Přejít na výpis diskuzí
V Dragon Age: Inquisition můžete mít zlomený nos i rohy
30.9.2014 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
nemůžu si pomoct *1*
https://www.youtube.com/watch?v=NyiEaSzpdMk -
Nikdy som nepochopil ludi, ktorim vadi ci uz farba pleti alebo sexualna orientacia.. asi budem musiet pouzit toto aby som to pochopil: https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU
-
Kdyz se to do her zavadelo tak jsem si s tim hral. Dnes beru default a kaslu na naky editor :D
Dulezitost hry je podle mne nekde jinde nez v tehle "zbytecnosti". -
zmieril som sa, nekupujem to :)
-
Tak mně se hodně možností v editoru postavy líbí a oceňuju jí. Ale jakkoliv dobrej editor postavy je mi k prdu, když bude soubojovej systém stát za pytel, skilly budou osekaný, prostředí generický, postavy nudný, dialogy jak mezi žákama zvláštní školy, variabilita vybavení bude malá, moje rozhodnutí nebudou mít vliv na vývoj příběhu, a když už jsme u příběhu, tak když ten samotnej bude zas další trapný klišé o záchraně světa bez špetky inovace (což bude). To mi promiň, ale tyhle věci považuju u rpg za podstatnější, než jestli může mít můj kouzelník ukouslý ucho, zelenou rtěnku a vyrážku na prdeli.
-
No osobně doufám, že i za těch 7 let se nebudu muset nad tímto pozastavovat.
-
v cem ho preferujou? proste tam je. deal with it *5*
-
Tvorba postavy mě vždy moc baví a ty možnosti jsou neuvěřitelný, fakt krása. Podle toho, co jsem zatím viděla to vypadá, že tahle hra se jim opravdu povedla.
-
Fuj, tebe bych nechtel potkat v Sherwoodu po setmeni...
-
Ale stejně se budu pohybovat ve společnosti postav u kterých pochybuji o jejich sexuální orientaci
-
Jeste, ze je kickstarter, tohle imho nebude stat ani za stazeni
-
no zatím to vázne
-
Mě nejvíc dostalo ve dvojce, jak jsem vytvořil sám sebe jako hl. postavu a ke konci jsem náhodně potkal téměř stejnou postavu jako já, a byl to nějaký menší antagonista *7* *1* Furt ale lepší než když jsem musel na konci MW 3 oběsit sám sebe abych dokončil kampaň *10* . Jestli i v In. vytvořím sám sebe abych musel ke konci zabíjet postavy ze stejnou tváří, tak napíšu pěkně ostrý dopis, do vedení firem, že ANI KU*VA NEUMÍ VYTVOŘIT SKUTEČNÉ ANTAGONISTY *16*
-
Vypadá to na plodný podzim. FIFA, CIV, Endless Leggend, Dragon Age...
-
ale není to pochopíš až ti bude jako mě
-
to je smutne, me je 19
-
jo už 40let jo *3* *1*
-
například ženy mají možnost se na tom vyřádit...sám si dítě pokud to nevíš *3*
-
Spíše hromada dětí....čím jsem starší jde mě o to hru si užít. a to co nejlépe a nejdéle...ne aby byla užasná grafika a hra trvala dvě hodiny.ALe ano tisíc lidí/dětí tisíc chutí
-
Miluju fráze typu: "dělat pořádně na hře". Pochopte, že to, co vy považujete za blbost zase hromada dalších lidí ocení. Nemluvě o tom, že oni by zase považovali za blbost něco, co je dle vás "pořádně na hře". Tohle je mainstreem RPG, kde se dá takový nástroj očekávat a hromada lidí jej doslova vyžaduje.