu říct, že hru jedu poctivě akt po aktu, obtížnost po obtížnosti a těžším se na to, co bude dál :-)
*16* Zato v "Hardcore Auction House" se drží ceny prakticky v goldech na stabilní úrovni. Ceny jsou tam od 100 - 10 000 000 goldu, ale za kvalitní předměty. Oni totiž hráčí hrajicí na hardcore nekvalitní předměty moc nekupjí a dištak za směšné ceny!
Když cenu hráč přepalí tak se mu vrací předmět nazpátek. Řeší je jednoduché zavést 15% zálohu na vámi udanou bid cenu předmětu. Záloha se vrátí jen v případě, že hráč daný předmět prodá, jinak bez náhrady propadne.
S pozdravem! -
Mě RMAH a spousta tech neduhů co se dropu itemů týče donutilo jít do HC charu. To jediný mě u D3 zatím ještě drží a baví, ale i tak úvodní wow efekt je pryč. takže si dám tak 2-3h za tejden.
-
-
ideální - sem na tom podobně .. nějak mě nebavilo hrát normálně, tak sem přešel na HC .. neni tam RMAH a gold aukce neni tak narvaná. Času tomu dam trochu víc, ale určitě už ne ty 4+ hodiny denně jako první tejden po tom, co to vyšlo.
-
-
Bohužel musím souhlasit. Mám nahráno asi 84 hodin s Wizardkou na levelu 55, jsem zhruba na konci Act 1 na Hell a za celou tu dobu jsem neviděl jediný legendary nebo setový předmět *7* a skoro bych si troufal říct, že coby Wizard jsem minimálně polovinu času běhal s něčím, co by jinak Wizardovi do ruky vůbec nemělo patřit (buď nějaký meč nebo obrovská palice). Fakt sranda. Každopádně pokud mě výhledově čeká situace, že budu dokola prolejzat jeden akt a ve skrytu duše doufat, že "teď už z tý příšery musí něco spadnout," tak to asi na milé D3 hodím bobek, protože na tohle nemám čas a rozhodně ani chuť. V D2 jsem se s Paladinem dostal víceméně bez problému do levelu 84, tady to zjevně nehrozí (a level cap na 60 nebude jediným, byť je hlavním, důvodem). Opravdu situace na právníka. *16*
-
-
:) na Redditu jsou lidi, kteří mají nahráno 300+ hodin a ještě jim nepadla legendárka ;)
-
-
já to přestal hrát úplně...
-
-
Ja skoro taky, padl mi docela solidni stormshiled a prodal se za 25M. Jenze pak jsem se podival co bych mohl za ty zlatky koupit a prisel jsem na to ze vubec nic.
-
-
v tomhle mas bohuzel recht..ale lidi v aukci jsou uplne mimo-hazou tam castky ktere jsou uplne unreal a to jeste za prumerne veci-nikdo to nekupuje
-
-
Abych rekl pravdu, je mi to celkem jedno. D3 je pro me mrtve...
-
-
jj.. taky sem tomu venoval 200 hodin singlu a stacilo, prvotni wow efekt vyprchal a ted je to jen dalsi mrtva hra ve sbirce :-( Skoda...
-
-
200h singlu ti nestaci?jsou hry co maji stezi desetinu..
-
-
Co mají sotva desetinu jo? ale třeba na jedno dohrání a má cenu je hrát třeba 20x než tě to omrzí. Pro mě je špica strategie CoH - ale za těch pět nebo šest let co to vyšlo párkrát týdně dám hru a kdyby se to někde sčítalo tak by se ty hodiny sčítaly v tisících. Pokud tě hra po 100 hodinách jako mě D3 přestane úplně zajímat tak podle mě je to fakt odfláknutá hra.
-
No ale realne je ta doba tak 12 hodin, pokud prochazis tak nejak vsechno. Pak uz jenom opakujes to same znovu a porad dokola (u me to bylo v nadeji ze to bude na vyssich levelech lepsi - nebylo).
-
-
Lol. Tomu se říká replayabilita. Ne každá hra jí má.
-
-
-
-
-
Kdyby vydali D2 v nějaké high-res verzi, tak po D3 ani pes neštěkne
-
-
vsak on je taky mod, vola sa D2MultiRes akurat ze sa nesmie pouzivat na battlenete. A D2 s tym modom vyzera perfektne.
-
-
Tu věcičku znám, ale ono to diablo potom vypadá tak, že na té obrazovce máš toho strašně moc a je to strašně malinký (já mám rozlišení 1920 x 1080) a nebo hlavně potom když jsi např. v jeskyni, tak ty se díváš jenom na takové malé kolečko, poněvadž tam vidíš jen to co je v light radius. Takže tohle řeší ten problém jen částečně, viděl jsem to i na nějakém ještě vyšším rozlišení a tam už šlo vidět i černé horizonty (prostě tam se už nedokreslovala grafika), takže do budoucna to s tím vidím bledě.
-
-
aha, ja mam 17 monitor tak som daval 1024x768 a to bolo v pohode
-
-
No jo, tak to je jiná :-)
-
-
-
-
-
ja boty používam, doufam ze na me neprijdou. Vydelavam docela slušne prachy (tak 400€ mesicne, na prilepseni dobry). Nevadi, kdyby me zabanovali koupím další d3 a založím novy učet, ta investice se mi davno vrati.
akorat nevim co kdyz prijde bernak, nemelo by se to zdanit? -
-
Snaď to tomuto trololkovi neveríte... So cute :*
-
-
No kamos ma bota a psal mi ze mu prumerne vydela 40e za den, takze 400e mesicne je jeste docela malo. Co sem slysel tak lidi v realne aukci jsou strasne hloupi a kupuji i docela prumerne veci. A kdyz je na to ta hra stavena a nekdo ma na to zaludek, tak at si vydela, ne?
-
-
jasen kamos ma bota. tvoe, uz nehul.
-
-
ja mam dokonce dve boty :)
-
Hmmm, blizzardi banuji ucty lidi co maji boty protoze podle tebe boti neexistuji? Dobry matros ;-)
-
-
-
Co je na tom prosimtě k neuvěření ??
-
v kazdym clanku se objevi, nejakej studentik tćo si tu honi jak vydelava 400 Eruo mesicne (jina suma nikdy nepadla. lol) , vyhoni si , vydela houno, pac tu hru ani nema, a jde zase do skoly...
-
-
to si pis ty kur*o zasra*a cheaterska.
-
-
To nic neřeší.Kdyby dali ban účtům které si nahrabali zlato pomocí botů.To lze lehce zjistit když každý účet má napsáno kolik zlata a za jak dlouho získal.Některé částky jsou tak nereálné,že to bije do očí.
-řeší drobnosti a navíc to řeší složitě.
- Proč proti farmářům když chtějí umožnit obchodovat ve hře se zlatem.To nejde dohromady. -
Já jsem dostal v Diablu 3 minulý týden ban s vysvětlením, že jsem používal neautorizované programy třetích stran apod.... Přitom jsem NIKDY žádný podobný program nepoužíval......Dostal jsem ho absolutně neprávem...obrátil jsem se na podporu a ti mi napsali, že vše překontrolovali a že si za svým rozhodnutím stojí....
-
-
Urcite ses jich zeptal o jake programy jde a oni na to odpovidaji, tak napis, ktery programy to byly.
-
pic or didn't happen *2*
-
Tak je to smutné, 1300korun a 200 hodin v p*deli...:(
-
-
A trhnuls aspoň něco v RMAH?
-
-
To ne, spíš jsem si sháněl equip na sebe....za real money jsem neprodal nic:(:)
-
-
Jojo,ze začátku to šlo pěkně vydělat,ale já dostal hru až 3 týdny po lanunchi takže pak už to upadalo:(
-
-
Ze zacatku RMAH vubec nefungoval ;-)
-
-
Škoda.
Byl tam právě takovej Miracle Rush, kde někteří lidi docela značně vydělali... pak to samozřejmě upadlo.
Hmm, když už si někdo koupil Diablo 3, tak bych aspoň přál, aby trhnul nějakou vatáž.
-
-
-
-
Buď rád, ta hra za to nestojí... Zahrej si D2, je stále perfektní. *4*
-
-
D2 bohuzel neni zdaleka perfektni ale na to se dost zapomina. Jednotlive postavy byly opravdu nevyvazene. Co se lagu tyce tak byly Bnet servery na D2 opravdove peklo a hrat hardcore postavu bylo prakticky nemozne ale na to se dneska zapomina protoze vsichni ted je in nenavidet novy diablo. Skoda...
-
-
"D2 bohuzel neni zdaleka perfektni ale na to se dost zapomina."
+10.
Protože 100 Baalrunů "teleport + afk + loot steal" denně je tak kvalitní endgame...
-
-
-
A nejsi první, oficiální fórum se podobnými případy hemží. Já momentálně přemýšlím, jak se celého slavného D3 zbavit včetně Bnetu.
-
-
Další ofenzíva proti farmářům ve hře, která byla vždycky prvotně dělaná hlavně pro farmáře. Kam ten svět spěje. *7*
-
tohle vážne ješte nekdo hraje? *1*
-
-
Veskoslav *3*
-