Přejít na výpis diskuzí
V Guild Wars 2 proti sobě budou válčit světy
17.2.2012 | Adam Homola
129 příspěvků
-
Nemas v tom trochu zmatek? V jedne vete(jestli se to vubec da nazvat vetou) si stezujes ze to neni plnohodnotne ''WoWko'' a hned za tim pises ze chces neco noveho!?
Co se vubec divim. U kazde nove MMORPG hry si WoW hraci stezuji na dve veci :
1.-je to kopie WoW
2.-tohle a tohle neni jako ve WoW
Vyhovet se jim neda. *2* -
Wow bylo prvni a je taky ted zaslouzene nejlepsi a nejpromakanejsi, a konkurenti to maj dost tezke, ale taky maj tu nejlepsi predlohu s nejosvecenejsima mechanismama, to wowko nemelo, vymyslet neco noveho skoro nejde, wowko ma skoro vse, proto uspech bude mit hra co nabidne nejvic veci z wowka v nove grafice
A wowko bylo nejlepsi na tbc, to bylo asi 2 roky po vydani... -
Supr, sem sice wowkar ale zmeny se po tech letech nebranim
-
Ano ma
-
1) gw 2 bude super :)
2) milí wowkaři, laskavě si uvědomte, kolik let wowku trvalo dopracovat se tam, kde je...a vzpomeňte, jak se to prvních x měsíců nedalo skoro ani hrát...než začnete kritizovat nové hry snažící se prosadit...kdyby měly všechny mmočka a jejich vývojáři stejné zkušenosti jako blizzardi a jejich hra fungovala už tolik let, byl by výsledek úplně jiný ;) -
SWtOR na hráče singleplayerových Bioware RPG a SW fandy, kterým jde v MMO o jiné věci, než kterého ho tím MMO dělají.
Takže ano, SWtOR představuje jeden směr možného vývoje budoucích MMO. Podle mého názoru špatný směr. A hlavně směr, který se někomu těžko podaří zopakovat. SWtOR míří na Bioware fandy a SW fandy... a těžko se bude hledat další taková skupina lidí, co budou ochotní platit mesíčně za víceméně singleplayer hru s koop multiplayerem... ale tak uvidíme. Třeba Bioware zavede mesíční poplatky za hraní ME3 v multiplayeru. A pak vydá Mass Effect Online - což bude přeskinovanej SWtOR. -
Tobe asi nedoslo, ze v te pvp zone bude 300 lidi, coz si naposled pamatuju tak maximalne z L2.
-
GW2 na hráče a SW:TOR na nehráče MMORPGček?
-
Ať žije SWtOR!
Ale zase máš pravdu, že SWtOR a GW2 cílí na jiné skupiny hráčů. To je fakt. -
*system (hnusna hrubka hned v uvodu) :-D
-
Ma ta hra i pvp sistem zahrunujici areny za rating ? Osobne hraji wowko 5 let a zatim me zadne mmo nepretahlo protoze proste nedokazalo nabidnout to co wowko, kazde okopci jenom neco ale neni to proste plnohodnotne wowko a to me stve, na wow me uz omrzel pribeh, prostredi a grafika, chci neco noveho ale zatim neexistuje nic co mi da to co wowko
Pokud toto bude mit i bg a plnohodnotny arena system jako je ve wowku, kde bude muset hrac prokazat opravdu velkou zrucnost, sehranost a skil aby neco dokazal, a nezvladne to jen tak nekdo, tak by mohla tahle hra mit i uspech, me by zaujala, grafika ujde, prostredi a postavy se mi taky libi, a kdyz to nebude jen o mackani 3 tlacitek ale aspon kombinovani 10ti 20ti jako u wowka... Hm no kazdopadne sem zvedavej -
Jestli neumíš vyslovit svůj názor na hru, aniž by ses při tom otíral o její hráče, je to tvůj problém, očekávej reakce. Kritizování SWTORu se neobejde bez toho, aby její příznivci byli fandové penisů, kteří jsou navíc vypatlaní, jelikož si nevšimli, že je to "fail už na papíře"?? Aha...
Tvé překrucování faktů raději ani nebudu komentovat (tebe jsem kokot*m nikde nenazval...) The End. -
Přesunuto - smazáno.
-
Zase nejde reagovat takze nezbyva nez zalozit nove vlakno..
Cahir: Takze si to shrneme. Kdyz ja vyslovim svuj nazor na hru, ktery jako kazdy jiny nazor se logicky nekoho dotkne tak jsem podle tebe: "zamindrakovany chudak", idi*t, "smejd" a "kok*t", ovsem kdyz se ty vulgarne navazis do vsech okolo prosazujic svuj jediny spravny nazor, kazajic vsem jak se maji kde podle tebe chovat je vse v naprostem poradku. Mno budiz svet je podivne misto.
K te nejake elite.. Ehm no diky docela jsi me tim pobavil *7* Jedina "elitni" vec kterou disponuji je po bratru dvaceti letech intenzivniho hrani jakysi instinkt na hry, ktery mi velmi rychle odhali jestli bude ta hra dobra nebo ne. Jeste nikdy me nezlamal. -
Tak v tom případě tuhle sr*čku rozhodně hrát nebudu... *10*
-
Nastesti tento rok uz urcite vyjde:-)
-
Podle mě nejlepší zdroj informací bude kanál TotalBiscuita na Youtube http://www.youtube.com/user/TotalHalibut?feature=g-user-lik
Chystá se z té bety vyždímat co se dá. -
+1000 :D
-
Prsne tak. Bohuzel.
-
sankuri: Nejsem jediný, kdo si tvůj komentář takhle vyložil (PrismatiCZ), takže zas tak nevinný asi nebude... Očividně jsi můj předchozí příspěvek nepochopil, že? Já se navážel do TEBE a do těch, co s tebou souhlasili, tzn. reagoval jsem na tvůj názor, nenavážel jsem se do komunity jako takové, do lidí, které neznám, resp. do lidí, kteří se neprezentují žádnými názory (slovíčko "znát" je tudíž nadnesené - "poznám" šmejda na silnici během pár sekund podle toho, jak řídí, stejně jako ho poznám po pár příspěvcích v nějaké diskuzi...). Z tvého příspěvku se mi chtělo zvracet už po té pasáži, kde jsi se prohlásil za elitu, jelikož jsi už prý na základě konceptu věděl, že SWTOR bude fail. Co jsme potom my, kteří jsme to už tehdá neviděli, nedej bože nevidíme doteď? Tohle jsou typické arogantní žvásty, jakých je plný Trol či Rinwraith... Já tedy zameteno mám *3* .
Tímto diskuzi končím, stejně to nikam nevede.
BTW, Osobně si myslím, že GW konkurentem pro SWTOR nebude a ani ho nemůže ohrozit, cílí totiž někam úplně jinam.