Přejít na výpis diskuzí
V Diablu III se chystá další ofenziva proti farmářům
18.7.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
..
-
lol
-
Pro ty odborniky co si mysli, ze zrusenim AH by zmizeli i boti. V D2 AH nebyl a byla to jedne z nejvice botenich her.
-
Proč na tiscali shopu stojí Diablo III více než Diablo 3? *15*
http://shop.tiscali.cz/pc-diablo-iii-4518
http://shop.tiscali.cz/pc-diablo-3-5568 -
-
Které je pravé? :)
-
1399 vs 1199 kč :)
-
-
"sližeb"?!?! alesi na co myslis :)?
-
Chtělo by to radši DLC
-
Samozřejmě, že se starají o boty, jinak by vyfarmili cenné předměty, kterých je málo, pak by jich bylo hodně, klesla by jejich cena a Blizzard by přišel o peníze, no nádhera
-
-
Klesla by cena, lidi by kupovali vic, Blizzard vydela vic:)
-
-
Nasycený trh toho už moc nekoupí
-
-
-
Kdyby do hry neimplementovali ty komerční hrůzy, nikdo by boty řešit nemusel... *7*
-
-
Botovalo se i v d2, bohuzel.
-
Ale k textu : "Použití botů nejen, že narušuje stabilitu sližeb ..."
Nebolo by lepšie stabilitu lížeb? Možno sa nejaká priateľka aj poteší. -
Věřím že je pořád lepší taková nějaká in-game ekonomika, než F2P modely, který mají znamenat budoucnost online hraní. Obojí je na prd, ale v té aukční síni vidím menší zlo.
-
-
Proč jsem pleteš F2P? Kdyžtak diablo je P2W jak řemen. *1*
-
-
Můžeš měsíce farmit item, nebo si ho hned koupit, ať už za real nebo game money... v čem to spočívá? A taky záleží jak bude to PVP řešené...
-
-
Tak to jsi deb!l
-
-
Proč?
-
-
-
-
Prečo tomu dala bulvárna redakcia http://games.tiscali.cz/ 8/10, keť to dokáže hrať aj bot?
Nebol tu niekto zaplatený?
Diablo III zlyháva vo všetkom dôležitom. Misie sú stereotypné, AI slabá, grafické spracovanie mizerné, design sa spolieha na náhodu a generovanie prostredia, akty na vyššiu obtiažnosť sú ťažké tak, že by hra mohla slúžiť ako ojeb*vatko pre sadistov.
Pridávam link na recenziu, kde kompetentný človek Lukáš Grygar vymenováva všetky veci čo sú "Proti", ibaže ich nezohľadnil v tej recenzii:
videorecenzia games.cz -
-
já bych to viděl tak na 4-5/10 ... víc tom člověk, který to opravdu hraje nemůže dát
-
-
A proč člověk co opravdu hraje vydrží u hry, kterou hodnotí jako průměrnou stovky hodin?
-
-
Možná proto, že vidí střízlivě všechny ty chyby ( častokrát lehce opravitelné ) a ten promarněný potenciál... nevím, můžu mluvit jen za sebe a lidi ve svém okolí a nikdo není s touto hrou po levelu 60 spokojený...
-
-
"tohle jsou v podstatě chudáci, protože už to není ani zábava"
Tomu říkám nesmylsný argument (ne, že bych jich tady pod články od D3 haterů nebylo plno, ale na toto sem musel reagovat). Zkus se nad touto větou zamyslet. Generalizuješ lidi na základě svojeho dojmu. Btw, zapomněl si bod 4. Hardcore. -
Nejsou spokojeni, ale presto to hraji a ja se ptám proc? Přece nebudu hrát něco, co mě nebaví.
-
-
Vsichni nadavaj na endgame a pritom v klasice Diablu vam po zabiti Diabla "zemrela" postava :).. to byl panecku endgame!
-
Ale můžu, ale bylo mi jasný v jaké formě bude endgame v Diablu a můžu jen k tomu říct, že pokud vás to štve, tak si dejte pauzu a počkejte až to předělají do podoby v které vám to bude vyhovovat,třeba se dočkáte.
-
Ok, máš na to absolutní právo a přeju ti to... nicméně takhle nikdy nemůžeš pochopit tu frustraci a marnost z nedodělaného end gamu :(
-
Jo hraju, když mám čas a chuť, mám DH na 56, barbara na 54, maga 40, a monka na 20. Na rozdil od jinych tady me D2 nebavilo, vedel jsem presne co si kupuji a nikdy jsme nemel ambice farmit inferno, proste si leveluju a sem tam zahraju koop, pocitam, ze mi ta hra vydrzi timhle tempem roky. Hraju dost jinych her, ale tohle je jedna z mála, ke kterým se pravidelně vracím. Jo a i když mám annual pass, tak jsme vyhodil pred tydnem 3300 za CE, abych ji mel ve sbirce.
-
Ale kdo to hraje? Máš tady de facto 3 skupiny lidí....
1)lidé kteří ještě nejsou 60 a nehrajou inferno grindfest tm... tady chápu, že to někoho ještě baví, protože já sám uznávám, že jsem se to lvl 60 bavil královsky
2)lidé, kteří mají puštěné boty a hra se jim hraje sama/ sama prohledává AH a RMAH/sama farmí atd... to sou v podstatě lidi, kteří zjistili že v té hře není krom farmení ( z 99,999 procent dementních předmětů ) co dělat, tak se snaží takhle něco málo vydělat
3)lidi, kteří jsou na 60 a baví je neustále dokola běhat act1/2 a modlit se aspoň za jeden skvělý předmět denně ( což se často nedějě ) ... tohle jsou v podstatě chudáci, protože už to není ani zábava, ale pro ně ani byznys :(
A btw, počet lidí kteří to hrajou dost rapidně klesá... Hraješ to vůbec, zajímá mne tvůj názor :)
-
-
-
-
-
8/10 je podle mě akorát
-
Ach ty bačo *1*
-
Ten tvůj "kompetentný človek" adoruje příběh Diablo 3 včetně jeho provedení... Takže tak nějak netuším, jak se k tomu postavit a jestli ho v tomhle případě považovat za kompetentního.
(Grygar je všeobecně plný rozkolů, např. hate na Max Payne 3 vs. adorace Just Cause 2) -
-
Ale ty seš taky plnej rozkolů. *3*
Max Payne 3 a Just Cause 2 jsou hodně odlišné hry, žádnej rozkol tam nevidím.
Spíš jsem zvědavej na jeho recenzi TERY. Je jasný, že víc jako osm TEŘE nikdo nikde nedá, ale tady cítím spíš tu šestečku-sedmičku... -
-
Já si obě hry škaltulkuji jako "fantasmagorická akce popírající veškeré přírodní zákony". Z tohohle pohledu mi není jasné, jak může Grygar, který tak hejtuje COD za absolutní nereálnost a fantasmagorii, adorovat Just Cause.
Jisté vnitřní rozkoly rozhodně mám, ale neřekl bych, že se projevují zde na Games.cz. Jestli narážíš na mé zdejší příspěvky, tak bych nechal otevřené, nakolik odráží mé reálné názory a nakolik se jedná o účelovou nadsázku/ironii/sarkasmus/sadomasochismus. *1* -
-
Just Cause bol už odzačiatku stavaný ako naprostý arkádový odvaz, kde si človek robí čo chce, kedy chce a ako chce a už len pre to si zaslúži body k dobru. Tá hra si nikdy na nič nehrala ... čo sa o MW povedať nedá. Možno by si sa čudoval ale mw je mladšou generáciou vnímaný skôr ako vojenský simulátor... nemá to logiku ale je to tak a nie lenže je tak vnímaný on sa tak aj snaží tváriť... (v miere aká stačí na jeho cielovú skupinu).
-
Ale zase musíš brát, že Just Cause je extrémně otevřená hra a ta nereálnost je tam jaksi očividná a schválná a hra je na jejím základě marketována... narozdíl od CoDu atd.
-
-
Hmm... no hry mají spoustu featur a mechanik. I když obecně máš rád nějakou mechaniku, tak jiná hry s ní se ti nemusí líbit jako celek.
-
To je pravda a nic proti tomu nemám (abys mě špatně nepochopil), jenže u Max Payne je to podobné - taky vidíš v každém promo videu absurdní střílecí pasáže, bullet-time, až přehnaná stylizace...
A Call of Duty přece nikdo neprohlašuje za ultrarealistickou hru typu ARMA, ne? Mám pocit, že tohle si vsugerovávají jen hateři této série, aby se měli při své kritice čeho držet.
Příjde mi, že Grygar vyčítá Max Paynovi věci, které by teoreticky neměl mít v lásce ani v Just Cause... Ty hry jsou rozdílné, to rozhodně, ale moc mi jeho názor na ně nesedí s jeho programovým názorem na to, jak hry mají či nemají vypadat (viz jeho evergreen Thief, kde rovněž vyzdvihuje důraz na reálný pocit ze situací).
-
-
-
-
-
-
Tak ať zruší celou aukční síň a bude hned po problémech
-
-
Opravdu? Kdo aukci nepouživa, žadnou změnu by to pro něj nepřineslo.
Kdo to používá, lidi by začali tradeovat normalně a prodavat itemy v ebay, zustalo by to vicemeně při starem jen by to bylo 10x složitější.
Vyřešilo by to ho\/no. -
-
tím zrušením aukční síně jsem myslel celkově vyměňování itemů
-
Zrušení aukce = absence (jejich ofiko) důvodu k pernamentnímu online připojení = hratelné Diablo 3. Sratchkou by ta hra samotná ale byla pořád, takže máš nejspíš pravdu... Nakonec.
-
Ono jde spíš o to že ta aukce (mě samotnýmu nijak zvlášť nevadí) ovlivňuje hru celkově. I ti co ji nepoužívají sou jí ovlivňováni.
-
-
To by bylo nej, ale je to nereálný.
-