Přejít na výpis diskuzí
V enginu Far Cry 3 vznikl remake prvního Far Cry
25.8.2013 | Ladislav Loukota
64 příspěvků
-
kdyby radši druhýho *13*
-
-
far cry 2 nejvíc overrated hra na světe...
-
-
o tom sa dá viesť celkom rozsiahla debata.
-
-
s tým by bol oveľa väčší problém, apropo prečo si nezahráš far cry 2 rovno :), veď je to v podstate rovnaký engine, akurát tam nie je tak prepracovaná fauna a nie je to až také prefarbičkované...
-
-
protože tam je přeci jen pár věcí, který by potřebovaly vychytat *4*
-
-
-
Je to jenom mapa nebo je tam i příběh z jedničky?
-
-
evidentně jsou to první 3 mapy ze hry čili úvod Far Cry, ještě bez mutantů ;)
-
mapa vytvorená v editore, keby mal tento jeden šikovný človek vytvoriť celý príbeh jedničky tak by to trvalo o niečo dlhšie nemyslíš?
Mimochodom ja som si pred niečo menej ako rokom zahral prvý far cry a až na už dnes obstarožnú grafiku som sa bavil skvele. -
-
obstarožní grafiku? Jsi nějakej náročnej, ne? Taky jsem si to tak předloni sjel znovu a ani tu grafiku bych nevytýkal. Spíš by se současný hry měly stydět, za to, co předvádí s AI.
-
-
Jedničku jsem hrál poprvé až vloni, grafika pěkná, navíc krásně šlape na plné detaily, ale zhruba od objevení mutantů mě to přestalo bavit a znuděně jsem to dojem narychlo s cheatama. Ovšem pořád nechápu, to s tou vychvalovanou umělou inteligencí, protože někdy se ti protivníci chovali jako dementi, klidně si stáli na místě, když se opodál střílelo ap.
-
Tak tak někdy mi připadá že i tak stařičké hry mají někdy i lepší textury než dnešní Call of duty.
AI je někdy hrozné a vyvažováno masivním počtem nepřátel a nebo dobré. Záleží na tom jakou střilečku zrovna hraješ. Far Cry 1 rozhodně mělo na svou dobu skvělé AI a hlavně hru neusnadňovalo nějakým samovolným doplňováním zdraví aby to mohli dohrát i 7letá děcka. -
No pozor Koko°1 grafika a AI sú dve diametrálne odlišné herné aspekty :) AI mala Far Cry 1 fakt úžasne prepracovanú, grafika u Far Cry 1 sa určite nemá za čo hanbiť v porovnaní s ostatnými "modernými" hrami, ano pozerám sa na teba cod, no je vidieť, že sa na nej podpísal zub času a nebol som až tak ohúrený grafikou keď som to prednedávnom spustil ako keď som to spustil 9 rokov dozadu...
-
-
když si vezmeš, že je to pomalu 10 let co FV vyšlo, tak se grafika her zas tak moc nezlepšila. Rozhodně ne tak jako v desetiletce pře FC
-
-
Je to síce pravda, no môžeš tri krát hádať, kto za toto všetko môže :)
-
-
-
-
-