Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem v klidu, se svoji Quatro 2000 (i když mám 4xXEON, 12GBRAM) vím, že si to nezahraji ani na minimum s HDready rozlišením, mne tenhle blázinec nechává naprosto chladným a bez emocí. Stejně bych si to ihned nekupoval, nemám rád nedodělané hry, takže uvidíme, co si případně nadělím pod stromeček, to už by hra mohla snad vypadat i k světu tak, jak si ji autor vysnil..a ne jen nějaký "peace of shit" *1*
    • A jak velke je HDready rozliseni?? Ty jsi pripad, clovece...
      • hošánek má asi na své staré televizi značku "HD ready" a tak si myslí, že tak se to prostě značí :D
    • A co má Audi společného s výkonem ve hrách? :)
    • "piece", nebo skutečně "mír hxvna"?
  • To je keců na bugy ale že ve skyrimu lítali draci naopak nikomu nevadilo, to byla ta veliká hra žejo, pitomci omezený
    • Nejvíc keců na Skyrim měl myslím pan Vávra, takže se nemůže nikdo divit, že mu takovýhle stav jeho hry teď hráči připomenou *3*
      • XorxoxTalarius
        No rekl bych ze Vavra nemel k dispozici nekolik set lidi a sto milionu dolaru *3*
        • A? To nějak omlouvá to, že vydá nedoladěnou hru, když to předtím u druhých tvrdě kritizuje? Je jedno kolik má lidí nebo peněz, má tomu přizpůsobit projekt.
          • XorxoxTalarius
            No jestli je ta hra nedodelana nemuzu soudit, mam ji koupenou pres GOG a tak mam jeste dva tydny nez vyjde. Tudiz uvidime.
            Apropo Vavra kritizoval design pokud si pamatuju a ten by mel byt v poradku, osobne se presvedcim az pozdeji.
    • Skyrim jsem hrál teda už od vydání a moc bugů tam nebylo. Draka lítat pozpátku jsem neviděl. Jen několikrát, když jsem byl na úbočí nějaké hory měl tendence prolítávat tou horou ... jinak si ještě pomatuju, že když do mě bacil gigant tím kyjem, tak jsem vyletěl jak pumlíč do nebe :D
    • Já tam neměl snad jediný bug ve Skyrimu...
  • Hraju dvě hodiny a už tu mám, hezkých "180 důvodů proč oj nesnáší Kingdom Come: Deliverance".

Řekl bych, že přes tisícovku se dostanu jednoduše.
    • A o co, zes je mel jeste driv, nez si to zacal hrat :)
    • jindra.veliky
      tak je vyjmenuj
  • tak mam za sebou prvnich par hodin a je to neskutecna pecka *1*
    chodim zasadne chuzi (caps lock), od Kunese jsem dostal pres drzku, potom jsme mu dali s klukama, kazdej souboj je tam hra sama o sobe. V pribehu a postavach je znat duse Mafie1. A to nemluvim o tom ze jsem se nedostal jeste ani k openning credits a fakt, ze hra je teprve vanilla.
    V prubehu roku vyjdou mraky modu. RPG ma noveho krale *14*
    • kunesovi jsem dal facku zleva, zprave, zleva, zprava, kolynko do hlavy a bylo po peti sekundach hotovo

ale od zacatku jsem cpal vsechno do sily a diky bylinkam jsem nadrepoval silu na 6, nez jsem ho smaznul jako lejno *1*
      • *15*
  • To bude refundaci až lidi uvidí ty bugy, ai a fps dropy.
  • Takze podla prvych recenzii treba vyckat s kupou hry cca 2-3 mesiace kym sa vyladi extremna zabugovanost, a zaroven spadne cena na hladinu 30€ ktora hre tejto kvality velmi pristane.
  • mikezz
    Sú už nejaké cheaty na tie súboje? Dúfam, že budú, ak nie sú. Je to jediný dôvod, prečo sa na KDC neteším tak, že by som dával instant preload na Steame. Vyzerajú hrozne a podľa všetkého sú uber hardcore...Všetko ostatné ma láka ako máloktorá dnešná hra.
    • Krescz
      cheaty lol kek, kup si hru a uvidíš sám, že nezačínáš jako veterán z legie :D ....
    • Git Gud.

Není to těžké, chce to načasování a logicky sledovat pozici nepřátelé a sekat z jiné strany. Nebo používej luk,
    • Tak podle infa zase tolik bojovat nemusíš. Je tam snad i ajch za dohrání bez zabíjení. Takže i bez cheatů se obejdeš.
  • CRYPT
    Ani se nebudu moc vyjadrovat, uz samo za sebe mluvi, ze v den vydani uz musel byt vydan 20gb patch....
    • 20GB byl protože to lidi z WH neumí udělat aby ten patch byl menší. Tady musí pro pidi opravu nahradit celé soubory a proto to pak stahuje skoro celou hru.
      xdelta patch jím asi nic neříká... Ten ty soubory otevře nahradí co je třeba a hotov. Patchování trvá déle ale nemusíš tahat 20GB.
      • walltar
        Neřekl, bych že jim to nic neříká... jen když vezmu jaký s tímhle měli problémy tvůrci Star Citizena a jak dlouho sme stahovalo 30GB kvůli každé blbosti, tak to asi nebude úplně jednoduché tohle do cryengine implementovat.

A pokud to není úplně jednoduché, tak to spíš začne být otázka toho jestli se ti vyplatí do toho investovat čas a peníze. KCD není MMO, takže počet patchů nemusí být až tak velký, takže celá implementace něčeho takového by měla jenom celkem omezený dopad.
        • To je slušný fail, protože těch 30 GB jsou textury, modely, audio, které se z 99% stahují úplně zbytečně znova.
          • walltar
            Bohužel... cry tak v základu funguje.
    • ucho
      to je jeste v poho. ted se uvidi, kdy vydaji dalsi patch. to ukaze na zavaznost problemu a nedodelku.
    • Ano, je to známka toho, že i po tom, co šla hra do lisovny, na ní nepřestali pracovat a mezitím našli a opravili spoustu chyb.
      • 20 GB? a nemelo se na hre vice pracovat nez sla do lisovny? Chapu ze je to ceska hra, ale kdyz si vzpomenu na kritiku TES her...
        • Tady je tenhle způsob práce normální. Od od školy, ať bylo času kolik chtělo, tak se 70% udělalo okolo deadline, ideálně noc předem. Nedávno se u nás opravovala silnice a taky tam pár měsíců nebylo ani živáčka a poslední týden jeli od svítání i víkendy...
  • Mart9
    Má prosím někdo přehled o těch patchích na PS4? Teď táhnu ten 1.0.1, znamená to, že až ho dostahuju, tak začnu stahovat 1.0.2, nebo ten se týká jen PC?
    • ucho
      ne, konzole by mela mit 1.02. v tech verzich nebudou delat rozdily podle platformy.
      • Kdo ví jak to je s uvolněním patchů. Já měl ráno na PS4 verzi 1.01 a hra hlásila že je aktuální a nic novějšího není. Ale ono je dost možné že to z nějakého důvodu (certifikace v různých regionech) třeba vyjde u nás později než třeba v US.
        • ucho
          no vidis, a kdybys daval vcera pozor, vedel bys, ze jsem daval screenshot PS4 verze nekoho, kdo uz mel i update 1.02.
  • Kompost
    tu sa to ale rozbehlo. jak deti na piesocku co sa hadaju kto ma vacsiu lopaticku a kto by uplacal lepsiu buchtu keby mal kyblik...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit