Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spíš by bylo fajn, kdyby pro tentokrát různá rozhodnutí nevedla k naprosto totožnému výsledku, než zlomený nosy

ale hlavně že tam hráč může vypadat jak mladej Stalin *1*
  • tak hlavne, aby to melo vliv na funkci...... rostlinare....doufam, ze v tydnech po vydani to nebude jeden patch za druhym, aby se to dalo vubec hrat, kdyz uz se patlaj s takovyma kravinama
  • Po tom, co se ted kralovsky bavim u Wasteland 2, si nedovedu predstavit, ze se zase nekdy budu muset vratit ke hram, do kterych RPG zdegenerovala dnes a Dragon Age je jednim z jejich hlavnich predstavitelu. Ve Wasteland 2 se "hodiny" piplam s vyberem vhodnych skillu pro svoji partu a tady mam resit, jestli rtenku nebo jeste vic rasenky?!? Nasr*t!!!
  • na akciu bioware, ktori homosex preferuju je moja podpichovacna reakcia uplne adekvatna *1*
  • mohl jsi napsat jen "po sexe" ale takhle ses provařil *1*
  • hm, a mozem mat aj zlomeny p eni s po divokom homo sexe, ktory nas tam urcite caka?
    *11*
  • KIMCID
    tohle je ten moment u her kdy jsem naštvaný ,že se hry odkládají.Místo toho aby se dělalo pořádně na hře tvurce se piplá s takovou blbostí.
  • strašný, takovýho s*aní s tím... stejně se mi v těchhle automatech nikdy nepovedlo vymodelovat někoho fakt pěknýho (nechtělo se mi před začátkem hry trávit celej den v editoru)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit